Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz King Unique #50801 üzenetére
Garanciából vissza kapott HDD-re mennyi garancia szokott lenni?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
King Unique
titán
válasz Pubszon #50802 üzenetére
A csere után elvileg újraindul a garanciaidő. Aztán, hogy itt belföldön az adott terméknél a teljes, vagy csak az 1 éves kötelező jótállás, az más dolog. Meg olyan is volt, aki a gyártóval intézett RMA után csak 9 hónap garanciát kapott az új HDD-re (példa). Egyébként meg ajánlom figyelmedbe ez ügyben a garancia kérdés, fogyasztóvédelem topikot, ott érdemes érdeklődni az aktuális helyzetről.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz AXisBOLD #50804 üzenetére
Egyrészt nemcsak a fájlkezelőben lehet formázni, meg nemcsak formázni, hanem pl. grafikus felületen / parancssorban törölni és újraparticionálni + formázni is.
Másrészt az látszik a HDS screenshoton a 99%-os kondíción, hogy nem teljesen tökéletes a külső HDD állapota. Vagyis vélhetően van rajta gyenge / hibás szektor, ami akár a formázási problémát is okozhatja. Földet azért még nem feltétlen kellene rá szórni, de egy írástesztet le lehetne futtatni (ha nincsenek rajta fontos adatok, vagy már le lettek mentve), ami jó esetben stabilizálhatja az állapotát. Erre van mód a HDS megfelelő verziójában is, ahogyan a Windows lassú formázása is megteszi, lásd az előbb linkelt leírásokat. Azaz grafikus felületen csak a pipát kell kivenni a gyorsformázás elől mind a fájlkezelőben, mind a lemezkezelőben. Parancssorban pedig egyrészt lehet a sima
format /fs:ntfs X:
parancsot is használni meglévő kötet formázásához, ahol az X a meghajtó betűjele. Másrészt ez esetben újraparticionálásnál (DiskPart) nem kellquick
a formázás parancs végére, hanem csakformat fs=ntfs
, ahogyan a linkelt leírásban is van."TV-re volt rákötve, nem sokat ment a lejátszás róla, de most bemondta az unalmast."
Ahol tipikus hibalehetőség lehet a nem megfelelő tápellátás USB-n. Ha a kifejezetten 2,5"-os külső HDD-khez való "HDD 5V 1A" feliratú port helyett csak 1db, 0,5 A-es porthoz volt csatlakoztatva az eszköz, akkor meg pláne. Ha HDD feliratú port esetleg nincsen a tévén, ellenben van 2 db 0,5 A-es port, akkor az Y-kábeles megoldás attól még opció lehet és stabilabb tápellátást biztosíthat, mint csak 1 db ilyen port használata.
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Adott egy WD10EZRX hdd, melyre a NAS megosztott mappáit másoltam windowson keresztül.
Ezt most törölném, de azt írja írásvédett.
NTFS fájlrendszer.
Mit tanácsoltok a fennáló problémám megszűntetésére?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
-
Bacusuz
addikt
válasz King Unique #50808 üzenetére
közben megpróbáltam egy windows telepítővel formázni, de azt írta, hogy mbr-t is tartalmaz
Sajnos informatikai tudásom nem teljesen kielégítő, ha kérdezel megpróbálok válaszolni.[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
King Unique
titán
válasz Bacusuz #50809 üzenetére
Először inkább azt lehetett volna megpróbálni, ami az előző válaszokban van leírva, valamint előtte tisztázni, hogy pontosan mi a gond és a hibaüzenet. Plusz ez az "mbr-t is tartalmaz" és azért nem lehet formázni, megint nem teljesen világos.
Ha nincsen rajta semmilyen fontos adat, nem ez a HDD a rendszermeghajtó és rendszer számára fenntartott rejtett partíció sincsen rajta, akkor persze lehet formázni, vagy törölni + újraparticionálni + formázni. Ahhoz viszont nem létszükséglet külön bebootolni a Windows telepítőjét, mivel normál esetben nyilván megoldható a telepített rendszer alól is, lásd egy másik válaszban leírtakat.[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
válasz King Unique #50810 üzenetére
A parancssorban mind kettővel próbáloztam, ez a válasz jött :
Grafikus felületen sem engedi a lemezkezelőben, nincs sansz a formázás választásra.
A kettő megoldásból melyet először írtál a másodikkal még szenvedek a profi angolom miatt.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
ricsi99
addikt
válasz Bacusuz #50812 üzenetére
Ilyet akkor láttam amikor egy notinak a hdd je került asztali gépbe ,és ott volt rejtett partició a rendszervisszaállitáshoz én "partition magic " al tettem helyre... minden particiót törölni kelett a hdd ről aztán ujrainditás után rendben le lehetett particionálni/formázni
[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
AXisBOLD
addikt
válasz King Unique #50805 üzenetére
Szia,
lemezen semmi fontos, mentésre nincs szükség.
TV-n a HDD 5V 1A portba volt bedugva, de lehet mégis a tápellátással volt a gond. Az alap kábel is vagy 80cm + USB kábelhosszabbítón "lógott", amit olyan 1,5m. Lehet itt annyi energiaveszteség, hogy a tápellátás nem megfelelő?
Azonban disc managerrel se sikerült formázni csak a partíciót törölni és létrehozni, ugyan azt írta ki "nem sikerült befejezni...".
HD Sentinel csak próba verzió, nem tudtam futtatni a tesztet.Viszont Windows 7 alatt babrálok és a leírásod alapján a parancssorból sikerült elétet lehelni bele, most tesztelem.
Aurea mediocritas
-
Bacusuz
addikt
válasz King Unique #50810 üzenetére
Próbából betettem a synology nasba és létrehoztam egy új kötetet.
Ott minden flottul ment.
Végül töröltem a kötetet és kivettem de a windows alatt ugyancsak írásvédettségi problémám fennáll.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
King Unique
titán
válasz Bacusuz #50811 üzenetére
Igen, a formázással és a törléssel valóban próbálkoztál, de az írásvédettség megszüntetésével nem, holott az már a korábbi válaszban is említve volt és linkelve hozzá a leírás. Meg ezért is kérdeztem, hogy pontosan mi a helyzet. Ha szoftveresen írásvédettként lett beállítva volume / disk szinten a HDD, a NAS belepiszkált, akkor pedig reális, ha nem lehet törölni, formázni. Vagyis ezt kellene megszüntetni ugyancsak parancssor (DiskPart) használatával.
Partícióra (volume):
diskpart
list volume
select volume 7
attributes volumeha írásvédett, akkor:
attributes volume clear readonly
Lemezre (disk):
diskpart
list disk
select disk X
attributes diskha írásvédett, akkor:
attributes disk clear readonly
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz AXisBOLD #50814 üzenetére
Maga az ilyen típusú port tápellátás szempontjából nyilván oké, viszont ha a kábel túl hosszú, akkor amiatt akár még ilyenkor is lehet tápellátási probléma. Gyárilag is nem véletlenül mellékelnek az ilyen eszközökhöz általában rövidebb, akár nyúlfarknyi kábelt.
A grafikus felületen lévő helyi formázási opciók egy dolog, de mellette ott van a parancssor is, amely utóbbi bizonyos esetekben hatékonyabb lehet. Ha az utóbbival végül sikerült megoldani az újraparticionálást, akkor mehet rá egy írásteszt, aztán kiderül.
-
Tapper
csendes tag
válasz King Unique #50744 üzenetére
Srácok, köszönöm az eddigi segítségeteket.
Nem állítom, hogy mindent értek amit leírtatok...sajnos :/Mai nap volt időm megint foglalkozni a témával:
A diskpart-tal Win10 alatt clean-eltem a WD RED 4TB-t a Sharkoon dokkolóban.Majd egy raspberry-vel sikerült végigmenni az alábbi leíráson:
https://matthew.komputerwiz.net/2015/12/13/formatting-universal-drive.htmlEzután a windows alatt még csak raw drive-nak látszódott, de az AOMEI felismerte mint exfat,
újraformáztattam vele és utána jó lett!Most félcsoda van a sharkoon dokkolóban. felismeri a Synology, Raspberry, GalaxyS9, Win10Pro, Android mediaplayer... szóval minden!
Amint átrakom a lemezt a másik dokkolóba, már nem ismeri fel semmi.
Próbáltam abban is a fenti folyamatot, de mindig csak részsiker volt, egy-egy rendszer felismerte.Érzem, hogy van megoldás, mert külön-külön mindkét dokkolóval van részeredmény.
Nyilván az IcyBox dokkolónál lesz valami árulás, valszeg a 4096/512...https://www.tenforums.com/drivers-hardware/109605-4tb-external-disk-shown-mbr-formatted-how-possible.html
Játékos#1 MEDE8ER MED800X3D Játékos#2 Minix NEO U9-H (FW007A+Kodi Krypton 17.6 + TVGO 1.0.30) TV#1 Panasonic VIERA TX-P50GT50E
-
Tapper
csendes tag
-
King Unique
titán
válasz Tapper #50820 üzenetére
Itt most azt kellene tisztázni, hogy melyik dokkoló milyen szektorméretet használ USB-n, lásd a korábbi válaszokban leírtakat. Ha eltérő, akkor nem meglepő, ha egyikből a másikba áttéve a 4 TB-os HDD-t nem olvasható, nem hozzáférhető közvetlenül annak tartalma, hanem max. csak törlés és újraparticionálás után lesz újra használható a merevlemez. Meg nem feltétlen az Icy Box dokkoló itt a probléma forrása, ha éppen a Sharkoon a 4Kn-es. Sőt, az utóbbinál eleve esélyes, lásd az említett topikból más esetét. Ami egyben azt is szemlélteti, hogy ezen csak a firmware módosításával lehet változtatni. Viszont azt meg kizárólag csak saját felelősségre javasolt próbálgatni! Vagy másik megoldás, hogy hagyod ahogy van és nem cserélgeted a dokkolókban összevissza a HDD-ket, hanem ilyen célra a merevlemezeket fixen vagy az egyikben, vagy a másikban használod.
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
Üdv! Nem igazán probléma, csak volna egy kérdésem:
Van valami lehetőségem/program, amivel windows alól akarattal kikapcsolhatom a hdd-t? Egy toshiba p300 1tb-ről lenne szó. A gond annyi, hogy a programok nagy része ezen van, a rendszer pedig egy samsung 850 evo sata 250gb-n. Próbáltam az egy perces kikapcsolást windows energiagazdálkodásban, a d-ről (hdd) nem futott (tudomásom szerint) semmi, vírusírtó a c-n van (ssd), torrent nem ment, hwinfo hdsentinel sem, de nem állította le. Mindössze egy rövid teszt erejéig kapcsolnám ki, mégpedig arra lennék kíváncsi, mennyire hangos a gép nélküle alapjáraton. Mert sajnos hallható...Köszönöm!Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
King Unique
titán
válasz chopin42 #50823 üzenetére
Egyrészt van, amiről nemrég egy másik válaszban volt szó. De az mondjuk nem teljesen világos, hogy miért a HDD-n vannak a programok, amikor azoknak normál esetben a rendszermeghajtón (C), vagyis az SSD-n lenne a helyük. Meg ez esetben pláne nem meglepő, ha üresjáratban nem áll le a HDD, ki tudja milyen program, vagy melyiknek a folyamata fut róla a háttérben és használja ezáltal.
Másrészt ha csak az a cél, hogy megtudd ezen HDD nélkül halkabb-e a gép, akkor felesleges annyira belemélyedni a tesztelésbe, mert nem meglepő módon a válasz igen. Illetve másképp fogalmazva a 7200-as P300 eleve nem tartozik a leghalkabb merevlemezek közé, sőt inkább zajos, amiről nemrég szintén volt szó, lásd az alábbi kérdésekre adott válaszokat. Ha halkabb HDD kell, akkor egyértelműen 5400-ast kellett volna venni, meg abból is pl. egy WD Purple modellt. Vagy ha van rá keret, akkor nyilván SSD-t, az a leghalkabb, szinte kb. zajtalan.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz King Unique #50825 üzenetére
Én próbálkoztam máskor azzal a HotSwap nevezetű programmal. Nem tudtam rájönni, ha leválasztom, utána, hogy lehet újra használatba venni az adott lemezt? Mert csak gép-újraindítás után volt hajlandó ismét megjelenni a rendszerben.
Viszont régebben találtam egy negyedik alternatívát. A HDD Scan nevezetű programban van direkt parancs a forgás leállítására - amíg a rendszer fel nem ébreszti vagy te nem utasítod. Ez szintén egy telepítést nem igénylő program.[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
King Unique
titán
válasz Glaz-dozfhut #50826 üzenetére
Az a program a rendszerből történő leválasztásra és eltávolításra szolgál, hasonlóan az USB-s tárolóeszközöknél lévő megoldáshoz. Újra fölpörgetni normál esetben újracsatlakoztatás, vagy az OS és a gép újraindítása után lehet. Vagy pl. USB-n egyes programok akár leválasztás után is újra tudják csatolni az eszközt, ami az eszközkezelőben az USB-vezérlő letiltásával és újraengedélyezésével is elérhető. De amúgy igen, akár a HDDScan is használható a leállításhoz, meg annál a leállítás (spindown) mellett felpörgetés (spinup) is van.
-
chopin42
addikt
válasz King Unique #50825 üzenetére
Elnézést, nem olvastam vissza
Igazából gyors hdd kellett 2 éve, erről fut a torrent, játékok, nagyobb helyet igénylő dolgok. Ssd-n az összes többi dolog van, a gyors indítást igénylő, illetve kis helyet igénylő programokkal együtt.
Azért nem húztam le eddig, hogy esetleg ne rinyáljon a windows a hiányzó parancsikonok gazdái, meg egyéb telepített progik miatt-nem tudom,tenné-e, de nem akartam gondot. Azért akarom tesztelni, mert nagyon le akarnám cserélni ssd-re, de ha nem ez zajong, akkor felesleges (bár a halk búgást tui ez okozza).
Kipróbálom az említett progikat, remélhetőleg sikerül. Köszönöm mindenkinek!Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Bacusuz
addikt
válasz King Unique #50818 üzenetére
Végül a partition mini tool oldotta meg a problémámat.
Köszi mindenkinek a segítségetÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
swoody
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék tovább adni pár vinyómon viszont előtte szeretném lepuculni őket. Nincs és nem is volt igazából semmi olyasmi rajta, de jobb abban a tudatban lenni, hogy full üres.
Low level formattal kapcsolatban kérdeznék olyat, hogy igazából az mire volt jó (azt is olvastam, hogy újabb wichester-eknél már nem is használatos)? Úgy egyértelműen sehol nem találtam (magyarul nem ), angolul volt róla részletesen minden, viszont szakmai angol picit nehézkes volt.
Az miért nem elég, hogy telerakom a hdd-t pár nagyobb iso fájllal? Jah és a fő kérdés, pár programot tudnátok ajánlani törlésre?
Köszi előre is.
-
King Unique
titán
válasz swoody #50832 üzenetére
Szerintem inkább hagyjuk a standard LLF-et, lásd egy korábbi válaszban leírtakat.
Ha az adatmegsemmisítés a cél, akkor manapság számtalan olyan program van Windowsra telepíthető és külön bootolható formában, amivel ez megoldható. Példák: [link], [link]. Sőt, pl. a népszerű CCleaner is tud ilyet.
Ha nem akarod nagyon bonyolítani, akkor meg elég lehet a Windows lassú formázása (a hogyanra lásd egy másik válaszban leírtakat) is, ami Vista óta eleve zero-fill, azaz teleírja 0-val a lemezt és ezáltal véglegesen töröl róla minden adatot. Arról pedig az adatmentéses témánál is volt szó, hogy a végleges törléshez az egyszeres felülírás is elég lehet, nem feltétlen kell többszörös felülírással nyúzni a meghajtót. Na meg ha csak az a cél, hogy a leendő új tulaj ne tudjon hozzáférni a korábbi adatokhoz, akkor meg pláne, mivel egy lassú formázás után már eleve nem fognak semmit találni a GetDataBack és társai adatmentő programok, max. a formázásnál létrehozott üres partíciót listázzák ki.[ Szerkesztve ]
-
swoody
senior tag
pjen
Doky586
King UniqueKöszönöm szépen a válaszokat, illetve King Unique-nek külön az összeszedett linkeket.
Nem is tudtam win format-ról, hogy teljes formázást csinál, és szerintem sokan nem is tudják.
-
krealon
veterán
válasz swoody #50832 üzenetére
"Szeretnék tovább adni pár vinyómon viszont előtte szeretném lepuculni őket."
A
diskpart
-ban (pl Win10 telepito media, vagy a telepitett is jo) a _megfelelo_ particion elvegzettclean /all
parancs teleirja 0-kkal az adatteruletet.
Ez megsemmisit minden adatot a lemezen, igy ha rossz vinyon adod ki, akkor minden rajta tarolt adat odavesz, ugyhogy minimum 2-szer ellenorizd, hogy a megfelelo disk van kijelolve (select disk
x). -
veterán
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni WD80EFAX winyóval kapcsolatban ami egy Synology NAS-ba van benne. A helyzet az hogy nagy ritkán elég fura zúgó vagy nem is tudom milyen hangot ad ki a winyó. Általában 2-3 naponta hallom csak, és mondjuk úgy 15-20 percig tart, és ezalatt számtalanszor csinálja de van hogy 2-3 másodpercig, de van hogy egy pillanatra.
Most épp megint csinálta ezért levideóztam. Sajnos a Youtube rontott a hangminőségen, ezért jól fel kellene a hangszórót hangosítani.
Itt lenne a videó, hátha valaki találkozott már ilyennel.
https://youtu.be/K1Ay8iqAQV4
A 6.-8. másodpercig tart először, utána pedig a 10. másodpercnél egy pillanatra lehet megint hallani.Ja és még annyi hogy pár hetes a winyó, és újonnan vettem. Nem tudom semmihez kötni hogy mért csinálja, mert egyszer csak elkezdi. Nem vagyok belépve a NAS-ra, nem indítok el egy programot rajta, meg semmit nem csinálok.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
-
őstag
Hali,
Raid biosban a listából töröltem olyan lemezt is ami nem volt raid. Most a Win-ben fáljkezelők nem láttják. Lemezkezelő láttja, rajta a partició meg minden, az eszköz megfelelően működik stb. Van ötlet hogyan lehet visszacsinálni, esetleg olyan program ami hozzáfér valahogy?
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Korábban ígértem, hogy beszámolok majd a garanciáztatással kapcsolatban. Nos mostanra sikerült a folyamat végére érnünk. Július 25.-én kapták kézhez a vinyómat a központban (PCX) én pedig a mai napon kaptam kézhez egy teljesen új vinyót, mert ahogy az sejthető volt, javíthatatlan lett a korábbi darab.
Nem tudom mennyire sok vagy kevés ez az idő (persze nekem elég sok volt a várakozás) de végül is teljesen korrekt volt minden. Jó nagy utat járhatott be az alkatrész
Egy teljesen ugyan olyan darabot kaptam mint ami nekem volt és nem kellett egy forintot sem fizetnem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz FrezeR #50842 üzenetére
Nyári szabadságolások július-augusztus környékén vannak leginkább, szerintem ezért is volt hosszabb idő. Amúgy igazából pont a winyó az aminél könnyen ki lehet deríteni hogy milyen az állapotra. Rádugja a szerviz a gépre, programmal megnézik az állapotát, az kidobja hogy rossz, és kuka. Javítani gondolom winyót senki sem javít, csak ellenőrzik az állapotát hogy valójában elérte-e azt a szintet amitől már lehet cserélni.
iPhone 13 Pro Max
-
King Unique
titán
válasz Kaci84 #50841 üzenetére
A fájlkezelőben csak akkor jelenik meg a lemez, illetve a rajta lévő kötet (partíció), ha van meghajtóbetűjele. Ha a lemezkezelőben megjelenik és állítólag partíció is van rajta, nem lett törölve (inicializálatlan állapotba), azaz nem ilyen, akkor tudni kellene meghajtóbetűjelet adni a rajta lévő partíciónak. Legalábbis lemezkezelés felől megközelítve a dolgot, aztán hogy ténylegesen mit sikerült alkotni, illetve elrontani, az nem derült ki...
-
őstag
válasz King Unique #50844 üzenetére
Köszi a választ,
Most vettem észre, hogy 100%-a szabad a lemezeknek, vagyis új particíót csinált a Raid bios.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Kaci84 #50845 üzenetére
Igen, az látszik, hogy van a screenshoton lévő 2 lemezen partíció, de egyiknél sincsen meghajtóbetűjel, ahogyan a kötetcímke mellett a fájlrendszer típusa sem jelenik meg. Meghajtóbetűkel híján pedig nem meglepő, ha nem jelenik meg a lemez, partíció a fájlkezelőben. Vagyis értelemszerűen adni kellene meghajtóbetűjelet, mint már említve volt, vagy akár újra is lehetne particionálni.
[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.Particionálni szerettem volna a külső hdd-m.Volt rajta szabad hely és abból csináltam egy particiót,de közben a többi részét nem tudom használni.Az a gondom hogy tele van a másik rész családi fotókkal és nem szeretném elveszíteni semmiképp.Hogyan tudom helyre hozni amit elszúrtam?
Remélem valamennyire érthetően írtam...[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz korcsillio #50847 üzenetére
Miért szerepel a lemez1 mindenhol duplán?? Melyiket hoztad létre? Melyiken vannak a fontos képek?
-
King Unique
titán
válasz korcsillio #50847 üzenetére
Van itt több furcsaság is... Egyrészt már a lemez elején lévő 8 MB-os unallocated terület miértje sem teljesen világos, ahogyan az F kötet aktív státusza, valamint a lemezkezelőben a 2x megjelenő lemez 1 sem. Másrészt az is látszik, hogy van az F után a ~ 170 GB nem lefoglalt terület, amit kiterjesztéssel vagy az F-hez lehetne hozzáadni, vagy létrehozni ott egy új partíciót, ha eleve az utóbbi volt a cél. Továbbá a ~ 206 GB körüli elsődleges partíciónak eleve nincsen meghajtóbetűjele, anélkül pedig nyilván a fájlkezelőben sem fog megjelenni. Viszont ugyanakkor érdekes, hogy a fájlrendszer típusa (pl. NTFS) miért nem jelenik meg annál a lemezkezelőben, miért jelöli az EaseUS is "other" formában. Ilyen akkor (is) szokott lenni, ha a Windows számára ismeretlen fájlrendszer van rajta, amit eleve nem kezel natívan (pl. Ext4 / HFS+). Az utóbbi esetben pedig meghajtóbetűjelet sem lehet hozzárendelni, hanem max. törölni és újraparticionálni, újraformázni pl. NTFS-re. Már ha nincsenek rajta fontos adatok, mert ellenkező esetben először nyilván azokat kellene valahogyan lementeni.
Egyébként meg első körben lehet az eszköz leválasztása, majd újracsatlakoztatása, valamint egy Windows restart sem ártana. Meg jó lenni tudni azt is, hogy azon a 206 GB körüli partíción milyen fájlrendszer van, használható volt eddig egyáltalán W7-en, vagy csak most, közvetlenül a particionálási próbálkozás után lett ilyen, stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SSD többféle, sata 2,5"
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest