Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz dunkel #125530 üzenetére

    "átdugjuk az elosztót az új vezetékből a régibe, és kiderül mennyit ért a fejlesztés"

    Így igaz!!! :K Persze hozzátartozik, hogy Norbinak nem szabad tudnia, melyik szól éppen. Ha ez a feltétel nem teljesül, sajnos az összehasonlítást ki lehet dobni. ;)

    Ott lehetek a tesztnél, Norbi? Vagy félsz, hogy a negatív hullámaim befolyásolják a végeredményt? :DDD

    Patice : "akik megcsinálták, azoknak elhiszem."

    Rendben. Te elhiszed, meg sokan elhiszik. Én meg fenntartásokkal kezelem, hiszen tudom, mennyi minden befolyásolhatja az érzékeléseinket, ráadásul akár hihetetlen mértékben is. Ezt persze nem "hiszitek" el, pedig ebben kellene igazán hinni! :D

    "Viszont tápkábelek hatását hallottam már elégszer, hogy meggyőzzön."

    Én is "hallottam" már sok mindent. De aztán teszteltem. És mindjárt nem hallottam. :D

    Itt egy teszt, amit olyan hifistákkal készítettek, akiknek többsége állítja, hallják tápkábelek különbségeit. A végeredmény 49%-os találati arány, ami megfelel a pénzfeldobás fej vagy írás valószínűségének. :D Természetesen ez sem bizonyít semmit, de gondolkodásra sarkall!

    devil-k : "azért na, ne utasítsunk el élből mindent"

    Én pontosan ugyanezt mondom, csak más szemszögből. A nehezebb út felé terelek. Marha egyszerű betenni például a drága tápkábelt, és aztán "húaztakurvaténylegjobb"-érzéssel hátradőlni. De az NEM a teljes igazság. Én is átéltem már sokszor ilyen élményeket, de sok esetben önbecsapás, ráadásul az ebből fakadó élmény-megosztás félrevezető mások számára. :)

    Ráérek, úgyhogy jöhet a sav!!! :D

    Hú de sok a szmájli, megrettentem, amikor elküldtem. Na mindegy, maradjon, ezzel is jelzem hogy szerintem ez végső soron hobbi, nem pedig vérre menő túlélőjáték, ahogy egyesek felfogják. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák