- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz persil #185345 üzenetére
Még ha némi tévedésben is van saját magával, sokakkal ellentétben ő legalább lejár edzeni, és dolgozik a teremben. Ráadásul olyan súlyokkal, amiknek a töredékével sem tudna sok ember mit kezdeni. Az mindenképpen pozitív, hogy súlyemeléssel foglalkozik nő létére, míg mások a távirányítón kívül nemigen emelnek nehezebbet életük során.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
m3ss
veterán
vegre novok, de nem tudom meddig birom ezt a saccra 3-4e kcalt. ma csit napot tartottam, sztem csak 2k korul vagyok egyelore legszivesebben nem ennek egy hetig amugy...viszont ugy tunik hiztam, 74.5 voltam ma, bar nem artana gyakrabban merni meg ugyanakkor karom is 40 cm volt tricepsz nap utan, bico pump nelkul. mondjuk tudom ezek a szamok itt szegyenteljesek de lenyomom a jumbo kurat es ok leszek, legalabbis sajat mercevel, elmult 20 eves formahoz kepest
talaltam egy egesz jo kezisulyzo barat labedzest dr. mike baratunknal, le is nyomtam
kozben megjott a xiaomi s1 oram is, f*szom a sok youtube influencerbe a kamu teszteikkel. nekem nagyon falst mutat. csomoszor 30-40 bpm elterest mutat a mellkaspanthoz kepest...aztan gondol egyet, jellemzoen 20 perc utan es 1-2 bpm elteressel koveti a mellkaspantot. de hat igy..kvazi hasznalhatatlan.
az ok, hogy sulyzozasnal ha dolgozik az alkarom meghulyul, de futopadon vagy kint setalva detto ugyanez. es nem az, hogy szor egy ket fals erteket, hanem 15 percen at 30-40 bpmel alalo...felhuzom az orat kicsit, megfeszitem, meglazitom, atteszem a masik karra...mind1. erdekes modon egy 45 perces z2 edzes kozben 15-20 perc kell neki h magahoz terjen, mar masodjara tapasztalatom ezt. igy valszeg eladomhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
válasz benfolds #185355 üzenetére
hat a tesztekben nem lattam ilyen nagy szorast, csak olyan sportoknal ahol feszul az alkarod, pl bringa. de amugy en is igy vagyok vele mint te, legtobbszor nem vennem fel a pantot. mondjuk benti aerobhoz meg csak-csak. az is lehet veszek egyet, foleg ha ilyen zone2 majom leszek mitokondrialis biogenezisre fel!
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
TomDeNemm
csendes tag
Jó az idő, próbáljátok ki a parkokat. Elég egy pulcsi
-
vaakuum
addikt
válasz darkarthur #185361 üzenetére
Merrefelé koptatod a gumicsizmát a szántásban?
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
m3ss
veterán
mennyire igaza volt aelodnak, ennek az egesz sportnak a kajalas a nehez resze.
elismeresem annak, aki egesz evben tudja tolni ezt a 3-4e+ kcalt, feherje dus kajakkal. brutal ez hogy allandoan tele a gyomrom azt erzem. jumbo is olyan szinten eltelit, hogy utana orakig nem vagyok ehes. mult heten melo miatt 2-3x is koran keltem es 5-6 orat aludtam, hat ilyenkor meg durvabb ha felborul a bioritmus, egyaltalan nem kivanok ennyi kajat. amugy nem voltam kivizsgalason meg, de bizonyos tejtermekektol felpuffadtam, ezert elkezdtem laktozmentes tejet meg tejfolt fogyasztani mar jo ideje, lehet hogy a jumbo tejsavojara is rosszul reagalnek? naon durvan el vagyok telitodve tole...raadasul ugye kreatin miatt erdemes betolni a napi 220grammot/900 kcalt hogy meglegyen a 3.5 g kreatain legalabb...amiota minimalis cukrot eszek azota az edes cuccok se csusznak, ez sem segit a kcal pluszon.nem leszek naon egyutterzo az elhizott emberekkel ezutan, rendesen meg kell dolgozni azert a plusz sulyert. most is itt a hutoben a jo kis gyumolcsleves, zoldsegleves. legszivesebben azt ennek reggelire keves kcal, minimalis feherje tartalommal...de nem lehet
viszont a magvak delutani zabalasa jo otlet volt, azokat tudom enniholnap megjonnek az allithato sulyzoim is
-
scdlsc
aktív tag
"nem leszek naon egyutterzo az elhizott emberekkel ezutan" - Ha egész nap cukros fosokat ennél, neked is könnyebb lenne. De mi nem dagadtak akarunk lenni.
Nekem kaja szempontjából a hétvége a zűrös. Most vasárnap is tovább aludtam, így később volt az első étkezés és onnantól csúszik minden. Így megint volt egy étkezésem, amit kénytelen voltam összeturmixolni és meginni. Pedig már meg volt melegítve és kitálalva, de nem volt semmi étvágyam hozzá.
-
m3ss
veterán
válasz scdlsc #185364 üzenetére
Ha egész nap cukros fosokat ennél, neked is könnyebb lenne.
1-2 eve probalok mindent kevesebb cukorral enni, egyszeruen nem kivanom azota az edeset. kv is cukor nelkul, ha vmi edesseg keszul abba is harmadolom a receptben levo cukor mennyiseget, es meg neha igy is tul edes. random cukraszdai suti is tul edes mar.
tegnap benyomtam 3 fankot amit nem en csinaltam es rendesen becrasheltem tole olyan edes volt...cukros uditokre ranezni se tudok.
most feljottek egy sabine hossenfelder videoban ezek a cukoralkoholok is, kb minden tomve van ezekkel, lehet ezt se birja a szervezetem mondjuk lassan megorul az ember, ha megnezed a kaphato elelmiszereket kb. semmi sem egezseges amit eszunk, iszunk. meg a sos cuccok is tele vannak tomve cukorral, ha nem azzal akkor cukor alkohollal...milyen kajat daraltal le?
-
m3ss
veterán
válasz Woodslave #185365 üzenetére
teljesen random, hogy mit eszek. nem szamolom. 4-5x eszek kb. ami most fix, az a napi 900 kcal jumbo 2 adagban, meg a reggeli, ami 400-600 kcal kb. vagy pilos joghurt magvakkal, vagy laktozmentes tej zabbal.
zsiros dolgokat azert eszek. nem tocsog a zsirban dolgokra kell gondolni, de van benne telitetlen zsir. lehet ezeket csokkenteni kellene kicsit, de amugy jo volt elozo laborom. nem volt magas a koleszterinem, bar eppen 5 alatt volt, minden ertekem rendben volt.
mondjuk ez a koleszterin tema is peter attia miatt nagyon eloterbe jott most nekem, lehet vmi rendes vizsgalatot kellene csinalni, ahol ezt az apob szintet latom, vagy a sima laboron levo ertek is erre utalnak? nem merultem el benne, annyira emlekszek hogy a laboron a koleszterinnel kapcsolatos ertekem 5 mmol(?) korul volt, es ha jol emlekszem 5.2 folott mar nem idealis.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
-
Janaboy
veterán
Ez azért elég sarkos, mármint azok az emberek akik hízékonyak, nem ehetnek 2000 kcal többet, mert instant hízás lesz a vége. Nyilván attól függ hogy honnan hova tart az ember.
Én tudod milyen boldog lennék, ha még 3000-3500 kcalnél is fogynék vagy ott lenne a szinten tartás? De sajnos nem így van..
Janaboy
-
scdlsc
aktív tag
"milyen kajat daraltal le?" - Csirke + rizs. Olyan mint a hányás. Kis cukrot szoktam önteni bele. Úgy olyan mint a cukros hányás.
"teljesen random, hogy mit eszek. nem szamolom."
Az úgy szerintem nem lesz jó. Én azt vettem észre, hogy az ember hajlamos túlbecsülni a megevett étel tápanyagtartalmát. -
m3ss
veterán
válasz Janaboy #185370 üzenetére
teny, a szomszed retje mindig zoldebb
egezsegesnek mondhato kajabol 600 kcalal jol lehet lakni. vagy itt lenne a kulonbseg, hogy masoknak ez nem eleg? 6x ehet ennyit egy nap alatt...ki er erre ra? nehogy azt hidd hogy ez jo erzes. plusz egesz nap fozocskezhet az ember. plusz megunja ugyanazokat a kajakat. raadasul valogatos is vagyok, hozza vagyok szokva a jo kajakhoz...en nem birok egy nap 2x ugyanazt enni. nehez ez. itt tomod magad, barmivel masik verzioban meg csak arra kell figyelni, hogy mast egyel.
2000 kcal az 3 max 4 foetkezes, mellette meg eszel gyumolcsot, zoldseget es kesz. ha vmi aerobbal elegetsz 500 kcalt akkor vegkepp nem nehez.
azert ez rossz szokas is, legalabb annyira mint anyagcsere. ha elkezdik csokkenteni a cukros dolgokat, egy ido utan kivanni se fogjak. ha tobb rostos cuccot eszel, szinten eltelitodsz. mit meg nem adnak delutani jumbo helyett eleg lenne 3 sargarepat meg karalabet elragcsalnom nyersen ez csuszik nekem, meg a levesek minden mennyisegben.Tehát akkor fogalmad nincs mennyi az össze beviteled
fogalmam sincs, minek szamoljam? 18 evesen kovettem, az volt a tanulsag, hogy sose eleg
feherjet fejben kovetem nagyjabol. ha veletlen felszedek 1 kg zsirt, 3 nap normalis taplalkozas utan eltunik rolam. most amugy is tomegelek, arra a kerdesre a valasz nalam hogy ennem kellene-e mindig az, hogy persze
az lesz a kerdes, hogy miutan abbahagyom ezt az orult zabalast, mert biztos nem csinalom sokaig, akkor utana mondjuk feherjet magasan tartva, de csak kb. 2-2.5 e kcal kozott maradva megmarad-e majd az izomtomeg, vagy nem...mert most egyertelmuen fejlodok. de december elott siman voltak olyan napok, amig nem figyeltem erre, hogy mondjuk csak 80g proteines nap jott ossze."milyen kajat daraltal le?" - Csirke + rizs. Olyan mint a hányás. Kis cukrot szoktam önteni bele. Úgy olyan mint a cukros hányás.
hahaha, lelkesedessel nincs baj akkorAz úgy szerintem nem lesz jó. Én azt vettem észre, hogy az ember hajlamos túlbecsülni a megevett étel tápanyagtartalmát.
hat az sem kizart, azert adtam meg ilyen tag intervallumot, mint a 3-4e+. teljesen kivan zarva, hogy ennel tobbet egyek. ha szamolom es rajovok hogy keves, akkor se
nem is tudnam szamolni, szerencsere nem minden kajat en fozok.#185371 Woodslave
mire gondolsz? nyugodtan johet a kritika, velemeny, meglatas, nem vagyok sertodekeny, azert is irkalok, mert szeretek okulni, tanulni..[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
sejtettem, hogy gőzöd nincs mennyit eszel. Nem kritika meg semmi a posztod első fele alapján teljesen mindegy mit mondunk. Így valóban "nehéz" dolgod van. idézőjelbe azért teszem mert attól függ nyilván mi a célod. Ettől függetlenül sztem te vagy a szerencsésebb típus.
Amit nem mérsz abból nem tudsz semmi következtetést levonni.
Nyilvánvaló nem sokan akarnak tudnak ezzel olyan formában foglalkozni, hogy le lehessen pontosan és következetesen "mérni" a dolgot.
Én kétszer főzök egy héten, pontosan tudom mennyit eszek. De nekem nincs bajom azzal, ha ugyanazt kell ennem minden nap meg három nap múlva, de elhiszem hogy nem akarod így. Ha nem így csinálnám vagy nem menne akkor tuti hagynám a faxba mert biztos nem főznék minden nap. De mivel családos átlagember vagyok akinek nem ez az élete, eszek más is, hétvégén főleg ezért tartok ott ahol, de ennyire nem érdekel, így is qrvára antiszoc a dolog.
Mondjuk én annyira imádom a kaját amit főzök, hogy alig várom mikor ehetem, és annyira nem kívánok más. Amikor mást eszek általában inkább megbánom.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
m3ss
veterán
válasz Woodslave #185374 üzenetére
tul sok plusz energia lenne meregetni. ha most kiderul, hogy 2700 kcallal tartom magam szinten akkor mi lesz? nem celom hosszutavon ez a kaloria meregetos elet. meg sztem az en anyagcseremmel tenyleg felesleges is, ha fizikailag nem birok tobbet enni akkor sem fogok, ha tudom hogy keves. ha tobbet eszek tokmind1, tenyleg azonnal lemegy.
nem testepitonek keszulok. plusz mondom biztosan nem fogok ennel tobbet enni. ezert is hagytam abba 18 evesen ezt nagyobb izomtomeggel, 2 orankent szo szerint tomnom kellett magam.
relative egezseges eletmodot akarok kovetni, sulyzos edzes, aerob, vo2 max edzes, annyi kaja ami jol esik, minel egezsegesebb etrenddel. most hogy ez hosszu tavon 73kg vagy 77kg lesz az majd kiderul hamarosan.plusz szerencsere a kajak nagy reszet nem en fozom. van most a hutoben zoldsegleves, gyumolcsleves, tojasleves, harcsa paprikas nokedlivel, kocsonya, tarhonya porkolt, tejberizs. ezeket nem en foztem. amit en csinaltam az pestos teszta dioval, zoldbabbal, fott burgonyaval, parmezannal. meg cevap. ezeket tudtam volna lemerni kb. egy reszet meg ugye hiaba merem ha a tobbi random.
-
Woodslave
félisten
válasz szőröscica #185377 üzenetére
3 napra 7 kaját csinálok. Meg van most napi egy protein snack
1 kg csirkecomb filé, répa, 450 gramm (ennyire nem komoly ha 480 akkor nem mindig dobom ki ) krumpli. Ez 5 adag hús 3 adag köret. Mellérakok egy fóliába csomagolt céklát. Sütőzacskóban 1 óra. Párolok még cukkinit.
Csinálok 150 gramm rizst 180 gramm fagyasztott zöldség, 100 gramm spenót. Ez a hússal két adag edzés utáni kaja.
Sütöm azt a lepényt amiről már volt szó (100 gramm sajt, 250 gramm krémesebb tégelyes túró - aldiban van speisequark full light és 3 tojás). Ebbe csinálok egy "krémet" csicseriborsó, joghurt, tonhal. Ehhez uborka, paradicsom, paprika.
Ez három napra. Kb 2 óra megcsinálni, de effektív meló fél óra se.
Jobb képeket most nem találok hirtelen. Meg itt pont próbáltam variálni mikor egyem melyiket. De általában 10 órakor a legalsó (minimál ch). Edzés előtt a krumpli (itt mondjuk édesburgonya van az is előfordul) Edzés után meg a rizs (ott mondjuk pont edzés előtt ettem)A protein snack meg joghurt (korábban már írtam ezt is horváto-ban van egy aránylag magas fehérje tartalmú, de itthon mondjuk skyrt veszek) bele fehérje, áfonya, étcsoki reszelék, granola.
Abszolút nem igénylem a változatosságot kajában. Vagy amit igen annyival eszek is félre.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
hát ez a kaja azon a négy napon 2000 alatt van kicsit. De a hétvége meg egyéb alkalmi félreevések miatt passz. Amit nem tudok mérni azzal nem foglalkozom elengedem. De még így is nagyjából lassú fogyás, vagy szintentartás.
Nagyon szeretném meghúzni már kicsit a diétát, de sajnos gyenge vagyok hozzá
-
Woodslave
félisten
válasz szőröscica #185385 üzenetére
akkor már nem volt hiába
-
m3ss
veterán
válasz Woodslave #185384 üzenetére
Nagyon szeretném meghúzni már kicsit a diétát, de sajnos gyenge vagyok hozzá
zone2, vo2 max edzesek? vagy nincs idod/kedved hozza? amugy is hasznos lenne. es maradhat akkor a tobb kaja is.
hany kg/cm vagy? testzsir% kb?en mar megint csokkentem vissza az edzesgyakorisagot is, meg a sorozatok szamat is azt a lusta mindenemet legalabb tobb idom/lelkesedesem marad a zone2/vo2 maxra igy talan. plusz valszeg kaja, protein hiany miatt nem fejlodtem idaig a minimalista heti 20 perces edzesemmel sztem. ha regen nottem tole, novok tole most is valszeg...
bicepszre is 2 fele gyakorlat 1-1 sorozat bukasig, hatra is gyakorlatonkent 1 sorozat bukasig. tricepszre is 2 gyakorlat ossz. 2 sorozat.
vallra, mellre, merev labas es sima felhuzasbol csinalok tobb sorozatot reszben egy-ket gyakorlat technikaja miatt, vagy mert nem akarok bizonyos gyakorlatbol nagyon nagy intenzitast.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
válasz scdlsc #185389 üzenetére
ilyen mentzer vonal. teljes testes edzes vagy 2 fele osztott split, bukasig, gyakorlatonkent 1 sorozat az sokszor meg 20 perc se.
valszeg nem optimalis, de mukodott.de most nem ezt csinalom, gyakorlatok szama is tobb, meg push pull leg split. csak sok gyakorlatbol marad az 1 sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
174 cm 84 kg. A teszsír% lexarom ha nem tetszik éppen amit látok akkor teljesen mindegy. De valszeg inkább a 25% felé tendál. Sajnos annyira elbaxott módon jöt fel a zsír ami nem teszik (mell alá, úszógumi) ezért nem is szeretek tömegelni, mondjuk szerintem ilyen súlynál nincs is értelme.
A meghúzást arra értettem, hogy úgy érzem a jelenlegi kaja módszerem nagyon jó lenne szinten tartásra. Tényleges diétához túl sok a mellékes. Mondjuk mindig van egy pont amikor azt látom hogy éppen jó semmi extra de pont aztán két nap múlva meg qrva xar megint.
Hát a zone 2 kardió néha megy de nagyon néha nincs hozzá kedvem. Marad a napi kétszer 20-30 perc tempós séta. heti 4x megyek terembe, heti 6x tudnék szóval lehetnek két kardió, de egyik nap szombat, akkor nem tudom rávenni magam hogy emiatt elmenjek.
Bár legtöbbször úgy érzem teljesen mindegy mert úgyse lesz olyan amilyet elképzelek akkor meg qrvára mindegy mit "szenvedtetem" magam. Mert amúgy maga a kaja nem szenvedés de azért tudnék még enni, pláne amikor otthon nézem a rántott csirkemellett sült krumplival.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
A tudomány mai állása szerint pont optimális. Mentzer ezzel messze meghaladta a korát (azért voltak pontatlanságai de a fő irány helytálló).
Én sem edzek csak heti 3x 1 órát de le tudnám csökkenteni 3x fél órára is.A split teljesen mindegy ebből a szempontból.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Woodslave #185392 üzenetére
En is szopok a tul hatekony metabolizmussal es a tul magas etvaggyal.
Most kiprobalom hogy fenntartok egy 14 oras fastingot minden nap. Ma delben ettem meg a zabkasat amit amugy reggel 8-kor szoktam, es azota nem ettem mast. Mindjart lekuldok egy feherje shaket es legkozelebb mar csak edzes utan fogok kajalni.Mivel itthonrol doglozom, nem kene gondot jelentsen ennyit koplalni, remelem tarthatonak bizonyul majd a modszer. Igy ha ugyes vagyok kb 1 etkezest meg tudok sporolni minden nap.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
m3ss
veterán
válasz Woodslave #185392 üzenetére
jah en lehet akkor a helyedben kaloria minuszba tennem magam. de az igy tenyleg nem lesz egyszeru, ha 2k korul szinten tartasz. nem is irigykedem...
ha megoldhato es van otthon szoba bringa, futopad akarmi az sokat segit, nem kell akkora lokes talan, hogy megindulj a terem fele...lehet kozben filmet nezni, podcast, audiobook esetleg dolgozni vagy ki mit szeret csinalni. mondjuk gondolom ezzel sok ujdonsagot nem arultam elazert az erosites meg az egezseges kajalas amugy is fontosabb, mint a kinezet. de ez elmondhato a zone2/vo2 max edzesekrol is, ezzel probalom en is motivalni magam, kell a kardio. nem helyettesiti a sulyzos edzes.
#185393 aelod
a bukasig valo edzes, jo tecnikaval kontrollalt tempoban az idealis ja. de legujabb tanulmanyok azt mutatjak, hogy inkabb 10-20 sorozat az optimalis / izomcsoport. persze egyen, gyakorlat, inteznitas fuggo is. de ja ha vkinek 20 sorozatot kell csinalni labra, bicepszre tricepszre azt en sem ertem, nekem hihetetlenul soknak tunik. ha megallnek bukas elott 3 reppel akkor is.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
10-20 sorozat az optimalis
Minden további sorozat ismétlés szám csökkenti a motor unit recruitment-et (nem tudom magyarul, hogy hívják pontosan) és minden további sorozat ismétlés szám növeli a központi idegrendszer fáradságot amit a kálcium ionhoz köthető fáradság vált ki.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Qtya123
őstag
válasz aelod #185387 üzenetére
Meg a kolléga mondja, hogy nem tudja elképzelni hogyan lehet bevinni 3000 vagy afeletti kalóriát. Igen, egyrészt a cukros szarokból, meg üdítőkből.
De másrészt simán be lehet vinni normális/normálisabb kajából is, ha tényleg sokat eszik az ember. Abban meg aztán bőven van különbség. Pl neki korán kelve nincs étvágya. Egy csomó ember délig kb a kaját sem kívánja. Ha meg eszik akkor csak piszkálgatja. Más meg felkel reggel és ha nem tolhat egy kiadós reggelit 4-5 tojásból, akkor el van cseszve a napja.
A mennyiség is relatív, kinek mi sok. Eleve a gyomor mérete is más. Nekem Woodslave által betett képek közül az elsőn lévő úgy fél adag. Ha ennyit eszek mondjunk délben, úgy fél 2-kor már megdöglök az éhségtől.
Ha egy nagyon jól sikerült és nagy súlyos edzés után vagyok, akkor meg körülbelül a hűtőt ki tudom enni. 4 darab egész csirkecomb (alsó és felső egyben) rizzsel és zöldségekkel meg sem érződik. Ha letolok egy ilyet, akkor utána még 2-3 narancsot, vagy valamint megteszek, hogy úgy érezzem jól laktam normálisan. És ez még messze van attól hogy azt érezzem hogy annyit ettem, hogy szétrepedek. Odáig ritkán eszem, mert nem jó. Oké a sushi kivétel, ott addig eszek.[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Nekem heti 4x 30-35 perc rezisztencia edzés megy, mellé pedig heti 30-35 km kocogás. Utóbbi emelése most a cél, mert 2 éven belül akarok futni egy maratont, de azért össze se kéne csoffadni, szóval mindegyik edzés fontos.
És ennyi edzés mellett se ehetek még 2500 kcal-t se, ha továbbra is fogyásban szeretnék maradni.
-
m3ss
veterán
válasz aelod #185399 üzenetére
Az össz bevitel 3200 kcal és lassan gyarapodik vagy épp stagnál a súlyom jelenleg.
te mekkora vagy ehhez a 3200 kcalhoz?qtya ja, nagy kulonbsegek vannak ilyen teren is. en amugy delelott nem vagyok nagy evo, este inkabb. es tenyleg nem eszek sokat egyszerre, nekem a wood altali adagok boven jok. egy 32-es vekony olasz pizzaval is nagyon jol lakok, utolso 1-2 szeletet sokszor elrakom kesobbre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok