Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz fogtunder #53944 üzenetére

    Nekem is rémlik, h mintha vmelyik kék postban let volna egy ilyen arénás screenshot, Unknown enemyvel.
    De akkor letudtam azzal, hogy biztos vmi bug (ugye ezen ltszott, hogy milyen kulcsnál jársz és eddig hányat buktál a háromból). Egyébként ha future igazán letilthatták volna, hogy csak a class jelenjen meg oldalt, mert így engem arra emlékesztet mikor a szerverrel voltak mindenféle gondok...

    Ami a kalandot illeti, tudom kicsi rá az esély, de nekem egy kis trollos móka jól esne. Bár a WoW-tól Ulduar után búcsút vettem, így nem igazán tudom, hogy azóta mik kerültek bele.
    Viszont ugye már alapból van elég sok troll a játékban (legend is, nem mellesleg a jelenlegi leggyengébb classnál) ez mellé lehetne vmi szinergiát kalapálni. Főleg azért is mert a kövi érában BRM a sárkányaival megy wildba.

    Ehhez ugye lenne elég boss is a sok Zul-ból, amik, azért elég változatossak és viccesek voltak.

    Karazhan is nagy kedvenc volt BC elején és késöbb is sokat jártunk még altokat öltöztetni. Mégis asszem talán egy tucat fight volt az instában. Ha azt mondjátok a légióval újra bekerül, könnyen elképzelhető, hogy ezzel akarnak árútkapcsolni.

    Mindenesetre már nagyon várós, igaz az eddigi kalandok annyira nem keverték fel az állóvizet, mint a kiegek.
    De egy kis változásra tényleg nagy szükség lenne, annak ellenére, hogy talán a mostani metában van a legtöbb féle deck játszva.

Új hozzászólás Aktív témák