- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ecsém milyen Pala deck ellen mentem.
Volt benne Tirion, Ragna, Bloodmage, Cairne, TBK, Lay n Hands, Avenging...etc etc.
És a durva hogy "Castolj 40spellt" napihoz csinált poéndeckel több mint 20 körig fogtam..csak ott már elfogytak a minionok ő meg a 13 HP-jából gyorsan csinált 27etIme a csodadeck:
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
-
whitezo88
nagyúr
shaman draft: [link], meg forked és bolt.
nem tűnik rossznak. bár talán sok a nagyobb drop, de sajnos a másik kettő általában szemét volt, főleg, hogy ezek jók bele nagyon. utolsó lapnak adta a legendet, a másik nat meg nozdormu volt.bár pár napja olyan druiddal mentem 2:3-at amiben más egyéb mellett volt 2 lore meg 1 war is. de lassú volt, meg be se jöttek.
-
F-ECT$
titán
válasz Tyler Durden #12252 üzenetére
Ha jön a lap, akkor jó (mint minden más deck esetén), fordítani is sikerül vele a kutyusokkal, de sokszor volt úgy, hogy nem volt normális 2-3 dropom, így nem tudtam houndmasterelni sem, 1 ellenfél minionra meg nem volt kedvem elszórni az unleash combot, aztán mire letett még 1 miniont már jórészt halott voltam.
Dive ever, work never.
-
Fr0z3n
őstag
Ma reggeli aréna: 6-3, 130 gold, csomiban Vaporize- arany Ravenholdt Assassin- Baron Geddon
szerk.: rugóval, 5 saját kaszthoz tartozó lappal, amiből 3 assassinate.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz F-ECT$ #12254 üzenetére
Hja ez a szokásos, luck faktort csak csökkenteni tudod, kiküszöbölni nem. Tegnap draftoltam egy nagyon fasza huntert /3 unleashed, 3 keselyű / ennek ellenére lett kemény 3 winem vele. 0:2 ről indítottam, elsőnek egy droid rusholt le, másodszor meg 1 pala..
Más: lockkal mire kellene rámenni arénában? Olvastam egy topicot ahol a srác írta, hogy rush lockkal milyen jó arénákat megy. Kételkedtem benne, de mondom betesztelem. Hát nemtom pala ellen elég volt 1 darab conc-t beszívni és haza is vágta a dekkemet.. Van akinek ez a rush dolog életképes arénában? /most nem arra gondolok, mikor vki bemákol egy komplett murlock dekket/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
whitezo88
nagyúr
válasz Tyler Durden #12256 üzenetére
pár napja mentem 9:3at zooval. semmi lövés vagy removal nem volt. Doomguard, argent commander, meg 1-2-3 dropok. ha behúzzák az aoe removalokat meg nagy tauntokat szívás, de ez riktább. aztán később csináltam mégegyet, de az nem volt ilyen jó, talán 3-4 win lett.
-
addikt
válasz whitezo88 #12257 üzenetére
Nekem 2 win lett, de pont az volt amit írtál. Pala conseccel szívatott meg, aztán egy druid meg nagy taunttal. Mind1 egy darabig hanyagolom, vhogy igazán jó runt még sose mentem lock-al..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
F-ECT$
titán
válasz Tyler Durden #12258 üzenetére
Pala könnyedén szivat, mert cons jó eséllyel van nála 1-2 db, és a 4-ik körben ki is tud vele nyírni sok miniont. (Egyébként constructedben is többek között ezért jó a zoo ellen a pala.)
Dive ever, work never.
-
Zedz
addikt
Miracle rugo az mit jelent?
-
Redcaster
őstag
EU szerveren shaman arénát indítottam, első meccs shaman ellen. 1. körben dust devil, leszedem axeal, 2. kör üres neki. 5. körében forked lightning és mégegy dust devil 6. körében 2 manából semmit nem csinál, feladja Jó az ilyen ellen menni... látja windfury tuti jó, erre sz*rt sem ér
-
whitezo88
nagyúr
nagyon kevés lény, rengeteg spell. gadgetzan auctioneer lerak és elkezdi pörgetni a spelleket, a drágábbakhoz Preparation kell. leeroy, auctioneer, vancleef az össz lény kb, esetleg si7. mikor van lent egy lénye 2x cold blooddal vagy ilyesmi, sappal/blade furryval eltakarítja a tauntot ha van, aztán becsap. a körei közt ha van fontos lénye lent akkor conceal.
-
Sirandrish
legenda
válasz Redcaster #12265 üzenetére
És ha nem tudja leszedni? már 6 sebzés! Ha az ellennek nincs 2es dropja se? akkor 12 sebzés.
Én sem használnám, de nem nehéz besz*pni az ellen sem szerintemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tomazin
veterán
Nem tudom, hogy volt-e már, de én behasaltam tőle.
Kedves ismerősöm küldte tegnap este, a 37rész egymás után kitett egy esti filmet[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
aki nem látta (hallotta) volna Trump Grammy-esélyes mesterművét: [link]
-
whitezo88
nagyúr
2. perctől [link]
Dennis nagyobb fokozatra kapcsolt! -
addikt
Éjjen a random, 2. Nozdormu mellé sikerült húzni egy 2. Ragnát is, agyf@sz
-
SLYM
veterán
4. körre volt már olyan, hogy 2 élete volt nektek az ellenfeleteknek?[link]
-
Sirandrish
legenda
Volt olyan hogy addigra nyertem...és olyan is hogy szétvertek addigra
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
boost
addikt
Sziasztok. Remek ez a játék. Tudtok még ajánlani ehhez hasonló, nem feltétlen F2P, de sokat által játszott játékot? Android kliens előny. Köszi.
-
xavix13
őstag
Mai aréna
A deckről elfelejtettem képet csinálni, de op sámán draft volt már megint.
3 fire eli, 4 lightning bolt, feral spirit, 2 hex, 2 azure drake meg minden jóság.
A packban volt egy golden pit lord és végre 1k arany fölé sikerült menni. (1230)[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
addikt
-
whitezo88
nagyúr
zsinórba kb 8at nyertem, ma felmentem ladderre és iszonyatosan durva játékosok vannak, sorra kapok ki. meg persze mindig ott van a válasz a kezükbe akkor is ha 1 lapja van, nekem meg nem jön semmi. remek, pedig sorozatosan gyengülni kéne.
-
SLYM
veterán
ha kinyomok egy küldetést kapok helyette másikat?
-
k.kristof
őstag
Ranked meccs pappal. Ellenfél kezd, második körben kirakok egy Lightwellt, The Coin és adok neki +2 HP-t, meg húzok egy lapot. Druida belelő egy Wrathot, de az visszahealeli magát. Divine Spirit, Inner Fire, hopp egy 14/14-es Lightwell. Negyedik körre vége volt
-
Kashim
őstag
Megint beszart az egész battle.net vagy én nem tudom... Brutál lagok, disconnect meccs közben, körök kimaradnak. Kezdhetnének már magukkal valamit két nap után.
ollie
NA szerver karbantartás van az ok, de EU meg szétrohad két nap után. Tegnap sem foglalkoztak vele... Twitteren is panaszkodás megy, de semmi válasz. Tudtam ma kb. 3 meccset játszani aztán totál széthullott az egész.[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
Egy arénát buktam teljesen a lag és a kiszakadások miatt. Csodálatos....
-
addikt
válasz Gyuri27 #12291 üzenetére
Ennyi leállás van náluk ez azért tényleg vicc. Világcégnél dolgozom ilyennél nálunk vki repül.. Ráadásul ha csak a HS-nél jáccanák el azt mondom oké, de kb minden játékuknál volt ilyen, nem is kevésszer..
-
whitezo88
nagyúr
frissült a szótár, a Gimmicky jelentését fejből írtam, lehet pontatlan, aki vágja micsoda pontosan, kijavíthat
WTF a blizz laucnherbe se enged be, 5perces sor van!!
it's a busy day for battle.net!amúgy nem értem miért nem tudnak erre felkészülni. pontosan tudják hogy 10M+ ember játszik vele, és esténként rázúdulnak. EZ nem egy WOW realm ahol azért kell sor hogy ne legyen 50 ezer ember bent egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
ígyvanferi
addikt
válasz Tyler Durden #12295 üzenetére
Megy az a gyűjtés folyamatosan szerintem. Csak WoW előfizetésnek hívják.
-
k.kristof
őstag
válasz ígyvanferi #12296 üzenetére
Szerintem whitezo paklivásárlásaiból veszik a HS szervereket.
-
addikt
válasz ígyvanferi #12296 üzenetére
Lol ott a pont Mondjuk azt nemtudom ott mi folyik, Lich Kinges kiegnél kiszálltam a mókuskerékből..
-
F-ECT$
titán
válasz Tyler Durden #12299 üzenetére
A havidíj gondolom nem változott. A játékosszám csökkent.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest