- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GoTReX
őstag
Hmm Shop.builder már leszokott az ajándékokról?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Gerr'y
senior tag
Creatin Ethyl Ester 5g + AAKG 5g edzes elott 20 perccel megfelelo kombinacio?
-
Radnix
senior tag
válasz Gerr'y #121207 üzenetére
Hányáshoz? Tökéletes
"Zola féle" edzés előtti koktél: ( 1 gramm taurin, 3 gramm aakg, 3 gramm beta alanine, 20 gr ch, 1 gramm só).
Topic által jóváhagyott, bizonyítottam szuperanabolikus-mátrixos, szétdurrantó sztekkk
Még javasolt pár 100 mg koffein is, ha bírod és szereted, vagy csak szimplán függő vagy[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Jézusom mik voltak itt a mai nap.
Látszik munka nap volt.風林火山
-
Woodslave
félisten
atta. Mondjuk az a kaja nagyon közel volt szóval volt belem rendesen. Mondjuk 93,6 kg Azt hiszem ha nem zavarna hogy dagadt állat leszek embert (100kg) tudnék faragni magamból
Mondjuk nem voltam erős, meg nem is durrantam túl nagyot, igaz csak kreatin meg beta-alanin ment edzés előtt de ez a tele has számlájára írom.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Angel2014
addikt
válasz Radnix #121211 üzenetére
Itt egy jó pörgető Pörgető töketleneknek!
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
Vótam atta. Kis súly, gépek. Izoláció. Ésszel. Edzés után fehérje 30g, 45percre rá főtt rizs lekvárral éndzsöl féle anabolikus tipp hátha bejön.
Wood jó dagadt vagy má` igaz én is gyarapodtam csak nem akkora mértékben mint te
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
sutyesz96
őstag
Aranyérrel szabad menni edzeni?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #121212 üzenetére
wood : Egy kérdés hova jött a plusz? Karra, derékra, lábra ,mellre, vagy mindenhová jön egységesen? Centivel is figyeled? Ezt komolyan kérdezem most....
Alul a 22 -es Tornádó nem nyúlt meg a sok kreatintól 25 cm-re?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Radnix
senior tag
Ma ugrottunk egy fejest az edzésbe 2017-ben először.
Csak azért írtam, hogy belinkelhessem a gifet -
goodboy007
senior tag
válasz sutyesz96 #121221 üzenetére
Guggolást, meg a nagy hasűri nyomással járó gyakorlatokat kerüld egy kis ideig, de legalábbis kisebb súlyokat használj! Ha már vérzik, akkor viszont nem tudom mi a teendő.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
aelod
veterán
válasz goodboy007 #121224 üzenetére
Lehetőleg ne vérezze össze a termet
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz Angel2014 #121226 üzenetére
nincs diófánk. De amúgy se szeretem annyira. Nem mondom hogy allergiás vagyok de érzem a nyelvemen a diót (és nem az ízét)
Mondjuk továbbra se értem mit bűvészkedsz ezzel a ch-zsír dologgal. Kiegyensúlyozott étrenden (nem keto, raw vegan egyéb extrém) ha súlyzózol akkor a logikus lépés hogy a zsírt minimalizálod a ch javára, ugyanis a zsírból lesz a zsír. És a ch-zsírral is kevésbé tudsz bűvészkedni mert a fehérje is magas inzulin kibocsátást okoz... Most direkt nem beszélek ketogén diétáról, ahol 3000 gramm zsírt esznek és mégse zsírosodnak annyira mint amennyire gondolnánk, vagy vegánokról akik 3000 gramm ch-t esznek mégse zsírosodnak annyira mint indokolt lenne...
és syl5
nyilván nincsenek nagy illúzióim, hogy 174 cm méteres "magassággal" mit jelen 90 kg naturálban nem annyira fiatalon, ha hiszünk a kalkulátoroknak és 71 kg lehet a zsírmentes testtömegem... Tudom nem ideális ez a fajta tömegelés de mint mondtam akartam hogy látszódjon.
Természetesen a derekam nőtt a legnagyobbat, azaz kb már lassan csak melegítőben tudok dolgozni járni és mivel nem edzőteremben dolgozok ez annyira nem jó ötlet
Nagyon pontos előtte-utána méréseim nincsenek.
A múltkori mérés alapján a derék 92. De kicsit csalok, bár nem húzom be, de ráfeszítek a hasizomra és úgy mérem, nem Homer Simson állásban. Elég széles sajnos amúgy is a derekam, szóval diéta végén se nagyon volt 80-nál kisebb.
Karom 42 kezdője alulról súrolta a 40-et.
A vádlim nem mérvadó, mert szinte csak most kezdtem edzeni, de kb 37-ről 40 lett.
A mellkasom is kb 5-6 cm. De erről tényleg nincs konstans mérésem, korábban nem így mértem mint legutóbb. (azaz elöl volt a centi, most lemérte valaki és a hátamnál ez nagyobbnak mutatta 5-6 cm-el)
Combom kb 4 cm nőtt nem a leghájasabbvastagabb részen hanem kicsit lejjebb 67 cm.Mindenki megjegyzi, hogy nagyot nőttem, de arányaiban nem nagy a változás szerintem, azaz magamon qrávra nem veszem észre. Pláne hogy különösen nem tetszik ez a beles forma
Na ennyi nem egy scitec teszt eredmény de ez van
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Woodslave #121230 üzenetére
Jó lesz az Én is pont ebben a súlyban vagyok..ill. reggel mérve 91kg, a 174cm-emmel Bár érdekes volt ilyen tekintetben a méreteidet olvasni, mert nekem 45-46cm a bicepszem, 123cm mellbőség, és kb. 90cm derék, viszont a combom 63cm A vádlim nekem is most kezdett elfogadható méretű lenni 40cm.....
Tehát ami neked lábon, nekem karban
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #121233 üzenetére
ja ez van. Bár most büszke vagyok magamra, hogy úgymond meg tudtam csinálni, nem adtam fel egyből amikor először nem tetszett úgymond a látvány, meg tudtam csinálni a kaját stb. Igaz az igazi kihívás a diéta lesz.
-
-
-
dybo
tag
válasz Shingen #121235 üzenetére
Talán te kérdezted, de eskü az a noname fos (testosterol 250 + a párja), jobban ütött, mint most a Tribu + TGH kombó. Ezért már be is szereztem a kövi adagot. (gymbeamen nevetségesen olcsó, nem értem mennyi lehet az élőalállítási költsége).
Én is 90-91ig tervezek felmenni, most 88 vagyok, de ugyanaz a bajom, mint Woodnak, nagy a belem.
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
風林火山
-
sutyesz96
őstag
válasz goodboy007 #121224 üzenetére
Köszi.
Szerencsére még nem vérzik, de elég kellemetlen így is és örülnék ha pár nap múlva elmúlna.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
mtomi95
senior tag
Üdv mindenki, tápkieges kérdésem lenne!
Jelenleg Scitech 100% WPP-t használok edzés előtt és után.
A kérdésem az lenne, hogy ha pihenőnapokon a Biotech PP-t nyomatnám csak akkor az nagyon visszavette a fejlődésben?Elég szar az étrendem és ezen javítani sem nagyon tudok. Tulajdonképpen van olyan nap, hogy húst nem is eszek! Ennek ellenére gyorsan és látványosan fejlődöm! Az rendben van, hogy táplálékkiegeszito, de nekem fehérje szinten van mikor az egyetlen forrás.
Na már most a szójárol olvastam ezt azt, többek között azt is hogy gátolja az izomnovekedest... Valóban így van?WPP-ből majdnem két kiló van még PP-ből meg nem is mertem venni, csak egy kilót.
Meg egy kérdésem is lenne.
Most akciós volt a WPP, de ha következő tejsavo proteinem Full Force-ős lenne az mennyivel rosszabb minőségű vagy inkább mást?Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest