- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Azért nincs olyan sok magyar cikk arról, hogy igazából hasztalan a nyújtás: [link] (ráadásul jó régi)
Ellenben a nyújtás hasznosságáról van ezer
De ami érdekes, azt nem tudtam hogy az izomlazhoz a tejsavnak nem egyértelműen vagy egyáltalán nincs köze.Janaboy
-
attiati
veterán
válasz headhunter #180797 üzenetére
magyarul több kalóriát kell elégetni edzéssel, mint amennyit beviszel
aztán egyszercsak hasról is lemegy
és mindenhonnan máshonnan is
? -
Agyrák666
aktív tag
-
stingy2
senior tag
válasz Agyrák666 #180812 üzenetére
Warren Buffett, who famously loves McDonald's...
"Famously a fan of junk food, the 92-year-old has said he drinks 5 cans of Coke a day and eats McDonald's daily."INTJ
-
bigmasterg
addikt
válasz aelod #180807 üzenetére
Közben kijavítottam az ábrát
"Miért függnek össze?"
Szerintem ha kevésszer (pl egyszer) eszel egy nap, akkor nagyobb jelentőséget nyer az időzítés, mintha 8x eszel.
Az étkezések gyakoriságának csökkenésével nőhet az időzítés jelentősége.De nyilván fontosabb hogy edzés előtt legyen benned kaja, mint hogy 3x vagy 5x eszel.
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #180824 üzenetére
nem volt semmi
Amúgy én adok egy pontot Python brofessor módszerének. Reggel 7-kor fejezem be a reggelit, zab tojás fehérje. Ha reggel eszek zabot egészen jól érzem magam tőle. Tegnap qrva szomjas voltam ittam egy pohár vizet, és éreztem hogy bedagad a gyomrom. Ma 8-ig nem ittam és teljesen jó volt. Mondjuk nem lett 50-es karom meg nem áll a faxom egész nap de tényleg jobb ha nem iszok utána
ja meg a szúnyogok is csípnek
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
python1
veterán
válasz bigmasterg #180822 üzenetére
Bammeg ez durva lett!
WoodslaveIdővel minden meglesz!
-
Woodslave
félisten
válasz bigmasterg #180828 üzenetére
kicsit porzik de mindent az 50-es
faxértööö bicepszért"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
attiati
veterán
válasz bigmasterg #180822 üzenetére
az ábrád is mutatja, hogy betarthatatlan
-
Qtya123
őstag
válasz bigmasterg #180828 üzenetére
Pedig a profik már régóta víz nélkül eszik: [link]
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Idehaza a NAC szedésének melyik a leggazdaságosabb módja? Feltételezem, hogy nem az ACC600.
Szóval szerintetek melyik gyártó termékét lenne érdemes kipróbálni, amiben tényleg az és annyi van, amivel hirdetik?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz aelod #180836 üzenetére
Azt írják sok helyen, hogy elég intenzív antioxidás, gondoltam kipróbálom. Pl. hátha segít egy kicsit is a regenerációmban. Nekem minden edzés után izomlázam van...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Rivaul
addikt
Én kb ennyivel megyek neki ennek a strand szezonnak. Nem nagy szám, de 4 gyerek mellett, nem kell szerintem takargatnom magam a pokrócon csücsülve a parton 178cm 76kg. A belem kicsit elengedtem, de majd jövőre korrigálom. Egyenlőre ezzel barnulunk.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Angel2014
addikt
Builder official éllőben a TikTokon Bunny és Kathi beszél most
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
roti86
őstag
válasz roti86 #165483 üzenetére
Rég jelentkeztem már forma checkre. Heti három edzés, kb 2500kCal naponta. Jelenleg 77Kg, okosmérleg szerint 22% testzsír . Szálkásítani nem fogok nyárra, ezt a formát tudom tartani hosszú ideje diéta nélkül is. Felsőtestre nem sok izom jött, a lábam formálódott az utóbbi időben.
[ Szerkesztve ]
-
perempe
addikt
válasz stingy2 #180813 üzenetére
Donald Trump is nagy mekis.
A Men’s Physique versenyzők hány kilósak? A Classic Physique-nél előírások vannak.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok