- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #97099 üzenetére
lassan nem ártana, ha fizetne is valaki érte
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz kk831228 #97103 üzenetére
köszönöm
Most megyek úgyis vásárolni, majd megmutatom mobilon a képet a pénztárosnakMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
madle
őstag
Van valakinek kontaktja esetleg olyan nagyobb edzőtermekkel, akik gépek cseréjekor a "régieket" értékesítik? Csinálunk egy kis sport létesítményt a városunkban, mert a törzsgyökeres teremben már olyan jók a körülmények hogy minden második embernek gombás a keze, rozsdás a ruhája, meg igazából meg lehet fagyni
-
madle
őstag
válasz S e t h #97109 üzenetére
alapvető higiéniai feltételek nincsenek megteremtve a teremben, olyan hogy nem lehet megnyitni a kézmosót, mert ömlik a víz mindenhonnan a falból is. A tulaj persze szarik rá, mert nap mint nap totálkáron van. A gépek szerintem amióta megvannak nem voltak fertőtlenítve. Hiába megyek oda tiszta kézzel, ha basszák takarítani a dolgokat, 20 év kosz azért na...
Odajárok régóta, mivel nincs más, csak bosszantó, hogy az árak évről évre mennek felfele, de egy kurva kézi sulyzót nem vettek még a készlethez. Az van, amit 20 évvel ezelőtt bebugáztak németből.
Amikor a havi bérlet ára utoléri egy pesti normálisabb teremét lassan, akkor már elgondolkozom, lehet megérné, ha vennénk pár alapgépet meg sulyzót és menne minden a magunk útján. -
kolosanyi
veterán
Igazából egy húzódzkodó-tolódzkodó állvány (normális terhelhetőségű, nem ilyen topshopos szar, ami leszakad alattad ha magadra teszel egy 20-as tárcsát), egy keret, pad, egykezes, kétkezes rúd meg tárcsák kellenek csak és teljeskörű edzést tudsz csinálni. Tárcsákat tudsz esztergáltatni olcsón, ha szerencséd van, a padot, a keretet és az állványt is meg tudod csináltatni jó áron.
-
madle
őstag
válasz kolosanyi #97111 üzenetére
az esztergáltatással nincs probléma, arra vanak ismerősök(bár lehet új gépek beszerzése lesz majd) igazából pont amit írtál arra lett volna szükségem legjobban, hogy mik azok amivel ki lehetne tölteni egy teljes körű edzést.
pad(esetleg állítható szögű): mindenképp kell nyomásokhoz
rúd: kell a padhoz, esetleg bicepszezni, vállazni, guggolni stb..
tárcsák, kb 100-120kg
keret: guggolni
a komplex bordásfali húzódzkodó/tolóckodó jó ötlet, normálisat olyan 40-50 ezerért láttam eddig.
Kézi súlyzók.Valójában lehet lenne lehetőség bepályázni mindent, akkor új gépekről lenne szó, persze nem ipari mennyiségben, teljesen elég lenne ennyi. A lényeg hogy a rudak is pakolhatóak legyenek kb 100-120kg-ig.
Melyik az a márka, ami elfogadható árú és normális minőséget képvisel? Esetleg forgalmazó? -
hapiszti
csendes tag
Sziasztok!
Fél éve nyomom az edzést és az lenne a kérdésem, hogy most 86kg vaok és milyen tómegnövelőt vagy milyen terméket tudnátok ajánlani hogy kicsit növekedjek izomba?
hasznaltam már vol 35, jumbo pro, isowhey zerot....Üdv
Privátot írj, hamarabb észreveszem!
-
Zola007
veterán
válasz hapiszti #97113 üzenetére
Valamelyik Caterpillar árokásó gépet javaslom, felénk azokkal szokták megnövelni a tavakat
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
A bordásfal azért is jó, mert könnyen állítható úgy a magasság, jó lehet alacsony és magas embernek, illetve lehet invertált evezést is csinálni. Plusz ha nincs fönt a keret, tök jó maga a bordásfal lábemelésekhez meg nyújtáshoz. Illetve ha van gumiszalag vagy TRX, arra is ideális.
Márkát nem nagyon tudok mondani, nem vagyok benne ebben.
-
Angel2014
addikt
válasz hapiszti #97113 üzenetére
Már mondtam hiába jó az edzés ,hiába iszol sok fehérjét,ha nincs vagy kevés a tesztoszteron, mert így nem tud beépülni, vegyél egy természetes tesztó fokozót mellé. [link]
Shingen: a 3 órai evés a diétához is kell ...mert nem raktároz a szervezet és jobban megindul a fogyás,
inkább arra figyeljen mit eszik, inkább toljon csülkös pacalt.[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zola007
veterán
Van, hogy hiba csúszik a receptbe.
Én a múltkor le akartam utánozni az ukrán sustanont, de egy kicsit túltolhattam valamelyik összetevőt mert kijevi pulykamell lett belőle. Mondjuk legalább az országot eltaláltam.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
rwin5
őstag
Régen volt valamilyen nutrionos gyógyszertári tápkieg, amit egy időben minden gyúrós szürcsölgetett.. én is megittam pár kartonnal de fogalmam sincs mi volt a neve csak, hogy a nestle' volt a gyártó receptre meg ócsó vót. Gondolom már nem lehet kapni, mert 1 éve is kerestem volna újra és már akkor sem találtam (pedig akkor emlékeztem a nevére*) Viszont van egy hasonló termék ami hasonló tápértékkel bír + gyógyszertámogatás jár rá ha felírják, tudja itt valaki annak a nevét? Asszem az is nestle-s de nem tuti
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz Dicker #97127 üzenetére
Azzz tényleg Azt már nem lehet kapni? 'És az új termék nevét nem tudod? Annyit tudok még róla, hogy asszem az 2 decis kiszerelésű.. patikus ismerősöm beszélt róla pár héttel ezelőtt de már nem emlékszem arra sem
szerk: emlékszek volt vanília-karamell ízűben az valami ihatatlan édes volt
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Dicker #97127 üzenetére
Most rákerestem. Tényleg van olyan, aki ezt a szart veszi normál fehérje helyett?
-
bbmt
senior tag
válasz kolosanyi #97130 üzenetére
Nálunk nagy divat volt az Isosource, kartonjával vették azok akik tömegeltek.Ha jól emlékszem teljesen más volt az összetétele mint a mostaninak. Persze nem fehérje helyett hanem mellé tolták.
Most már csak ez van forgalomban amit linkeltél, de kvázi lehetetlen hozzájutni. Pedig most kéne mert faterom rákos volt és a beváltható adagja elég kevés. Igy Jumbo proffesionalt veszek neki mellé.[ Szerkesztve ]
A kanál a gyengék villája
-
tybsen
addikt
Van valakinek valami tapasztalata bluetooth füllhalgató témában? Valami elfogadhato árú cucc kellene, regen volt egy motorola s9, de tönkrement, azóta nem hallhatok zenét a teremben (csak ami szól ugye a háttérben). Hangminőség nem érdekel edzés közben, csak szóljon valami.
Plantronics backbeat fit tetszik, de pont nem zárja ki a külső zajokat. Backbeat Go2 tapasztalata van esetleg itt valakinek? Vagy sony sbh20, hogy mennyire használható/fülben marad gyakorlatok közben? Utóbbi az ára miatt jobban bejön. Köszi.
-
stickrs
senior tag
válasz Angel2014 #97121 üzenetére
"A napi adag egyes összetevöi : Maca peruáni 400mg, Tribulus terrestris 1200mg, Wild jam(diosgenin) 100mg"
Növénykivonatok, kb mint az összes többibe. Ne a reklámszövegeket olvasd, hanem az összetevőket.
tybsen: nekem ilyen van, de a gyári fülbedugós résszel gyakran kicsúszik a fülemből, szerencsére minden 3.5-öst bele lehet dugni. Am jól birja az aksi, vételi gondok sincsenek.
[ Szerkesztve ]
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
kolosanyi
veterán
Kinek mit hozott a csizmájába a Mikulás?
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Szeretnék otthonra venni valamit, hogy meglegyen a napi mozgás és erősítés, mert edzőterembe eljutni sokszor problémát jelent. 2 lehetőségen gondolkodok:
1) Evezőgép pl ez: link
2) Pad súlyzókkal link linkTi melyiket ajánlanátok jobban? Az evezőgépről nem sok mindent találtam, de az azért lenne jobb, mert jobban megmozgatja a testet, mint a másik lehetőség.
We are only Stardust...
-
Alpachino
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Alpachino #97138 üzenetére
25 ezres padra áhítozónak meredek javaslat egy guggolóállvány beszerzése , nem gondolod
-
Alpachino
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Alpachino #97141 üzenetére
Én se azt mondom, hogy veszek, csak azt, hogy egy Ford Mustanggal boldog lennék.
Érzed hol a hiba?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Alpachino #97144 üzenetére
Én mindig kötözködős kedvemben vagyok, ezt úgy hívják kritikus szemlélet.
Rám hagyhatod vagy beletörődhetsz, az eredmény mindkét esetben ugyanaz: nem fogok megváltozni[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, adta.
Egyelőre jónak tűnik ez a testkompozíciózás, az első két hétben tovább tudtam lépni a diéta alatt használt súlyokon, és nem indult felfelé a tömegem sem. Kíváncsi vagyok, hogy mikor jutok először platóhoz, akkor növelek majd a ch-n.
-
addikt
Egyébként a hőskorban, amikor még a gimis kondiban edzettünk, ott nem volt, csak egy lehúzógép meg egy fekpad. Ott úgy guggoltunk a srácokkal - és úgy emlékszem, hogy még 100 kg fölé is mentünk így -, hogy a fekpad villáit a legmagasabbra tettük, úgy aláültünk és felállás után még ki kellett sétálni kis terpeszben a padon túl. Érdekes megoldás volt, de nagyobb súlynál már körülményes volt az a 2 méter séta meg a lerakás is nehéz volt, stb.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Jinxb1rd #97137 üzenetére
Szia!
Egyiket se javaslom. Olyan evezőgép, ami nem heti 3*20 perc használatra van, az ennél nagyságrendekkel drágább, a pad meg szintén nem a legjobb minőségű. Inkább vennék egy kombinált húzódzkodó-tolódzkodó állványt a helyedben meg egy szerelhető kézisúlyzó készletet. Így már a fontosabb alapgyakorlatokat meg tudod csinálni otthon és jó ideig letudtad az eszközöket, nem fogod hamar kinőni. Kis szerencsével még egy normális futócipő is kijön a evezőgép árán az említetteken kívül és akkor a kardió is megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bitcoin topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest