Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NyxNyxNyx

    addikt

    válasz DaveNo1 #33482 üzenetére

    Attól még rohadt drága a játék ahhoz képest amit nyújt. " Egy dobozos játék ára 60-80 dollár ", de ez csak az új játékokra igaz, és azokból is a drágább kategória. A HS már bőven több, mint egy éves és egyáltalán nem korrekt az árazása. 8000 forintért már Witcher-t kapsz, 4000-ért Battlefield 4-et(+8 ezerért prémium). Szóval azt mondom legyen egy dobozos játék ára 30 dollár(még ez is sok), ami 30 pack, ami 3000 dust, de akkor be kell törnöd minden lapot annak érdekében, hogy az általad kiválasztott decket játszd. És akkor még nincs Naxxod, meg Brm-ed. Mondjuk legyen 2 hónap+ grindelés mellé szar deck-kel, hogy meglegyen ez a kettő.
    Szóval így hol tartasz? Van egy kasztod amivel eljuthatsz legendig (és nem is biztos hogy tetszik, mivan ha te rájössz, hogy neked a paladin tetszik, nem a mage?), a többihez meg semmi lapod nincs. Ez nem teljeskörű játék, ez olyan mintha azt mondanád, hogy csgo-ban elég egy AK-47, egy M4 és egy AWP a global elite rankig. Vagy elég 2-3 hős a dotában a 6000 mmr-ig.

    Nem kell védeni az árazást, egyértelműen drága a többi játékhoz képest. Most mondhatsz játékot ami drágább, de attól ez nem lesz olcsóbb. Hadd ne essek hasra attól, hogy 1 év grindelés után összerakhatsz akármit.

    [ Szerkesztve ]

    "I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Új hozzászólás Aktív témák