Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speeedfire

    nagyúr

    válasz Angel2014 #136728 üzenetére

    Amikor megveszem a csirkét egyből leszedem róla a nem kívánt dolgokat (inak, hártya, véres rész stb) és kb 2*2cm-es kockákra vagdosom fel és igénytől függően 50-60dkg-os adagokra bontva fagyasztom le. Ez elég gyorsan kiolvad.
    Minimális olajon (teflon serpenyőm van, nem tud leragadni), éppen csak kikenem ecsettel az alján nagy lángos fehérre sütöm, ekkor kap egy kis kérget. Majd takarékra veszem, befűszerezem, majd lefedem a serpenyőt és addig párolom amíg el nem főtte a leve nagy részét. Mikor egy minimális van csak alatta nagyobb lángon 1-2 percig még sütöm és kész. Mire a rizs+zöldség megfő a lábasban a csirke is kész szokott lenni.

    Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

Új hozzászólás Aktív témák