Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz penge111 #11883 üzenetére

    az a baj, hogyha nem veszel boostert az aranybol, es nem arenazol, akkor eselyed nincs arra, hogy kiismerd a kasztokat....hiszen nem lesz meg egy csomo lapod.
    ugye a basic kartyakat kapod csak meg gyakorlas utan (ha rengeteget jatszol, akkor ezeket megkapod aranyban is...de pl lvl 40 felett iszonyat lassan megy a szintlepes.

    tehat vannak a basic kartyak, amiket megkapsz ha jatszol a kasztal, es vannak amiket csak boosterbol, vagy arena gyozelem utan kapsz: ezek ritkasag szerinti sorrendben
    kozepen kek kavicsos kartyak (minden nyitott boosterben legalabb 1db van), kozepen feher kavicsos kartyatk, lila kavicsos kartyak, es narancssaarga kartyak (a legendek...ezt sem latsz magadnal tul gyakran, van, hogy 30boosterbol egyben sincs)...ezek nelkul nem fogsz megtanulni semmit, max video nezegetessel, dehat az nem jelenti azt, hogy neked is menni fog, hiszen lapod nem lesz hozza.

    (#11885) penge111 - tobben vettek itt mar boostert...a 40pakliban sem biztos, hogy pl legend lenne. en penzert nem veszek pixelkardot, de ezt mindenki dontse el maga.

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák