- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz BÁ Nutrition #62545 üzenetére
én ezt szoktam venni, és ezt használjuk, kb 3 hónapja. tökéletes, csak ajánlani tudom
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
paye
tag
Én ma kaptam egy kedvezményes napijegyet a Cutler-ba, talán hétvégén éjszaka ráérősen körülnézek ott...
-
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #62545 üzenetére
Folyékony magnézia, Decathlon, Hervis, stb. nagyobb sportáruházak mind árulják. Jó dolog, mert nem csúszik a kezed, de nem koszolod vele össze az egész táskád, mint a porral.
Hopp, már megelőztek, na mindegy.[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
Én is oda járok, mostmár 4. hete. Sajnos nem úgy tűnik, hogy oszlik az újdonság varázsa.... egyre többen vannak, hiába nagy, tágas, délután 1-2kor is kezd kellemetlenül tömeg lenni. Plusz a relatív olcsóság miatt kezd odaszokni egyre több suttyó rézbőrű. Tegnap is a terem egyik végéből oribáltak át egymásnak a másikba, öltözőbe osztják az észt, hogy testvírem ilyen kox olyan kox... rémesen idegesítő kezd lenni
-
Karex
senior tag
Folyékony magnézia témához még:
Venni kell bármilyen magnéziát (akár kockát is) olcsón, és finom porrá törni.
Majd gyógyszertári alkohollal elkeverni (itt egy kicsit játszani kell az arányokkal, hogy jó legyen az állaga), és kész.Jóval olcsóbb, mint a készre kevert bolti cuccok, és a hatása ugyanaz. Kicsit hosszabban.
[ Szerkesztve ]
-
Sholom
tag
válasz Dani82 #62557 üzenetére
En is oda jarok kb nyitas ota. Reszben meg tudlak erositeni. En kox temat meg "rajoskodast" nem tapasztaltam eddig bar en este jarok.
Berlet az 12.900 de meger meg tobbet is ha bizonyos okokbol felemelik. Realisan egy ilyen terem 16-18k.
A nagyobb tomeg es egyebek miatt nem is bannam ha felemelnek az arakat.
-
Tenken
őstag
Debrecenbe tudtok ajánlani termet? Előre láthatólag 1 v 2 hetet ott kell töltenem majd.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
haypro
senior tag
Srácok, tudnátok segíteni?
16 éves vékony srác vagyok, a lényeg az hogy fejlődni szeretnék, ehhez nyilván fehérje kell. A fehérjén kívül minden más ki van zárva, a kreatin is.
Milyet vegyek? Az lenne a legjobb, ha szénhidrát is lenne benne, nem árt egy kis táplálékkiegészítés. Milyen időközönként és mennyit vegyek be belőle? És mikor, edzés után?
Köszi,
haypro,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
haypro
senior tag
Vitamint szedek ilyen Biotech-et, minden benne van. Próbálok enni amennyit bírok, de a genetikámból adódóan így lassan gyarapodok..
Valami ajánlás esetleg? Kilónként mennyit? Hetente hányszor? Vagy csak amikor edzek?,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
Ijk
nagyúr
válasz haypro #62564 üzenetére
Egyél húst, sokat.
Érdekes hogy mindenki a cserepeknél akarja kezdeni a házépítést. A helyedben tolnám befelé a pörkölteket, oldalast, szalonnát, rántotthúst, tojásrántottát baconnel.
Érdekes hogy régen az iskolázatlan parasztoknak is nyilvánvaló volt hogy a hústól lesz valaki erős, nagydarab, ma meg amikor csak le kell venni a polcról mindenki az agyonízesített kiegészítőktől várja a csodát./人◕ ‿‿ ◕人\
-
rwin5
őstag
na ja pontosan így van
Főiskolán volt pár csoptársam nem sok 2-3 kb, ilyen full hobbigyúrósok voltak, de a kaja az ilyen parizeres kenyérnél kimerült, de öblítették kb 2-3 óránként turmixxal. Egész szünetek arról mentek társalgás szintjén náluk, hogy most milyet vettem milyen az íze hű de fasza stb stb, nem is fejlődött kb egyik se semmit.[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
En pont ezt javasoltam az ekto kollegamnak..szegeny tenyleg komolyan veszi mar fel eve edz es kajal rendesen de megi t ilyen 65kg-n stagnal. Mondtam neki hohy hagyja a csirkerizszab kajat es toljon mindent. Viszonylag tisztan probalja meg, de siman.mehet neki kenyer kolbasz csirke helyett barmi hus... az a baja hihy akkor meg hizik de hasra. Szoval hiaba irigylem h zabalhatna mindent kb bunteenul ez az ekto dolog se biztos h kenyelmesebb.mint egy endo (en) alkat nem is igazan tudok neki mit tanacsolni. Ha napi 6x eszik tisztan nem fejlodik ha szemetet orrbaszajjba akkor megno a hasa es ennyi
-
mayday00
őstag
válasz Dani82 #62575 üzenetére
csirke rizstől nem tudom, hogyan nem híztok el. rám 3 hónap alatt vagy 10kiló zsír jött fel. de lehet 12.
Mindent az előírás szerint csináltam, edzettem, stb és mégis. Cukor is csak minimális volt.
fogalmam sincs, hogy a zsírból hogyan lesz izom cukros tömegnövelőt stb nem ittam. semmit.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
rwin5
őstag
Azért sok helyen az is baj, hogy pár hónap után akarnak látni szemet kiütő változásokat, ha meg az edzésnél sincs még ott és a kaja is ilyen olyan azért nem lesz olyan durva a változás, idő kell ehhez az egészhez, akinek meg nincs türelme vagy ráhagyja, vagy tol majd valami extrát
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Ijk
nagyúr
Ott valami el van baszva. Be kéne nézni a színfalak mögé, de ez nem a te feladatod. Igazából én soha nem foglalkoztam mással, nem vagyok az anyukája hogy segítsem az izmosodásban. Ezt szerintem tök egyedül kell végigcsinálni, te főzöl magadnak, te veszed meg az alapanyagot, te mész el edzeni rendszeresen, te fogod a saját edzésed végigszenvedni, te fogod magadnak kitapasztalni hogy fejlődsz.
A termekbe és ide is rendszeresen betévednek ilyen 60 kilós reménytelenségek, akiknek azt is el kell magyarázni hogy enni kell, ráadásul húst. Igazából téphetjük a szánkat, mert úgysem csinálják, mert nem tudják, nem akarják, nincs kitartás, vagy valami csodamódszereket kutatnak. Kíváncsi vagyok hány ilyen kérdezőből lettizmossportos alkat, de lenne egy tippem./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dani82
senior tag
válasz Tenken #62583 üzenetére
Nekem 1500 remlik, de lehet hogy az a Segner volt es 1000 a cutler. Nem tudom mert en is csak igy alkalmankent edzek Debrecenben eppen melyik terem esik utba.
Bá: emesztoenzimre gondolsz pl?
Ijk: de o csinalja tenyleg, azert is probalok segitgetni, mert latom rajta h tenyleg akarja olvas a temaban rendszeresen lenyomja a heti 4 edzest ugy h 12 orat rohad az irodaban. Vasarol, foz maganak, az a baj hogy gondolom ilyenkor vesziti el az emberek 90% a lelkesedest amikor tenyleg akarja es.csinalja aztan lofasz nem tortenik. En meg tanacstalan vagyok mert nem tudom mi a jo az ektomorfoknak
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
Nem tudom hány éves az érintett, de hasonló cipőben jártam fiatal koromban.
Nekem akkor ami bevált, hogy tiszta kaja ment nagy részben, viszont ha megkívántam valamit megettem.
Edzés terén viszont az erőemelő edzések voltak, amik folyamatosan tudtak felfelé húzni. Nagy súly, viszonylag hosszabb pihenők, és rövid sorozatok. Alapból a nagykönyv szerint az ektoknak az ilyen típusú edzések az ajánlottak, nem a hosszú sorozatos pumpálások. Heti 3-4 edzés, viszonylag nagy súllyal, és többnyire alapgyakorlatok. Mellette zaba, zaba, zaba.szerk.: na már megint feleslegesen írogatok...
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Dani82 #62586 üzenetére
en annak idejen azt csinaltam hogy pl tapkiegbol ami ra volt irva a dobozra azt megszoroztam 3-4el es annyit vettem be.
az ha csak hasra hizik akkor meg valamit nem jol csinal. nem jol edz, probalgatni kell neki mi jon be. nem mindenki talalja el elsore. sot ez a ritkabb. nem mindenkinek hajlando ugyanugy novekedni a szervezete. van aki ranez a sulyokra es mar no, mas meg szenved. ez van. probalkozzon tobb fele edzesmodszerrel es kitapasztalja mi a jo. lehet bevalik a kreatin, lehet nem. ez is egyeni.konkretan milyen az etrendje? es hogy edz?
amugy az emesztoenzimre gondoltam ja, es az is lehet h alacsony a tesztoja vagy ilyesmi.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
rwin5
őstag
Ennek a hintaszékes mellgépnek egyébként mi értelme van, hogy így billeg? Gondolkoztam rajta sokat, de nem sikerült rájönni (scitec bicsen láttam)
-
Dani82
senior tag
válasz BÁ Nutrition #62589 üzenetére
Koszi pateszok ezt az eroemelo edzest megmindom neki probalja ki, hatha ez lesz a megoldas.
A kajaja csirkebol rizsbol all illetve zabbol kb 5. etkezes. Most konkret szamokat nem tudok de elvileg kiszamolgatta a sargakapszula alapjan.
Mondjum a teszto is.jo.otlet mert jo srac, de.amikor elosszor talalkoztunk azt hittem homar de nem azRwin: az nagyon jo kis mellgep, sztem arra a Hoistra gondolsz. Brutal jol lehet koncentralni rajta a melledre
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
De bika gyerek ez a berki. 37.5-es egykezessel tudott mellezni, de segíteni kellett az elejétől.
Szeretnék ilyen erős lenni. -
Zola007
veterán
ízületkímélő lenne a lelkem, nálunk is van, de szerintem is sz.r
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
rwin5
őstag
-
rwin5
őstag
Zsuzsanna Toldi Ifbb Pro
"...mert gyógyszereket nem szeretek beszedni.."
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest