- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
Köszi mindenkinek!
kolosanyi: értem köszi. robbanékonyság, és erő gyakorlatokat épp eleget csinálunk edzésen, lábra sok erősítés van. más: nem tudom mennyire vagy képben, de vannak ilyen iskolai felmérések....nah és a futásom, távolugrásom is a legjobb lett, viszont súlylökés, vagy ilyesmi, abban bőven le vagyok maradva a legjobbaktól...(igaz azok evezősök, de akkor is )... szóval csak ezért véltem úgy, hogy van hová fejlődnöm...
nepszter1: az viszont szomorú, hogy egy 3.osztályú meccsre többen mennek ki, mint nálunk egy NB1-esre, és a stodionnak is stadion formája van, nem egy odab@szott betonkolosszus.. de mind1 kezd offos lenni
és mondom nem akartam magamból egy kokszos izomagyat csinálni, csak simán izmosodni..de köszi a válaszokat, maradnak a saját súlyos gyakorlatok..[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Autós topik
- OLED TV topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- Napelem
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Mavic air 2
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest