- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz Coccolino_O #19102 üzenetére
tanultatok volna, lehetne nektek is ilyen munkatok
(anya'm, tudom )
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
deniro2
senior tag
válasz Woodslave #19098 üzenetére
Szóval esetleg te is kevesled a combodat, ami 9 centivel kisebb a világ egykori legjobb fizikumú emberénél, aki 16 centivel magasabb nálad?
Most szentségtörő leszek, de én nem is edzenék a helyedben lábra, mert kimondottan taszítónak találom a fatörzs combokat és még egyetlen nővel sem találkoztam, aki bármennyire is díjazta volna az ilyesmit...
Mondjuk én pont a másik véglet vagyok, mert a férfi ágon örökölt pipaszár lábaimat is csak pár hónapja edzem rendszeresen (mert teljesen nevetségessé vált a kontraszt a felső- és alsótestem között), régebben havi 1-2 alibi lábtolózás-50 kilós guggolás volt csak... Most is a röhejküszöb fölé kerülés a cél nem több... -
Woodslave
félisten
válasz deniro2 #19104 üzenetére
Ijkről beszélsz? mondjuk nem 9 cm a különbség, mert az ővé izmosabb volt "kicsit"
igazad van amúgy, mert a satnya vádlival képez igazan jó kontrasztot. Mondjuk a lábedzés az heti egy guggolás, de 8 hétig nem edzettem max itthon egy lábas guggolással
bárcsak a karom lenne ilyen
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #19098 üzenetére
Nem látom vékonynak a combjaimat.
A karom tényleg az.De egyébként az átlaghoz mérem magam, így folyamatosan boldog vagyok.
Deszar: "Általában ehhez a diétához naponta 1-1.5 gramm fehérjebevitelt javasolnak. Napi több, mint 3 g fehérje elfogyasztása szívproblémához vagy akár májkárosodáshoz is vezethet."
Értem én hogy testkilogrammonként értik, de kirakni így egy cikket, nem kicsit gáz.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
deniro2
senior tag
válasz philoxenia #19107 üzenetére
Akkor az...
Ijk: a karod is csak papíron nem nagy, mert az enyém is hasonló, de fele ekkorának néz ki, pedig alacsonyabb és könnyebb vagyok... Kib@szott optikai tuning van rajtad...
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Napidoktor-szálkásítás bádibilder módra
,,A bodybuilding diéta jó hatással van az egészségre és az önbizalomra is. Hisz egy ízlésesen kidolgozott testen minden szempár megakad! Mi a szálkásítás titka?"
,,A testépítő diétával növelhetjük izmainkat és ezzel párhuzamosan megszabadulhatunk a kínos zsírpárnáktól'
,,A nőknek általában 2,500 - 5,500 kalória javasolt naponta a gyakorlatok szintjétől függően" ???
,,Ám a fogyókúrák elengedhetetlen összetevői a fehérje porok. Ám, az mindenki számára világos, hogy ennél a diétánál a kívánt testalkat megszerzése a cél és háttérbe szorul az egészséges táplálkozásra."
,,Minden anyagot, amit a cél érdekében szedünk, előtte konzultáld orvosoddal."
Szerintem ezek a legjobb szövegek benne.
Give me your cum,bull!
-
venge
aktív tag
Betyár volt a mai edzés! Melleztem egy nagyot, sikerült úgy bedurrantanom, ha a jobb kezemmel meg akarom fogni a bal vállamat, megfogja a görcs. Tolok is egy magnéziumot.
Tegnap hozzákezdtem életem első 8 hetes diétájához, kíváncsi leszek a végeredményre! Ha értékelhető lesz a változás, lehet teszek fel előtte-utána képeket. Csak, hogy boldogítsalak benneteket!
Ja! És kipróbálom Casanova úr módszerét is, kaja után 20 percig nem iszom folyadékot! 97 kilóról indultam.Gyerekek! Ez egész értékelhető filmnek tűnik!
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Coccolino_O #19111 üzenetére
úgy értettem csak vicceltem, de mindegy
de amúgy kinek mi köze hozza ki mit csinál munka vagy szabadidejében? Mindig jön valami nagyokos aki szóvá teszi mennyi hsz van itt meg mennyi szabadidő na és?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Picsába
Wood Akkor összképileg k*pja be Ljk . Azért örülök hogy jól elvagy így izmok nélkül szar genetikával, végre egy sikeres ember a topkiban
Amúgy komolyra fordítva egész addig nálam is jó az összkép amíg egy hosszabb térd alá érő rövidnadrág van rajtam. Alapból a lábaim elég hosszúak a felsőtestemhez képest (nem vagyok egy Johnny Bravo) és rohadtul vékonyít. Azért gondolom hogy ha vastagabb lenne a lábam vagy tényleg izmos akkor nem lenne ennyire feltűnő a dolog.
-
deniro2
senior tag
válasz Coccolino_O #19111 üzenetére
Nagyon ugrasz a témára, úgy látom... Take it easy Wood csak viccelt és egyébként -ha jól rémlik- ő sem a béemvéit számolgatja a garázsban egyelőre...
A fél óránként 10 rugós fizetésnél meg a havi tucat ájfonnál hol voltál amúgyAydan túl izmos a felsőtested, egy ideig hanyagold, vagy ne igyál kaja után egy napig...
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Fakkért nincs izesítetlen myprotkós impact whey ?
-
Coccolino_O
őstag
válasz deniro2 #19115 üzenetére
Én meg úgy látom, hogy nem ismerjük egymást személyesen, szóval inkább ne menjünk bele abba, hogy ki milyen valójában. De ha ez megnyugtat, nem sértődtem meg, én nem vagyok olyan kislány lelkű, mint itt egyesek.
Nem olvastam, de biztosan magasröptű eszmecsere lehetett. Mondhatjuk, ide csak emiatt a topik miatt járok fel, csak rájöttem időközben, hogy időpocsékolás az egész, és próbálok változtatni a dolgokon. A nagy lángolás Kassadin alatt történt, mondjuk azt a korszakot szerintem mindenki ismeri, jobb is, ha a múltban marad.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Érdekes ez a comb egyébként, mert nálunk van aki évek óta nem lábazik, mégis van neki ha nem is túl nagy. És van aki 110-el guggol (mondjuk elég szarul), de olyan a combja mint a hurkapálca.
Van aki megrakja 300 kilóra a lábtolót és mégsincs nagyobb combja. Én meg ezektől a súlyoktól is megpusztulok, és 3 napig alig bírok járni egy-egy lábazás után.
Csinálni ahogy a csövön kifér és örülni annak ami van, szerintem ez a fontos./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dexar007
veterán
-
Ijk
nagyúr
Inkább a munkában hiszek mint a genetikában. Aki odafigyel a kajára, edzéseken elpusztítja magát azok jól szoktak kinézni. Nem sok embert látok lábazáskor agonizálni a teremben, miközben egy normális lábazás után nyáron az ember még párszor kidob egy rókát is, úgy kikészül.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Casanova*
veterán
Denis Cyplenkov szkander világbajnoknak milyen erős csuklója,alkarja van. felkarja 60-as,alkarja 57-es.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
deniro2
senior tag
Nézz köröl jobban bro, mert sokan vannak, akik baromi sokat beletesznek a dologba és sehol nincsenek ahhoz képest, amit szerencsésebb emberek ugyanannyi munkával elérnek...
Saját tapasztalatom, mert anno 2 évig egy rohadt darab sajtot nem ettem meg, rizzsel keltem, csirkével feküdtem, heti 4x a belemet kihajtottam napi 300g fehérje mellett, aztán egy zsíros 90 kilóig jutottam mindössze, míg Janesz 2 kiló kenyerekkel meg kristálycukrokkal úgy nézett ki, mint egy félisten...
Eleve, ha csak arra gondolsz, hogy mit érnél el fele ennyi tesztóval (mivel ez is alkatfüggő, pl. ha jó emlékszem Morris említette, hogy határérték alatt van) már láthatod, hogy nem minden fekete vagy fehér...
Egyébként személyeskedés nélkül megemlíteném, hogy egyszer olvastam egy pszichológiai cikket az élet és tudományban, ami arról szólt, hogy alapvetően 2 féle ember létezik: az egyik szerint az élet igazságos, a másik szerint nem. Az elöbbi úgy gondolja, hogy bárkivel bármi történik, arról mindenképpen az adott ember tehet, rajta kívülálló tényezők nem léteznek, - sarkítva- a 3 éves leukémiás kisgyerek is felelős az állapotáért, vagy, ha más nem, a szülei biztos tettek valamit azért, hogy a gyerekük beteg legyen...
Bocs, de szerintem te ebbe a kategóriába tartozol én meg nem... Vagy csak még nem kerültél olyan helyzetbe, mikor annak ellenére is elbuksz, hogy minden tőled telhetőt megteszel... -
deniro2
senior tag
A nem cipcirippeseknek küldöm szeretettel:
scar symmetry oscillation point -
Ijk
nagyúr
válasz deniro2 #19130 üzenetére
Mi az hogy elbuksz? Ez egy testépítő topik, hobbi sportolókkal. Itt nem lehet elbukni.
Gondolom valami magasabb filozófiai szintre próbálod emelni a genetika témát, már csak a rákos gyerekek példából is. Viszont én nem szándékozom ilyen vitába belefolyni, csupán hobbi testépítő szintről beszélek.Nem ismerem Janeszt, de gondolom te sem álltál mellette éveken keresztül a nap 24 órájában hogy tudd mennyit tett bele az egészbe.
Körülnézek, és nem látom sehol a genetikai csodákat amiről ti beszéltek. Aki jól néz ki az krva sokat beletett, aki szarul az meg nem.
2 év meg tudod mennyi ebben a sportban?/人◕ ‿‿ ◕人\
-
deniro2
senior tag
Mi az hogy elbuksz? Ez egy testépítő topik, hobbi sportolókkal. Itt nem lehet elbukni.
Már hogy ne lehetne elbukni... Megnézed xy-t, aki faszán edz és étkezik, követed a példáját és pont nem oda lyukadsz ki, mint ő... Kudarc, ezen nincs mit szépíteni.
Gondolom valami magasabb filozófiai szintre próbálod emelni a genetika témát
Dehogy akarok elvont faszságokkal érvelni... Egyszerűen küldetésemnek tekintem, hogy a néhány ellenálló szájába rágjam, hogy a genetikai különbségek léteznek és nem csak a gyenge emberek kifogásairól van szó...
Nem ismerem Janeszt, de gondolom te sem álltál mellette éveken keresztül a nap 24 órájában hogy tudd mennyit tett bele az egészbe.
Nem álltam mellette, de mikor előszőr megjelent a topikban, jobban nézett ki, mint bármelyikünk ( 172 centi, 43-as kar, max 10% tzs, naponta több kép), ehhez képest olyan balfaszságokat beszélt, hogy hozzá képest nájtmér kiskutya f@sza.... Evett ő a bébitápszertől kezdve a fehér kenyérig mindent, csak éppen normális kaját nem....
Körülnézek, és nem látom sehol a genetikai csodákat amiről ti beszéltek
Pedig, ha most felteszed a kérdést a régi garnitúrának, akkor nem engem fognak cáfolni...
Aki jól néz ki az krva sokat beletett, aki szarul az meg nem.
Csak azt tudnám, hogy hol van az igazolva, hogy egy szar test mögött nem lehet teljesítmény....
2 év meg tudod mennyi ebben a sportban?
Tudom. Ellenben 1 éve te sem nagyon érzékeltetted, hogy nem számítasz....
-
Zomb€€
őstag
deniroval kell hogy egyet értsek. Igenis vannak adottságbeli különbségek, adott feltételek mellett nem fejlődik mindenki egyenlő arányban...és itt a genetika a változó paraméter.
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából a genetika minden. Hiszen már azt is a genetika határozza meg, mennyit bírsz edzeni.... Az agy felépítése a lustaság stb. mind mind genetika által meghatározott dolgok. Soha nem száz százalékig, de sokszor elég nagy mértékben. Természetesen az edzés és az evés mindenkire egy irányban hat, de különböző mértékben. Ezen kívül ez egy szubjektív célok által meghatározott sport. Itt, legalábbis részben, jól akarnak kinézni az emberek. Igazából senkinél nem jön be a centi, mint az iménti vitából is látszott. Ezenkívül ez az elégedetlen emberek sportja is. Hiszen aki elégedett a testével, az nem kezdi el sem, aki elégedetlen típusú ember, az pedig mindig elégedetlen marad egy kicsit...
És akkor még tíz ezenkívül meg tíz igazából, de már nem törlöm ki... Majd holnapután....
-
S e t h
nagyúr
"egy normális lábazás után nyáron az ember még párszor kidob egy rókát is, úgy kikészül"
Bocsáss meg, de ez bullshit, pláne, hogy nem is egyszer, hanem párszor dobja ki a rókát.Az nem biztos, hogy a kemény edzés fokmérője, ha vki folyton okádik.Megfordultam már pár teremben, de sehol sem voltak vödrök a sarokba állítva a hardcore edzés híveinek.Ennyi erővel már azt is le lehetne írni, hogy van aki annyira koncentrált az edzést megelőzően is, hogy amint belép a terembe, már ott ásít egy szivárványosat.A genetikáról meg csak annyit, annak idején amikor ment a polémia, hogy a testépítés esetén mi hány százalék, nekem az az álláspont volt legszimpatikusabb, hogy genetika 50%, és a maradék ötvenen osztozott az edzés és a táplálkozás.
Nekem volt már szerencsém őstehetség testépítőhöz és erőemelőhöz egyaránt, akik szinte semmi munkával, megerőltetés nélkül álltak ott, ahová mások évek alatt jutottak.Viszont van olyan is, aki az edzésen vért izzad, de ha ránézek, akkor sajnálom a tagot, mert a szűk vállöv, széles csípő, magas ösztrogén szint miatt cseszheti.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Boxer001
veterán
Na mi van itt kérem...nem megmondtam már, hogy genetika kell ide?
-
Hawk1979
őstag
válasz wertigo1984 #19143 üzenetére
Vagy Klicskó... [link]
-
spammer
veterán
Na, akkor mégis lehet a genetikára hivatkozni? Akkor én azért nézek ki szarul
De tényleg.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Casanova*
veterán
válasz Hawk1979 #19141 üzenetére
John Brzenk fele akkora karokkal simán lenyomja ruszkit. Best Of John Brzenk ő a legjobb! Legenda!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest