Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz DjDanee87 #3592 üzenetére

    Kár hogy nem veszem a meccseimet mert az utolsó 2-n lenne mit nézni :D
    Egyébként 5ből 5el zártam, szóval örülök :K

    Volt egy meccs pl mikor nem volt semmi használható lap nálam, amit az ellen sejthetett is mert vagy 3 körig nem raktam ki semmit, de aztán jött a nagy buli.

    Ellenek 3 minionja, nekem egy Sérült Savanna..
    Kitettem a Starving Buzzardot, arra jöttek a kutyák..3 lap egyből..ezután kitettem 1 timber wolfot, meg még nálam volt a coin, úgy hogy kitettem még egyet..
    Így már volt 3 darab 3/1es kutyám, amiből 2-vel szétkaptam 2 miniont, a harmadikat viszont a Savannahval szedtem le mert az ott hagyott még 2 miniont ami még két lap :D

    Ezt követően picit letakarított de még maradt vagy 4 minionon így is..
    A kövi körben aztán kiegészítettem a boardomat..még próbálkozott ilyen tauntal meg mittomén de aztán nem kínoztam tovább és ráküldtem a T-rexet :DDD

    oxox Igen, elvileg reset volt és mindenki csirkeként szület újjá :D
    Azzal teljes mértékben egyet értek egyébként hogy ők is csak azzal játszanak, amik jók.
    Mármint semmi extra pakli..kb én is úgy raknám össze segítség nélkül is, ha lenne rá ugye forrásom...nekik meg az van. Tehát nem nagyon kockáztatnak..a must have lapokat ontják kifele aztán hacójjon.

    Azzal viszont nem értek egyet hogy "felfújt e-hősök"...én nem vagyok profi viszont nem is tartom magam hülye gyereknek, és elég sokat TCG-ztem is, és mégis nagyon sok apró kis trükköt tudtam már ellesni tőlük, és bátran mondhatom hogy sokat javult a win ratem is mióta nézegetem őket.
    Tegnap Rouge napi, 2ből 2, ma hunter 5ből 5 és általában a legtöbb "nyerj 5öt" questet, max 7ből betolom..
    Előtte durván 50%os voltam, de most már sokkal jobban figyelek mindenre. Persze lehet hogy csak szimplán fejlődök, de kezdőként rengeteget lehet tőlük tanulni, ez egészen biztos.

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák