- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
Tegnap vótam gurulni atta, megint eltört a fülem. Ma meg megyek megint a kondiba a románok közé, lábazni!
-
-
Twistee
csendes tag
Valaki probalta mar a scitec 100 prof karacsonyi trutymóját?
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Vótmá'?
-
headhunter
addikt
Ki utasítana el egy jógaórát?! [link]
-
Woodslave
félisten
vótam atta. Azt hittem a guggolás kicsit könnyedebb lesz 3x5 118kg... Az utolsó sorozat utolsó két ismétlése azért már nehéz volt.
Merev lábas: 98kg 3*12
Meg két sorozat lábnyújtó-lábtoló-padra lépés combo.
Vádli has."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kolosanyi
veterán
-
aelod
veterán
válasz kolosanyi #120219 üzenetére
Ha már kabátban látni, hogy izmos vagyok akkor leírom
Az nem is normális dolog szerintem egyszerre bevinni ennyit. Korábban én is linkeltem, hogy van egy verseny evő srác az eszik meg olyen 7-8e Kcal kajákat. El nem hiszem, hogy normális értékeket produkál mondjuk egy máj/hasnyálmirigy funkciós teszt.
Bár tegnap rohangálós volt a nap így csak 3500 körül ment le...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
-
kolosanyi
veterán
válasz aelod #120220 üzenetére
Én ilyen 2500 körülin vagyok most (BMR környéke). Ez a második hetem, hogy nem edzek betegség miatt, de azért fogyok szépen lassan. Ez van, nekem ennyire le kell mennem, ha fogyni akarok. Cserébe soha életemben nem kellett tömegelnem.
(#120221) Woodslave
Nemtom, te vagy a nagy böjtös, én csak bedobtam.(#120222) aliquis
Én gyűlölöm a böjtölést, pedig párszor adtam neki esélyt. -
Woodslave
félisten
válasz aelod #120231 üzenetére
én is megettem a milli krémpudingot amit a gyk a kocsiban felejtett
ma szintén megvan a 400 gramm ch. (uzsi még jön szóval még csak 300) meg a vacsora amit képtelenség trackelni ha nem magadnak csinálod én ezért nem hiszek ebben...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #120232 üzenetére
Jó nyilván nem tudod. Én sem számolom hozzá ezt a desszertet a napihoz.
Woodslave
félisten
válasz aliquis #120234 üzenetére
hülyén hangzik de kényelmes dolog. Ha hozzászokik az ember akkor faxán érzni magát (mondjuk a reggeli elhagyása nem egy nagy truváj) de az egész napos böjt után én minden xart megettem amit otthon találtam pláne ha nem volt kajám. Szóval nekem ne mondja senki hogy napi 4000 kcal-val szálkás lesz csak mert azt este eszi meg...
Meg amióta a cirkádium ritmusról olvasok egyre többet annál xarabb ötlet a reggeli elhagyása hosszú távú hatások miatt. Aztán ez is lehet qrva nagy kamu
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Shingen
addikt
ma elkezdtem utána járni az izületi fájdalmaimnak.
Elmentem házi orvoshoz teljes vérkép beutalóért, meg CRP fehérje gyulladást is kimutatni a vérből.Kérdi miért kell ez nekem, mondom edzek.
Mit szedek?
Mondom fehérje, mg, kalc, izületvédő, amino.................... úr isten meg akarok halni.
Mondom írjon már föl izületi gyulladáscsökkentőt.
Biztos halott a májam már nem ír semmit amig a vérképet nem látja.
Nem akartam mondani fél éve voltam kötelező éves orvosin semmit sem mutatott a vérkép.
meg hogy van e vérnyomásos a családba, mert ha meg akarom élni az öreg kort ne szedjek cuccokat
magyarázzam meg neki miért jók a teljesítményfokozók. Mondom jah a fehérje tényleg az........
Miért nem jó nekem természetes úton izmosodni miért kell a tuning.
Kész voltam rajta, de majd legközelebb elbeszélget velem, ha viszem a vérképet
Várom mivel zsibbaszt majd..............[ Szerkesztve ]
風林火山
-
aelod
veterán
válasz Shingen #120237 üzenetére
Kérdi miért kell ez nekem, mondom edzek.
Itt hibáztad el. Azt kellett volna mondanod, hogy azé' b+ mert be van gyulladva és fáj. Régi háziorvosunk nem kérdezett, mondtad mi kell meg egy kis apanázs és felírta amit kértél.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #120227 üzenetére
Nincs fix kajám, de például a mai nap eddig:
- reggeli: 50 g zab, 1 adag vaníliás tejsavó, 1 ek méz, fahéj, 1 alma
- ebéd: 100 g durumtészta főve (nyers tömeg a 100 g), 100 g darált sertéscombból és 250 g cukrozatlan paradicsomszószból olaszos trutyi, 50 g Tolle trappista lightTegnap a reggeli ugyanez volt. Ebéd lencsefőzelék (100 g lencse, 25 g graham liszt, 150 ml főzőtejszín, fűszerek) fasírttal (100 g sertéscomb, tojás, fűszerek, kontakt grillen olaj nélkül megsütve). Délután 2 narancs, este meg 100 g házi graham kenyér, 100 g pulykamell sonka, 50 g trappista light, fél liter 0,1-es tej, 2 db főtt tojás és némi piros arany.
Számolom a makrókat, 2500 kcal körül vagyok, 150 g kb a fehérje, 200 a ch, és 100 a zsír.
Nagyjából hasonló elv mentén eszem egyébként, 3 étkezés plusz délután a kávé mellé valami gyümölcs, vagy egy szelet süti vagy valami ilyesmi. De ha este program lesz (éttermi vacsora, mozi, akármi), akkor betervezem előre és úgy alakítom a napi bevitelt. Elég rugalmas a dolog.
-
-
-
kk831228
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #120228 üzenetére
Hozok egy pórázt és kikötöm egy oszlophoz ezt az állatot...itt zaklatod a pórnépet ilyen képekkel...
Vida Versenyzője Dietrich Ádám
4hónap-16hét-119nap, az első kép a diéta első hetében készült a második 2nappal az NAC universe international előtt 💪
Szóval ilyen formáról 4 hónap a felkészülés a versenyre ....
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest