Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz whitezo88 #46304 üzenetére

    Arcane Explosion... Kreygasm. Egyébként, nem tudom mit akarnak ezekkel a lapokkal elérni, ezt mégis ki játszaná ? Gyakorlatilag minden megszopatja. De csak, hogy 1 párat mondjak: Knife Juggler + Doges, vagy csak simán Doges. Flame Waker + 1,2 spell, FoK, Whirlwind / Revenge, Swipe, Hellfire / shadowflame, Lightning Storm, Consec, Holy Nova. Ezek a spellek mind-mind kevesebb manába kerülnek (oké, a nova + shadowflame nem), viszont ezzel a FOSSAL akkora tempo veszteséged van, amit most sem lehet megengedni. Turn 5 passz, úgy hogy nem csináltál semmit az úgy nagyon gyenge.

    Esetleg akkor tartanám jónak, ha lenne egy 1-2 manás paladin lap, ami ad + 1-2 defet a dude-oknak. Akkor azt mondanám, hogy jó is lehetne, mert a buffoló lapok köv körben azért elég nagy fenyegetést jelentenének. (de még úgy is sz.r lenne).

    (#46309) F-ECT$

    Azért a DW-nél ott a flexibilitás, itt csak simán kiraksz 5 halva született cshecsemőt. Egyébként kérdem én ha túl is élik szerencsétlen Dude-ok az ellenfél körét, mégis mit csinálsz velük ? :D Jelenleg 1 buffer van rájuk, ami szintén sz.r és senki sem fogja játszani.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák