Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz whitezo88 #18166 üzenetére

    Igazából nem az, mármint nem szánalmas, csak kiforratlanul, hűbelebalázs módjára fogtak hozzá, s jelenlegi formájában így még sok gond van vele:) Viszont a Youtube (Google) eddig is kiemelt figyelmet szentelt a szerzői jogoknak, nem véletlenül: muszáj nekik (mert a kiadók meg őket piszkálják)

    A Twitch -en igen sok ember igen sok pénzt keres, úgy, hogy közben magasról tesz a szerzői jogokra és egyebekre. Nyilvánvaló volt, hogy a Google rendet fog vágni, ha már kiadtak egy kazalnyi pénzt a névért/cégért. Még kiforratlan, majd be fog állni ez az egész.

    Az, hogy ingame zene/game soundtrack stb. sajnos semmit nem jelent, attól még lehet védett zene, sőt a legtöbb az is (pl. GTA-k esetében a rádióban hallható zenék, stb).

    Sajnos erre nincs jó megoldás, azon kívül, hogy zene nélkül gameplayeznek az emberek, a Youtube is tilt zene miatt videókat, amiben semmit nem csinálnak, csak játszanak.. bár leginkább a "Youtube partnerek" esetében figyelnek erre, szóval akik pénzt keresnek a videózással.

    Mindenesetre azok, akik pénzt keresnek a videózással számíthatnak szigorúbb ellenőrzésre, az biztos (ha belegondolsz egy csomó embert xy márka/cég szponzorál, így ha közvetve is, de jogvédett zenék reklámoznak márkákat is, úg, hogy a zenékért egy forintot sem fizettek.. :) )

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák