- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz whitezo88 #137350 üzenetére
Te jó ég. Azt mi is ittuk a koleszban. Bevertük vacsora előtt, de enni nem tudtunk utána nagyon, mivel elvette az étvágyunkat (nem emlékszem mik voltak az összetevői de biztos, hogy jó sok cukor volt benne), aztán mentünk edzeni a kolesz konditermébe. Fekvenyomás és bicepsz edzés only
(#137350) whitezo88
Amúgy tényleg érdekes mennyi hülyeséget írtunk régen
Egyesek még most is
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Jim-X
őstag
válasz whitezo88 #137350 üzenetére
Ja, en a minap pont a regi Backup vinyomon szemezgettem... Olvastam naplozott beszelgeteseket meg uzeneteket... A fejem fogtam, hogy mekkora idiotasagokat hordtam ossze De mukodott, mert bedoltek a csajok
(#137351) aelod: En ettol remeltem instant izmot anno:
Kaja utan toltam be, hanyasig...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
flash-
veterán
üdv
nem találtam itt a ph-n egészséges táplálkozás/táplálkozás-étrend-diéta topicot...
azért itt kérdezem :Tescoba van cottage cheese? milyen néven keressem?
így hogy cottage cheese így nem találtam
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz makaveli666 #137357 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Shingen #137368 üzenetére
A képek alapján a célközönség számára prioritást élvez az Alfa a kvantumfizika fölött.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
addikt
válasz Shingen #137367 üzenetére
Én szeretem az ilyen kis vékonyakat, akinek ettől függetlenül van kis formás melle, meg segge. Fél kézzel tudom ide-oda pakolni.
Engem nem nagyon izgat fel egy húsosabb csaj. Azt szeretem, amikor b.szás közben lenézek és látom a kólásüveg alakját és olyan, mint valami karcsú vadmacska, nem szétfolyik az ágyon. Meg ha hátulról csinálom, akkor át tudom fogni a csípőjét rendesen és nem az, hogy belemarkolok a hájba. Volt olyanom is, bazdmeg, nem éreztem azt egyszer sem, hogy közepesnél jobbat tudtam vna vele d.gni, mert ránéztem, megmarkoltam stb. és azt éreztem, hogy "bazdmeg, ez nem jó".(#137368) Shingen
Áhh, amatőr vagy
Egy csaj sem akar deklaráltan csak dugni. Mind kapcsolatot keres. Ezért olyannak kell látszanod, akivel érdemes kapcsolatot kezdeni. Sőt. Még úgy is kell tenned később is.
Ha egyből félmeztelen képeket pakolsz fel, meg a kocsidról raksz fel képeket, akkor szépen bekategorizálnak oda, hogy te csak ilyen köcsög vagy, és húznak el balra.
Nekem a 6 képből, amit fel lehet tenni, csak az utolsó olyan, hogy félmeztelen vagyok rajta (mihez tartás végett, ha odáig eljut, azért lássa azt is), kocsimról meg egyáltalán semmi kép nincs. A többin mind próbálok értelmes embernek tűnni, bizalomkeltő arckifejezéssel -
Jim-X
őstag
válasz HussarF #137374 üzenetére
Valoban nem elhanyagolhato szempont, hogy d.gas kozben ne kelljen ovet felvenni ha arrebb akarod rakni a lyanyt
(#137377) Shingen: Persze, o felrakja az oltonyos, kirandulgatos kepeket, a csajoknak meg minden 2. kepe sp..mavaro arc... haggyama...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
addikt
válasz Shingen #137372 üzenetére
Pénzzel meg kocsival sem szoktam beszéd közben villogni. Elég, hogy ha a megbeszélt találkozón megjelensz az Alfával. Meg ha mondjuk fizetni kell vmit, ha beültök vhova, vagy moziba mentek vagy vhova belépő, akkor én fizetek és amikor mondja, hogy odaadja a felét, akkor nézek rá értetlenül, hogy mi? Ennyi pénzen izélni? Ilyen kis finom jelekkel lehet terelgetni a nőket, hogy legyen sejtésük ilyen dolgokról, anélkül, hogy egy beképzelt, hivalkodó fasznak tűnnél (még ha az is vagy ).
(#137377) Shingen
Volt egyébként öltönyös képem is, de azt most már leszedtem, mert régi volt, újabbat meg nem találtam. De tessék, itt van, ha érdekel:(#137375) Fandango
Jó, nem fitnesz modell, de az átlag, nem súlyzós edzést végző kategóriát tekintve azért jó alakja van sztem. Én azért többet láttam belőle, mint te -
addikt
válasz aelod #137380 üzenetére
Kösz, Előd, de ez tudományos pontossággal lett összeállítva, 3 szigma konfidencia intervallumot figyelembe véve állapítottam meg, hogy ez az optimális profil konfiguráció. Ezen már csak rontani lehetne
(#137381) Woodslave
Ha tudtam volna, hogy van olyan, már rég ott lennék(#137386) Shingen
Van?(#137388) Shingen
Ez pont úgy hangzik, mint egy normális kapcsolat[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz Shingen #137382 üzenetére
Akkor tudod, hogy révbe értél, ha az egészet a nő fizeti
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
AsakuraDave
őstag
válasz HussarF #137379 üzenetére
Hű hát nem erre számítottam a csaj után hogy te így festesz :'D Hát ízlések és pofonok bár én 178cm 80kg a barátnőm 175cm 60kg körül +-2kg,szélesebb csípő,nagyobb fenék,mell,vastagabb combok de így is simán pakolgatom az ágyba egyik pózból a másikba és nem tudnám elképzelni nála gyengébb testű nővel mit tennék ha úgy pakolgatnám mint őt.
Nah húzodzkodtam gurtni-val és nehezebb is volt így jobban kikapcsolt a karom és csak a hátam dolgozott jól be is durrant egyből Bár még vacakolok míg rendesen feltekerem a gurtnit de majd belejövök Viszont lehúzásnál inkább zavaró mint hogy jobban érezném a hátamat :/
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
addikt
válasz AsakuraDave #137396 üzenetére
nem tudnám elképzelni nála gyengébb testű nővel mit tennék ha úgy pakolgatnám mint őt
Lehet, hogy az nem kérdezné meg közben, hogy "bent vagy már?"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest