- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, adta! Ebédre marhát fogok sütni
-
Shingen
addikt
válasz szőröscica #97810 üzenetére
Ha vasárnap is lent vagy mikor van a pihenő nap.
Egy héten 1x kell, hogy legyen.風林火山
-
Shingen
addikt
-
mayday00
őstag
válasz szőröscica #97810 üzenetére
marhahús nem rákkeltő?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Zola007
veterán
válasz Shingen #97809 üzenetére
Hidrolizált kollagén, aminosav tartalma főleg nem-esszenciális, felszívódása szegényes, de erős savakban, mint pl. a pH=2-3 gyomorsav jól oldódik. Többek között ezért kapszuláznak lágyzselatinba.
Kutatások vegyesek a szájon át történő alkalmazással kapcsolatban, egyik komolyabb vizsgálat sem tudott érdemleges eredményt kimutatni a jótékony hatásról, csak annyit, hogy radioaktív jelölt aminosavak megjelennek idővel a bőrben és az ízületi porcban. De ez egy radioaktív jelölt túrós csuszára is igaz, mert abból is használódik fel a kötőszövet anyagcseréjéhez alapanyag.
Ellenben károsról sem, szóval trial&error alapon lehet enni, tulajdonképpen némi nem-esszenciális többlet-fehérje 6 Ft / gramm áron. Ennél sok tejsavó olcsóbb, de még a csirkemell is partiban van vele.
Ha akarod enni, nem baj, főleg ha ingyen van, csak a lényeg, hogy minőségi, tiszta zselatint vegyél.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
válasz HussarF #97806 üzenetére
Az viszonyítási helyzet nem mindegy. Mert például mást most ez a kép, ha egy bár női wc-jében van kifüggesztve, mást, ha a férfi wc-ben, és megint mást, ha egy b*zibárban.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Zola007
veterán
Elnézve a Philip Duff-ot akitől az idézet származik, szemernyi kétségem sincs hol lehet kifüggesztve
#97819) aleister: nincs. Esetleg lányoknak, de csak hogy szokják az érzést, ha valami ragacsos rászárad a bőrükre
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
addikt
válasz Angel2014 #97815 üzenetére
Elismertem a benned lakozó őstehetséget. Mások itt erősen próbálkoznak, hogy széttrollkodják a topikot, de csak szánalmas eredményeket tudnak felmutatni. Te meg csuklóból hozod a formát.
Már akkor felfigyeltem rád, amikor azt mesélted, hogy majdnem pofozkodás lett abból, hogy a teremben valaki nem úgy csinálta az oldalemelést, ahogy Zola linkelte. Amikor meg azt mesélted, hogy feltörve találtad a weekend házat, mert otthagytad a proteines shakert mosatlanul és a szomszéd kihívta a rendőröket, mert azt hitte meghalt valaki, azon beszartam.
-
syl5
őstag
-
Shingen
addikt
válasz Zola007 #97817 üzenetére
OK.
De ha nincs ingyen hanem veszed a boltba, akkor ezek szerint nincs sok értelme.
Mit lehet szedni akkor az ízületekre ami hatással is van rá, illetve az ízületi folyadék termelés fokozására?
Leszámítva a drága ízületvédőket.Esetleg lányoknak, de csak hogy szokják az érzést, ha valami ragacsos rászárad a bőrükre
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
aleister
veterán
válasz mayday00 #97825 üzenetére
Persze, hogy igaz, hogy csak füvet esznek, de bazz, egész nap azt csinálják! Ráadásul segg más az emésztőrendszerük, tök más enzimekkel emésztenek, stb mint egy ember.
Egy lovat felhozni a vegán étrend mellett pont annyira logikus, mint egy marék brikettel dobálózni a gyémánt iparban. Szénből van mindkettő, de ezzel vége is a párhuzamnak.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Shingen
addikt
-
kolosanyi
veterán
válasz szőröscica #97832 üzenetére
Vigyázz, mert vannak
dagadterőemelő lovak is. -
aleister
veterán
válasz szőröscica #97832 üzenetére
Azt csak te hiszed.
A barátnőm lova pl dagadt.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
kovbela10
csendes tag
Sziasztok! Lehetséges sérüléssel kapcsolatban kérdeznélek titeket. Három hete kb. egy év kihagyás után elkezdtem újra edzeni, de a lábedzést a rossz térdeim miatt nagyon komolyan sosem csináltam. Átmozgató edzés keretében most egy gyakorlat jut a vádlira álló vádligépen. A múlt héten, 10 nappal ezelőtt úgy éreztem, hogy bírom a dolgot és emeltem az addigi kis súlyon egy jelentősebbet 2x15-ről 2x25kg-ra. Megcsináltam vele 3x30-at, ami nem volt könnyű ugyan, de nem döglöttem bele. Ami legelőször feltűnt, hogy másnap nem volt izomlázam abszolút, pedig szokott lenni bőséggel. Harmadnapra aztán előjött, mindenesetre furcsáltam a késedelmet. Később azt is, hogy már eltelt egy hét, de még mindig nem csillapodik. A 8. napon figyeltem fel rá, hogy tiszta sárga/sárgászöld (de nem lila) az egész bal vádlim, és az izomláz jellegű fájdalmat is csak ebben éreztem már és érzem azóta is. Az eset óta valahogy pont úgy alakult, hogy vádlit kifejezetten nem edzettem, de amivel megerőltethettem még pluszban az két egyórás aerob edzés kerékpáron és egy kis lábtolózás. Az ominózus vádlizás közben én nem éreztem a szokásostól semmilyen eltérőt vagy éles szúró fájdalmat/szakadást, tudok ugyanúgy menni, lépcsőzni sem gáz, tényleg mintha csak izomlázam lenne. Viszont ez az elszíneződés és hogy nem múlik már 10 napja eléggé megijeszt, pláne az ismerőseim reakciója. Nem jó lenne valamilyen érszakadás miatt trombózist kapni. Majd elmúlik vagy menjek orvoshoz? Utóbbit kicsit most körülményes lenne megoldani, de ha azt mondjátok muszáj, elintézem. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Srácok, van valami képlet, esetleg online kalkulátor, ami kiszámolja a testmagasság, súly, TZS alapján, hogy közelítőleg hány kiló izom van rajtam?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz Woodslave #97839 üzenetére
Nekem 80 kiló volt a megcélzott testsúly. Ezt szerintem módosítom 82-re. Jelenleg 76 kiló vagyok. Eddig nem szedtem kreatint, de tavasszal tervezem. A 30%-os térfogat növekedésre, és az abból adódó súlygyarapodásra apellálok.
Szóval jó lenne tudni egy kb izomtömeget, amivel tudok kalkulálni, hogy mennyit fogok nyomni a kúra végén. (nem, nem kúraszerűen akarom szedni, csak így egyszerűbb volt fogalmazni )
(#97840) aelod
Köszi, de ennyire nem fontos. Elég lenne valami közelítő érték.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
FIREBLADE78
addikt
Mi az a cucc amit a súlyemelők,kapusok,kézisek stb az ujjukra csavarnak,ha van vmi sérülés? Nem jut eszembe
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
aleister
veterán
Miért?
Ha a 76 kilómból, ha 20 izom, az már kb 6 kiló gyarapodás, és meg is van a 82. A nagyobbik baj, hogy nagy eséllyel nincs rajtam ennyi.
15% TZS.-vel számolva van rajtam kb 12 kg zsír.
Van bennem 5 littyó vér. Ez minimálisan nehezebb ugyanennyi víznél, de számoljunk most 5 kilóval.
Szóval marad 59 kiló az izomra, a csontokra és a belső szervekre. Hát az bizony nem lesz 20.De most már tényleg érdekel az eredmény. Az első 4-5 találat a gugliban csupa irreális adatot eredményezett.
(#97844) FIREBLADE78
Ragtapasz tezsó, ragtapasz.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz FIREBLADE78 #97844 üzenetére
-
kolosanyi
veterán
-
aleister
veterán
Node, ha hidrolizált környezetet hoz létre az izomszövetekben (bevonz némi vizet), ami eredményezi a sejttérfogat növekedést, akkor ez nem jár testsúly gyarapodással is?
(#97849) kolosanyi
Na ennyit a mai nemi életemről.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- Gamepad
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mazda topik
- Félórányi kulisszák mögötti videón a South of Midnight
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest