- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz .: JuSzT :. #90698 üzenetére
Semmi értelme éhgyomorra kardió előtt önmagában a keratinnak Tolj be inkább egy 10g BCAA+10 glutamint kardió előtt, majd, a kardió utáni CH+fehérje étkezésed előtt mehet a kreatin
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Dicker
őstag
Nem beszélünk inkább a Miss World-ről? Vagy itt mindenkit a férfiak érdekelnek?
-
gaborn1
tag
Nekem lennének kérdéseim beszélhetünk arról.
Mindenkinek más a véleménye róla, szóval nem tudok dönteni.
Kérdés 1: az edzés utáni turmixot beleszámoljátok a napi bevitelbe vagy nem?
Kérdés 2: edzés után mennyi ch-t rakjak a turmixba? olvastam 0,5gr tskg-t, de vhol 1g-t is, viszont nem vagyok biztos benne, hogy jót tenne 70gr cukor a testemnek edzés után. -
Alpachino
veterán
válasz gaborn1 #90707 üzenetére
Én sem javaslom az edzés utáni cukor fogyasztást, de van aki a tejsavó+cukorra esküszik...szoval megoszlanak a vélemények... A banán, , zabliszt, vagy glutamin.....ezek mind jó alternatívák, bár a glutamin inkább diétás időszakban hasznosabb.
Én inkább a turmix utáni első szilárd kaja CH fogyasztásában/hasznosságában hiszek
[ Szerkesztve ]
-
.: JuSzT :.
addikt
Érdekes ez a reggeli kardió.
A szokásos beállítás mellett gyalogoltam, ami kb 6-6,5 kph és 10-15% emelkedő között voltam. 35 perc gyaloglás után az AVG pulzusom 110 volt.
Ha ugyanezt csinálom délután, akkor már 8 perc után elérem a 130as pulzust, és tudom is tartani végig.
Most meg korán reggel szét kellett volna gyilkolnom magam hogy 130 legyen a pulzusom, de azt nem kívánta a lábam éhgyomorra -
Alpachino
veterán
válasz .: JuSzT :. #90713 üzenetére
Szokni kell a reggeli gyűrődést egyébként reggel, a klasszikus kardió helyett a szex is jó ám.....
-
mayday00
őstag
Ingyen szállítás a Shop.Builder-en!
Szeptember 21-29 között
a szállítási költséget elfelejtheted!"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
-
Alpachino
veterán
válasz -Mike- #90718 üzenetére
Nem... én azt nem tartom annak...az én értelmezésemben a szexhez NŐ kell és kész
Woodslave : hidd el, egy 20-25 perces menetné l( azért ennyit illik beválalni ) is beindul a zsírégetés, persze aerob tartományban hatásos...és úgy egyébként is
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
Nem szeretek tejsavóval főzőcskélni, mert pl. proteines palacsintánál irtóra ki tudja szárítani a tésztát és ráadásul erre a célra van olcsóbb és jobb megoldású proteinpor. persze ha van otthon a tejsavó mellett kazein porod is akkor az jó, mert keverve tökéletes. Egyébként a power Protein ezért a legjobb sütésra, mert több fehérjéből tevődik össze ( tej, szója, kazein)
-
aleister
veterán
"Szerintem semmi ertelme nincs a gyors felszivodasu CH-nak"
Igen, csak éppen ez nem a "szerintem" kategória, hanem egy rakat cikk, kutatás feltárta már az izommunka utáni biokémiai folyamatokat. Ezek fényében a kiürült glikogén raktárak miatt pedig igenis van létjogosultsága a gyors CH-nak.
De számomra még ennél is fontosabb értelmezése a dolognak, hogy ez az a pillanat, amikor a tudatosan táplálkozó sportoló kiélheti az édesség utáni vágyát, és büntetlenül fogyaszthat cukrot.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Dicker
őstag
Vanília-málna mehet 2.5 kg-ba. Igen finom, mellé meg valami csokis alap, aztán legalább lehet váltogatni.
Ha ittál már bájotekes muscle on-t, annak van joghurtos + talán áfonyása, na hasonló ízű.
A fehércsoki szar, a kókusz-csoki inkább iható, mint finom, a sima natural csoki is.
Ha a kávét bírod, akkor a banoffe is jó. -
stickrs
senior tag
válasz gaborn1 #90704 üzenetére
Én próbáltam már edzés utániba vitartgo-t, darált zabpelyhet, dextroz-darált zabpehely, dex-malto, most sima szőlőcukrot iszok, 70g-t. Igazából semmi kült nem vettem észre ahogy változtatgattam, szóval marad a legegyszerűbb whey + cukor. De ezt neked kell kitapasztalni hogy neked mi jön be, van aki nem cukorpárti edzés után se.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Ijk
nagyúr
válasz Nightmare #90741 üzenetére
Ezzel a cikkel csak az a probléma hogy figyelmen kívül hagyja ha valaki heti 4 súlyzós edzést végez és mellette kardiózik is. Itt jön képbe az aerob edzés zsírégetés céllal, ugyanis az aerob edzés nem jelent stresszt a szervezetnek egy intenzív kardió edzéssel szemben. Ezért hangoztatják testépítő körökben hogy szálkásítás akkor aerob.
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest