Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pachito

    őstag

    Na, megszültem az új decket:

    Vélemény ~25 meccs után: (casual mode)

    - Grim Patron: ez a deck még mindig annyira a saját ligájában versenyez, hogy nem érdemes semmi mást ehhez mérni...ha le tudtam ellene takarítani a boardot, akkor nyertem, ha leOTK-zott 25+ HPról, akkor meg nem.

    - Face Hunter: 7 meccs ellene, 6 win, 1 lose, Truesilverrel, Aldorokkal, Humilityvel, tauntokkal, board clearrel szinte nem lehet ellenük veszíteni. Végén heal + nagy dropok.

    - Midrange Hunter: fincsi. Uth-nak itt se látja sok hasznát, lehet bőven Sylvanasozni, meg Kodozni. Szerintem az egyik legjobb matchup.

    - Control Warrior: nehéz matchup; 2vel találkoztam, mindkettő fatigueig ment. Mindkettőt sikerült megnyerni, de valószínűleg csak azért, mert nem ismerték a decket, ami ellen mentek és bőszen pakoltak Variant, amire vagy Eadric vagy board clear volt a válasz. Az egyik Justicart is dobott és végig 30 HP + 15 armorja volt.

    - Savage Druid: kb 60%-40% Druidnak. Volt, mikor sikerült megnyernem a boardot, de 14 HP alatt jött a kombó illetve volt, mikor Shade belenézett a Kodoba és nyertem.

    - Demon Zoo: jó matchup, viszont itt nem szoktam bánni, ha húzom az Owlt is.

    - Handlock: Hard mulligan Aldorokra, Humilityre, ha nem jönnek (aminek azért kicsi az esélye), még van legalább 3 köröd, hogy felhúzd őket.

    - Tempo Mage: szintén nehéz matchup, Flamewakerek túl sok kárt okoznak és se a Humility/Peacekeeper se a Wisdom nem jelent ellenük jó megoldást.

    - Mech Mage: valamivel nehezebb ellene, mint Face Hunter ellen a spellek miatt, de vállalható.

    - Secret Paladin: Wisdom, Consec, Truesilver kötelező, ha ezek közül van legalább 2 akkor van esély. Ha 3-4. körig nincs board clear a kézben, akkor van gáz.

    - Dragon Priest: könnyű matchup, annyi módon lehet manipulálni a lényeit, hogy nevetséges.

    Freeze Mage-l, Rugóval, Shamannal nem találkoztam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák