- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz wertigo1984 #11949 üzenetére
a mutant wheyre és a combatra,carnivorra?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz wertigo1984 #11953 üzenetére
hát ezek nem olcsoak bár a mutant whey.t még nem probáltam
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
kNG
senior tag
Egyébként a kategória amin belül van a topik: Fáradt gőz!
Innentől kezdve lehet sejteni, hogy mi vár...
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
Dexar007
veterán
Odamegy a fiú az apjához:
-Édesapám, én meleg vagyok.
-Aztán valami ismert médiasztár vagy-e, fiam?
-Nem.
-Van-e rózsadombi villád luxuskocsival?
-Nincs.
-Vannak-e 100 millióid a bankban?
-Nincsenek, édesapám.
-Hát akkor te nem meleg vagy, édes fiam, csak egy kis buzi...Give me your cum,bull!
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #11963 üzenetére
úgy értettem a niacintól viszket meg pirosodik ki, és amikor ezt tapasztaltam, akkor arra gondoltam, hogy a creator qrva jó cucc egyből adja, aztán rájöttem hogy nem (ez a parasztvakítás része)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #11966 üzenetére
de az nincs benne
Boxer: semmi, nem ártalmas, kivéve ha a feleséged elől akarod eltitkolni és ettől meg úgy nézel ki mint aki éppen agyvérzést akar kapni és be kell vallanod mindent
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #11970 üzenetére
ez a hét is jól kezdődik
-
Coccolino_O
őstag
Ijk!
Magas ismétlésszámú edzést nyomatsz még mindig?
-
Nightmare
senior tag
válasz macikos #11582 üzenetére
lehet értelmesebb vagyok mint Te. de csak zárójelben jegyzem meg, azt is félve, mert ki leszek utálva. sok hasznos információs adatot írtál le, bár hülye nem vagyok, eddig is tudtam, azért megköszönöm. azt, hogy mennyit fogok inni, hadd tudjam én, azt meg hogy a 15 kg-os kutya 1 litert iszik, persze. visszajövök később, akkor talán elhiszem. én ilyen ember vagyok, lehet ennyire képes a vesém. inkább iszom kevesebbet, és nem járok ki éjjel hugyozni, mintsemhogy többször kimenjek. te meg aztán végképp ne beszélj nekem semmit, hamár a legkövérebb vagy itt.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
kNG
senior tag
válasz BÁ Nutrition #11958 üzenetére
Nem, csak szeretek felvenni es letenni dolgokat... ;-)
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
Radnix
senior tag
válasz Nightmare #11975 üzenetére
Oh yeah, induljon a harc!
Az én álláspontom: mindenki annyit iszik amennyit akar.
Még nem hallottam se ismerősről, se a fórumról, se a termeből senkiről hogy veseköve lett, vagy bármi más veseprobléma lépett volna fel.
Illetve én is meg szoktam inni lefekvés előtt fél liter folyadékot és reggelig, habár sajogó hólyaggal de kibírom
(csak edzés kérdése)[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz Nightmare #11975 üzenetére
Ez alapján egy 15 kilós kutya simán igényel napi 6 decit, gondolom nyáron meg még többet...
Egy 70 kilós meg alaphangon 2,5-3 litert... Bár ők éjszaka nem nagyon járnak pisálni... -
God Vazzeg
veterán
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #11982 üzenetére
a fasságot nem bírom. velem történik valami, erre ő tudja jobban mit kéne csinálni. aki itt értelmesen hozzá tudott szólni az ogre. oszt ennyi. fel kéne fogni, hogy bizony nem vagyunk egyformák.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
kNG
senior tag
válasz Dexar007 #11983 üzenetére
Beware, shitstorm is coming from east!
[ Szerkesztve ]
-
kNG
senior tag
Shitstorm is over, sunny weather is coming...
-
kNG
senior tag
A fenebe tenyleg eltevesztettem... osszekeverhettem a bodybuilding.com-mal ...SE...
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Nightmare #11985 üzenetére
de mi a faxt vártál? Értem én hogy valamennyire mindenki a maga álláspontjának igazolását várja, sorstársak bíztató szavait, de itt nem kapod meg.(monjduk valóban nem biztos hogy jól indul egy hsz. ha azzal kezdi hogy nem vagy túl okos elismerem ) de azért már neked is elborult az agyad itt párszor (mondjuk ez is a te dolgod). Zavar hogy hugyozol éjszaka, ne igyál annyit (és most példák jönnek: nem bírod az ízesítettlen fehérjét? igyál csokisat, nem akarsz reggelizni? ne reggelizz stb) - csak ne legyenek hiú reményeid, hogy majd mindenki egyetért, sőt okos hozzászólásokkal bátorít. (ez utóbbit különösen felejtsd el
-
törölt tag
válasz Woodslave #11993 üzenetére
Nem értem hogy egyesek miért akarják mindenáron bebizonyítani az igazukat és megmondani másoknak hogy márpedig mi a jó nekik. Nem olvastam a konkrét sztorit, de ez a víz-téma enyhén röhej, mindenki igyon amennyit akar. Akinek meg egészségügyi problémája van az meg húzzon el az orvoshoz, ne itt akarja diagnosztizálni magát. Ha meg nem azt hallja amit akar, megsértődik. Ennél lejjebb van még?
-
szika87
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék újra elkezdeni edzeni, kb 1éve hagytam abba, és 1,5évig jártam akkor.
Most szépen vissza fogytam azt a nehezen felszedett pár kilót is, diákmeló/egyetem miatt.175cm/62kiló vagyok jelenleg.1hónapot még semmi nélkül kezdeném hogy kicsit visszarázódjak, de aztán szeretnék valami alap stack-el tömegelni:Multi pro vitamin+Jumbo+hot blood, ez jó lenne kezdésnek vagy valami más összeállítás?Ja másik dolog, nem tudom pénzügyileg hogy leszek,de ha Jumbo-ra nem futná, pótolhatnám a plussz energiát/tömegelhetnék Isosource 800 energy-vel?Tudom csöves, hajléktalan ital,meg leszólják,de egészjó a tápértéke, és jó áron tudnék szerezni.Egy fél üveggel a reggeli mellé, másik fél edzés után.We are here for a good time, not a long time.
-
spammer
veterán
válasz szika87 #11996 üzenetére
Szerintem felejtsd el a Jumbot, és vegyél inkább valami fehérjét (pl. Myprotein vagy bármi más). A cukros tömegnövelőnek sok értelme nincs, azon kívül, hogy zsírt szedsz fel vele. Edzés után a sima fehérjéhez keverhetsz így is dextrózt vagy zabpelyhet, vagy amit akarsz, máskor meg nem kell gyors CH.
De legelőször is a kaját rakd rendbe, az az alap.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
dragonfx
veterán
válasz Coccolino_O #11964 üzenetére
nektek meg mér lehet védtelen szétbaxni, nem is értem... .egy normál szakmai kérdést tettem fel.és persze akkor egyből ezzel kell dobálozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest