- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz Woodslave #185374 üzenetére
tul sok plusz energia lenne meregetni. ha most kiderul, hogy 2700 kcallal tartom magam szinten akkor mi lesz? nem celom hosszutavon ez a kaloria meregetos elet. meg sztem az en anyagcseremmel tenyleg felesleges is, ha fizikailag nem birok tobbet enni akkor sem fogok, ha tudom hogy keves. ha tobbet eszek tokmind1, tenyleg azonnal lemegy.
nem testepitonek keszulok. plusz mondom biztosan nem fogok ennel tobbet enni. ezert is hagytam abba 18 evesen ezt nagyobb izomtomeggel, 2 orankent szo szerint tomnom kellett magam.
relative egezseges eletmodot akarok kovetni, sulyzos edzes, aerob, vo2 max edzes, annyi kaja ami jol esik, minel egezsegesebb etrenddel. most hogy ez hosszu tavon 73kg vagy 77kg lesz az majd kiderul hamarosan.plusz szerencsere a kajak nagy reszet nem en fozom. van most a hutoben zoldsegleves, gyumolcsleves, tojasleves, harcsa paprikas nokedlivel, kocsonya, tarhonya porkolt, tejberizs. ezeket nem en foztem. amit en csinaltam az pestos teszta dioval, zoldbabbal, fott burgonyaval, parmezannal. meg cevap. ezeket tudtam volna lemerni kb. egy reszet meg ugye hiaba merem ha a tobbi random.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest