- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz aelod #121347 üzenetére
Én sem úgy iszom csak kipróbáltam, hogy az hátha javít az ízén, de nem segített. Csokisnak kb. olyan íze van, mintha kakaóport szórnál vízbe, de te tudod.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
GoTReX
őstag
-
-
headhunter
addikt
válasz Alpachino #121313 üzenetére
Nem hagyott nyugodni ez a gyöngyszem "szálason", végig zongoráztam pár oldalt, eddig nulla eredménnyel.
pl.:
Szabó Edina - A magyar börtönszleng szótára
Kis Tamás - A magyar katonai szleng szótára
Tótfalusi István - Magyar etimológiai nagyszótár
Szily Kálmán - Magyar nyelvújítás szótáraIlyen szó a fasorban sincs...
Hasonló "nyelvújító" géniusz: : "szálásítás"
-
Radnix
senior tag
válasz headhunter #121358 üzenetére
-
Shingen
addikt
Ma kar volt, atta.
風林火山
-
Alpachino
veterán
Angel mester szótárában benne van és ez itt a lényeg
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
bigmasterg
addikt
A "szálásítás" legtöbbnél typo, csak simán átsiklottak a K felett.
Töbnél van, hogy ha megnyitod, akkor a leírásban már helyesen írják, csak a címben van K nélkül. -
-
Woodslave
félisten
válasz GoTReX #121370 üzenetére
a szálasítás megvan az a lényeg .
na kaja megfőzve. Úgy döntöttem februártól nagyrészt clean eating lesz. Diétát még nem nagyon erőltetem, de kb 300 ch-ra visszaállok.. Hátha lesz némi rekomp még a diéta előtt
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz GoTReX #121356 üzenetére
Ja baszki idén leszek tripla x. Igazából 16éves koromban jártam először edzőteremben a koleszban. De azt a két évet nem nevezném edzésnek. Fekve nyomtam meg kb csak bicepszeztem. 18 évesen jártam rendes edzőterembe, hasonlóba mint ami a legutóbbi bbtv-ben volt csak ez nem a föld alatt volt hanem egy tűzoltó szertár volt berendezve.
Shingen
Nem az ízéért iszom. De a banános az rettenet.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #121371 üzenetére
3x szauna pici nem megerőltető diéta és kész a nyári forma .... És az én szememben az első képen mintha nagyobb lenne a mellizom rajtad. De erősítsenek meg a többiek is.
Nállam ilyen a különbség....
Első kép 56cm bicepsz a második 46 cm versenyre készülve.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
GoTReX
őstag
Azthiszem megérkeztem srácok. Olyan rizst csináltam ,ami finom, eteti magát. Komolyan....Komolyan nem hittem hogy ezt valaha elkönyvelhetem. Hihetetlen távlatok nyíltak most meg előttem.
(#121372) aelod Az derék. Én elég későn kezdtem el,de legalább későn érő típus vagyok. Valamivel vigasztalódni kell ugye... Ilyen-olyan koca edzéseim nekem is voltak,mint legtöbbünknek szerintem. Visszagondolva vicces ami volt, kaja is ,edzés is. Kabátom nem tudtam felvenni izomláztól.
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
-
Angel2014
addikt
Szálasítás van? Mert lehet valaki szálkás is de semmit nem ér ha nincs az izomban kereszt szálak .pl tricepsz, mell, szokott látszani nagyon. És itt látszik az a teória is amit aliquis.nak mondtam , hogy épül fel az izom... hogy szakítjuk meg a hosszan futó izmokat keresztben és oda épül be az aminó minden edzéssel rétegesen felépítve .
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #121394 üzenetére
a kurkuma nagyon egészséges. Próbálkoztam valahogy beiktatni de nem nagyon sikerült mindig elfelejtettem. Lehet megpróbálom azzal főzni a rizst... Kérdés mennyire használ az aktív hatóanyagainak ha 20 percig bugyog forró vízben
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #121395 üzenetére
Dobd bele azelőtt mielőtt kész lenne pár perccel.
Nem tudom nekem ezek a távol keleti fűszerek eléggé leterhelik a belem sajnos. Amúgy én most a marhára vagyok ráállva nagyon. Kár, hogy annak az árát nem csökkentik Sparban szoktam venni darált mixet: marha meg sertés. Só bors hagyma és húspogácsának kisütöm kókuszzsíron. Adja."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
KoVee84
senior tag
curry és kurkuma:
tök jó india fűszerek (pl: a kurkumás rizs pirított mustármaggal tipikus indiai köret), de azoknak, akik hajlamosak rá durván színezi a fogait.Rég írtam amúgy, most 95 kg vagyok... Február 10-én esküvőm, addig le kell dobnom még 25 kilót
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest