- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz bigmasterg #121052 üzenetére
Egy-egy rúd mindkét kézben
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Angel2014
addikt
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz Dani82 #121054 üzenetére
Tesójának autókereskedése van erzsébeten és csepelen ferarri lamborgini -vel mászkálnak stb...de a gyúrósok között is ki ne ismerné a kiss dezső nevet...most a nav rájuk szállt több milliárdos áfacsalás miatt tévében is volt...amarikából behozott kocsik...téged is ismerlek valahonnan nem járkáltál Csepelen? Kérd meg mutasson a dezsőröl egy képet amikor formában volt....
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Twistee
csendes tag
Vérplazma-adásról mit gondoltok? Visszavethet a teljesitmenybol?
-
-
Dani82
senior tag
válasz aelod #121066 üzenetére
Van itt személyi edzo? Lenne par kerdesem a dolog mechanikajarol.
Pl hogy mukodik, ha en edzo vagyok de csak kulsos ugymond, azaz nem akarok ott rohadni a termeben 024 es csak 4-5 vendeget akarok fixen, alkalmankent. akkor a teremmel kell megegyezni, hogy veszek en is berletet vagy le kell adni lovet, hogy en ott edzehesek embereket vagy hogy van ez? -
goodboy007
senior tag
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
januártól kánaán. A csirke és tojás áfája 5%-ra csökken. Ennek örömére a lild már meg is hírdette őrülten jó akcióját. 1600Ft helyett 1300 (soha nem veszem 1300-nál drágábban)
de ami nem rossz az 2-tól a pulykamell filé. 1400Ft lesz egy kiló, szóval most januárban kipróbálom jó lesz egy kis változatosság a csirkemell után..
-
Radnix
senior tag
-
Ijk
nagyúr
válasz Angel2014 #121079 üzenetére
Nincs benne semmi érthetetlen. Egy kg zsír 7000 kalória, egy kemény kardióval elmegy max 400-500 ha viszonylag jó az állóképességed. Súlyzós edzés sem gondolom hogy elvisz ennél többet, inkább kevesebbet. Tehát 20kg-ot ledobni is 350 edzés ha azt feltételezzük hogy annyit eszel ami az edzésen kívüli életmódodhoz elég, de persze ez nem ilyen egyszerű.
Szigorú diétával heti -1kg előtt már megemelem a kalapom, mert azt is kurva kemény meló kivitelezni. Nem a diéta, nem az edzés hanem egyszerre a kettő. Nem véletlen van annyi elhízott ember aki képtelen lefogyni. Nagyon messze kellene kilépni a szokásos kis komfortzónából.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Shingen
addikt
Megvolt az év utolsó edzése mell-hát, atta.
Holnap nem lesz a terem nyitva, így a láb erre az évre kimarad már.
Persze, hogy az új évet nem lábbal kezdem majd.風林火山
-
ncc1701
veterán
válasz aelod #121089 üzenetére
Nálunk is kevés csajszi van, de az egyik az olyan, h ott helyben megcsinálnám mindenki előtt. Kis hamvas 23 éves, olyan alakkal, h döbbenet. :Đ Nyáron kis picsanadrág+topban, izzasztó még nézni is. Remélem, a zasszony ezt nem olvassa.
(#121087) Angel2014: Türelem. Kajára, edzésre odafigyelni, időnként mérd magad centivel is, és írd fel, ne csak a mérlegre figyelj.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
válasz Woodslave #121090 üzenetére
Nálam most az van hogy " Hova jársz, mikor jársz, tudnánk-e majd együtt és majd segíts má' benne". Ami olyan kényelmetlen mert egy hogy nem vagyok azon a szinten,kettő hogy én el vagyok az én kis világomba ahova elvonulok. Nem tudom ilyenkor hogy kell megfogalmazni,hogy kösz de ezt én így nem
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Woodslave
félisten
Kipróbáltam a pécsi cutlert. Atta. A felhúzó platform qrva jó meg az eleiko cucc is. A gépek annyira nekem nem hiányoznak...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.