Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz oba #31882 üzenetére

    Mint azt többen is írták már elöttem és te is jól láttad, egy új játékosnak igen mélyen a zsebébe kell nyúlni. Több AAAs játék árát rákölteni, és még akkor is hatalmas mákkal kitudsz állítani jó estben 3 életképes paklit ( kontroll wariról, handlockról ne is állmodj).
    Az összes ismerősömnek, aki belevágott volna mióta ugye már mobilon is lehetne tolni, sajnos ugyanezt kellett mondanom. A játék jelenlegi helyzetben nem kedvez az újonnan érkezőknek.
    A ranked rendszer amúgy is egy vicc, eléred egyszer a legenedt már ha érdekel egyáltalán a hátlap és ennyi. Rank 20alá meg sztem simán betudsz kerülni egy basic deckel is.
    Az arénát BRM óta kicsit megvarriállták sűrűbben ad classic lapot rewardként, persze többnyire a gold rovására. Ez ugye az újonnan érkezőknek jó lehet.
    Személy szerint nem probáltam, de többen is dicsérik heartharena az oldalt, nem csak megmondja, h melyik lapot pickeld a 3 közül, hanem tanácsot is ad milyen stílusú játékot kellene tolni az adott draftal.
    Nyílván ettől függetlenül még ismerned kell az adott ellen specifikus lapjait is pl.: mage ellen turn 6ban nem érdemes elárasztani a boardot kis minionokkal. Bár azért ha rank 14-15 környéke összejön, akkor olyan nagy meglepetés nem hiszem h érni fog.
    Tetszik vagy sem az aréna 70%ban a draftnál dől el, nyílván késöbb már nem lesz szükség az oldalra, jobban tudod igazítani a stílusodhoz is a pickeket.
    Készült itt pár elemezés az egyes klasszokról, de ezek még GVG elöttiek, azóta meg sok minden változott ezért sztem inkább twitch-en vagy youtube-on nézzél szét olyanok között akik sokat streamelnek arénát és lehetőleg közben magyaráznak is, h most mi és miért is történik. Ebben talán majd más tud konkrét neveket is adni, jelenleg ultra casual modban csak a napikat szoktam letolni, bár az igaz h többnyire azt arénában.
    Azért remélem az oldal segíteni fog, ha más nem is:)
    Üdv.:
    Chronos

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák