- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Reggelire a tojás nagyon jó, bár én sem szoktam azt enni, mert nem kívánom reggel. Reggelinél a GI meg megint olyan, hogy mondjuk 8 órányi alvás-éhezés után nem tudom, mennyire fontos, hogy alacsony GI-s legyen.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
_NCT
őstag
válasz philoxenia #18799 üzenetére
Jólvan, ez alapján amit utoljára linkeltél sikerült a legszarabb müzlit megvennem, pont az utolsó Hahne-t vettem, ráadásul olcsónak sem mondanám, kilós került 1200-ba.
Persze hogy megrágom amúgy mikor kajálok, nem csak befalom, sőt kicsit hagyom is ázni a tejben.
Tej helyett lehet hogy valami normálisabb nem agyoncukrozott hype-olt joghurt vagy kefír lesz. Kipróbálom Olvastam azt is, hogy a szervezetnek meg kell szoknia ezt az életmód váltást, főleg a rostos cuccok miatt. Igaz hogy eddig az ilyen Vitalis meg stb müzlik sohasem okoztak gondot.
spammer: tojástól is tolom a szeleket, csak annak még a szaga is durva 5-en vagyunk egy irodában, nem lehet kedvemre eregetni. Mondjuk tojástól csak akkor ha reggelire eszem.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Coccolino_O #18803 üzenetére
A GI számít, de elég a finomított cuccokat kerülni szerintem... Dobostorta például már nemigen ajánlott....
-
_NCT
őstag
válasz Coccolino_O #18803 üzenetére
Coccolino_O: nem hinném, minden nap iszok tejet, eddig semmi bajom nem volt vele. Szerencsére mindenféle tejtermékkel jóban vagyok.
GI-t meg azért nézem, mert rám pl hatással van. Ha magas GI indexű kajával kezdek, vagy bármikor eszek nap közben, érzem hogy hintázik a vércukrom, 1 óra múlva éhes vagyok. Főleg edzés előtt szar mikor magas GI indexű kajákat toltam, éreztem ahogy a cukrom mozog, remegés kapott el, hirtelen gyenge lettem, kivert a víz. Nem jó érzés
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz wertigo1984 #18809 üzenetére
Helyes. Amúgy hogy így reggelizem tej nélkül (azért fél liter lement a zabhoz) már 11kor éhes vagyok és eszem is. Kicsit eltolódott de nem baj.
Impossible is nothing
-
_NCT
őstag
válasz Shadowbull #18812 üzenetére
100g-ot toltam, 2-kor meg reggelire is, lehet sok lesz. Én is arra gondolok h sok lesz....
-
Dexar007
veterán
válasz mocsanisi #18816 üzenetére
Ja..azt nem néztem.
De akkor is egy fos. Volumass 35 50grammjában 17.5g van.Tamoo.: Meg egyébként is,csak a szkájtek garantálja,hogy tényleg az van a dobozban ami a címkén szerepel. Ilyen nevenincs gyártótól alapból nem rendelnék,ki tudja milyen szart raknak bele.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Jim-X
őstag
Erről a bolgár tribulusról hallottatok már? Van értelme, vagy csak a szájtek?
A játék az nem játék!
-
deniro2
senior tag
Beakartam írni, hogy a főzés elcseszi a zab gi-jét, de mondom azért elötte utánanézek (mer ilyen alapos vagyok ), erre ezt a cikket találtam...
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
-
Tamoo
MODERÁTOR
Na megnéztem már a bbtv-t. Dani nem szarozik vitargóval stb.-vel, belenyomja a rizst az edzésutáni turmixba. erről ennyit.
-
deniro2
senior tag
Cerkanyakra csinál valaki valamit?
Megelőzve a gyogyósokat: nem a cerka nyakára gondolok, hanem a nyakra, ami cerka...[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ja, igazi divatdiktátor. én is egyből azon röhögtem, hogy ez aztán k@rva jól áll neki. Na de a külsősegek nem számítanak!
(#18831) deniro2: Nekem elég vékony nyakam van ami ráadásul hosszú is. Ez állítólag optikailag előnyös, de nekem annyira nem jön be. Bár még nem próbáltam tenni ellene. Bikanyakat villantasz nyárra? Vagy miért a kérdés?
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
Nekem nem tűnik előnyösnek a vékony nyak, pólóban tovább rontja az egyébként sem túl izmos összképet nálam... Illetve nem is igazán vékony (40cm), hanem inkább izomtalannak tűnik...
Ilyen gumikötélen vagy min gondolkozom, csak nem tudom, van-e valami értelme egyáltalán...philoxenia: nem a csuklyával van gond, hanem konkrétan a nyakkal
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz deniro2 #18834 üzenetére
Hát szerintem a 40-es vékony, ha egyébként nem vagy gizda, nekem már régen 42-es ingek kellenek, ha nyakkendőt akarok kötni... Pedig én izmos se és magas se vagyok.... 172/90 jelenleg, de a 80 kilónál se lennék éppen száraz....
Itt van a csuklyán kívülre is pár gyakorlat....[link]
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
szedtem olyan bolgár tribulust. nem rossz! max 3 ezret ér. az áráért inkább ezt. Brutal Anadrol
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
spammer
veterán
Nekem 30 centi a farkam.
Kerülete
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Casanova*
veterán
az a csávó harcos. harcosoknak még vastagabb nyakuk van. nyakra is gyúrnak sokat.
neki is vastag a nyaka
(#18846) Tamoo : jaja! mondjuk nekik jól áll! brutálisak
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Woodslave
félisten
válasz deniro2 #18834 üzenetére
sztem se jó a vékony nyak, én is xarul nézek ki.
Voltam egy tartásvizsgalaton ülőmunkásoknak. Azt mondta a csaj, hogy ha számítógéppel dolgozol, akkor előre hajol a nyak és megnyúlik az izom, szóval hátrafelé kell erősíteni (nem tudom értelmesebben lerni) Én szoktam egy 16 kilós kettlebellt kötök egy szijszerűségre, előre hajolok és hatrahajlogatom a nyakam (de qrva jó vagyok ma, vótam edzeni atta )
de sztem ez olyan mint a vadli meg az alkar, felnőtt korban mar baxhatod
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Casanova*
veterán
váll vót,brutál atta. 6 gyakit keményen... és lám már 90 kg vok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest