- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
válasz HussarF #137794 üzenetére
Olvasgattam már egy ideje, unalmamban, de ha "szakmai" kérdésem van, nem itt teszem fel. Ezt sem Te, sem a többiek ne vegyék sértésnek, de mivel a (volt) edzőtársam többszörös világbajnok, inkább tőle kérezek.
Kicsit kiverted a biztosítékot, de remélem nincs harag. Ha pedig kételkedsz a képeimnek (vagy Te vagy Bárki), jelöljetek be FB-n (Gregász Dr. Gergő), nagyon szívesen küldök képeket.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #137810 üzenetére
Ricky Martin is megénekelte az "Így élnek Vida emberei " c. slágerében (Livin' La Vida Loca)
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #137813 üzenetére
"Aki gyengébb, annak majd inkább 10 hozzászólással lejjebb."
Akkor majd 8 hozzászólás múlva gyere vissza
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
proly01
őstag
Szeretnék kérdezni. Én még csak 11 hónapja edzem szóval kérlek titeket kíméletesen....
Szóval eddig tömegeltem és 4 hónapja szedek creatint. 1 hónapban feltöltést végeztem. Most februártól szeretnék diétázni es edzestervet váltani hogy lemenjen a felesleg majus végére. Sajnos viszont február 3 -án lesz egy labmutetem amiből kifolyólag kb 20 napig nem fogok tudni edzeni viszont 2km es tempós sétákat kell tennem.Kérdésem az lenne hogy szedjem továbbra is a creatint hiába nem edzem vagy inkább hagyjam és fektessek be egy l-carintin be ha már úgy is szálkasítani szeretnék. Vagy menjen a creatin is és a carnitin is?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
aelod
veterán
válasz proly01 #137823 üzenetére
Teljesen felesleges a carnitin. Műtét előtt meg egy héttel hagyd abba a creatint. Bár nem írtad mennyire komoly a beavatkozás. Én nem szedném egyiket sem, tök felesleges ha úgyis megműtenek.
(#137822) Macka
Én '16-ban indultam, egy vicc volt a bíráskodás. Meg úgy az egész pontozás stb. Várni a bírói gárda közül az egyikre mert volt két versenyzője és azokat pesztrálta épp....
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
addikt
válasz proly01 #137823 üzenetére
Nem kell semmilyen kieget venni emiatt, inkább arra figyelj, hogy a makróid meglegyenek. Akár szedheted is a kreatint, ártani nem fog.
(#137824) aelod
Anno amikor pár évig fekvenyomásban és erőemelésben versenyeztem, akkor is mindig ugyanez volt. Akkor ment el a kedvem az egésztől. Minek erőlködjek, ha még egy ilyen aránylag objektív sportban is döntik a pályát (pl. kitalálják, hogy "háát, mégsem volt olyan mély a guggolás", "nem tartottad lent elég ideig a súlyt", stb.), akkor vajon mit csinálnak a testépítésnél, ahol sokkal szubjektívabb a megítélés.... Akkor eldöntöttem, hogy ezt a sportot csak a saját célok elérésére fogom használni, amik között nincs serlegszerzés.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz HussarF #137825 üzenetére
Ha jó vagy akkor jó vagy, hiába a pontozásos módszer. Ott nincs kérdőjel. Én legalább is így állok hozzá minden versenyfelkészülésemhez. A többi nem rajtam múlik. Ha belül érzem, hogy mindent megtettem már nyertem, függetlenül a helyezéstől.
Mint a legutóbbi fitbalance-on. Összeraktak egy törpével aki nem is indulhatott volna classic-ban (magasság/súly). Mégis ő nyert. Levontam a tanulságot, az IFBB egy kib* vicc. (Főleg itthon) A testépítés és az egész sport rákja. Főleg ez a mostani Santona féle irány."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz HussarF #137827 üzenetére
Hát nyertem egy magyar kupát, egy magyar bajnokságot és két fitbalance ezüstöt naturalként. Ez az én olvasatomban nem tölteléket jelent. Szép volt jó volt, most váltok új kihívás kell
(#137828) Macka
Így is kell hozzáállni
(#137830) Woodslave
Woood b+
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz aelod #137829 üzenetére
Én is nyertem versenyeket, nem arról van szó, de akkor sem akartam ebben részt venni. Ahelyett, hogy 90%-ban rajtad múlott volna, a befektetett energiádon és elhivatottságodon, ehelyett jó nagy részt azon is, hogy hogy akarták, hogy a verseny alakuljon. Na meg a díjazás is vicc volt. Én úgy döntöttem, hogy sokkal jobb ár-érték aránnyal is be tudom fektetni az energiáim.
(#137830) Woodslave
Az csak egy vetülete -
Zola007
veterán
válasz Woodslave #137830 üzenetére
Csak azt írta, többre tartja a befektetett energiát, azt nem, hogy jól is gazdálkodik vele.
-
Macka
veterán
válasz aelod #137829 üzenetére
Néha elgondolkodom, hogy miért is csinálom, hiszen még nem voltam versenyen, de nem is ez a cél. Ahogy a csajozás sem, mert ahhoz pénztárca kell meg bmw kulcs.
Inkább csak jól esik, hogy néznek a teremben, hogy ez miféle szerzet, és megdícsérik a fizikumom, elismerik a munkát, amit bele tettem. Ez valamiért jobban esik, mint akár egy érem, főleg, ha olyantól kapom, aki jobb, mint én.
-
D3W1L3
tag
válasz aelod #137826 üzenetére
Ha túl jó vagy akkor azért pontoznak le....
Most nem tudom, hogy megy mert nem követem nagyon a versenyeket, de régen simán volt ilyen.
Szerintem most se megy másként. Pl: Molnár Vs Szmereka (senkit nem érdekel hány versenyen volt túl)
ettől függetlenül a legjobb magyar testépítőnek tartom -
aelod
veterán
válasz D3W1L3 #137835 üzenetére
Ilyen ez ha pontozásos módszerrel döntenek egy adott versenyen. Én ott voltam a superbodyn, láttam mindegyiküket. Petit nagyon meg kell verni ha valaki le akarja győzni. Laci ott volt a sarkában, Peti ezt érezte is. Az eredményhirdetés után mikrofont ragadott és el is mondta, hogy ő neki adta volna a győzelmet. Viszont Szmereka a Superbody után elverte a Molnár Petit a wabba internationalon
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #137831 üzenetére
nem értem miért nem lehet a powerliftingben bevezetni a lézert és a videóbírót
egyértelművé tenné a dolgokat, milliméter pontossággal
egyúttal nem lenne utólag pofázás, hogy meg volt-e a vagy "no lift"Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
proly01
őstag
aelod HussarF köszönöm szépen a válaszokat!
Visszér műtétem lesz.[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
-
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Macka #137844 üzenetére
Hogy is volt az a "Dreadloord azonos súllyal naturálon 2500 kcalon hízik" dolog?
Ennyi....
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Van itt olyan aki jobban benne van a témában,esetleg személyi edzőként dolgozik?
Lenne egy speciális kérdésem priviben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest