- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Először a felhúzós videóját láttam meg, amin kicsit úgy néz ki, mint egy fogyatékos, de aztán wáááá, love
Natty or not?
emilygetsstrong@insta -
Zola007
veterán
válasz Woodslave #103700 üzenetére
ez csak egy példa
bemelegítéstől ketyegett az óra az utolsó munkasorozat végéig.
8x6 guggolás
6x6 kitörés
4x15 merevlábas
5x15 adductor volt a program
viszont én sokat pihenek a sorozatok között (120-150-180 mp) és 5 percet a gyakorlatok között.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #103703 üzenetére
mondjuk olyan gerincferdüléssel és kyphosissal én nem erőemelgetnék, de ő tudja.
ennek a felhúzásnak a látványától gerincsérvet kapni ilyen[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
addikt
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #103707 üzenetére
megnéztem a képeit is, de bennem nem tolult a vér semerre
Bár a banános minipalacsintától egy kicsit éreztem némi bizsergést a gyomromban
Ízlésről kár vitatkozni, örülök, hogy neked tetszikMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
ma nekem is alsótest nap. Az utolsó előtti hete az edzésciklusnak (a deload héten még agyalok nem érzem túl nagy szükségét) 3*3 (azzal hogy az utolsó AMPRAP) 102 kg.... remélhetőleg 6-ot bele tudok szuszakolni így kb. a tervnél lennék, mert 120kg-s 1RM alapján számoltam. De az guggolás van ebből a szempontból a legjobban "felé lőve", pláne hogy a 4-ik ciklus vége 150-ra van számolva Na mindegy az még odébb van (december ) Aztán 60%-al (72) amennyi megy. Valszeg megeröltetem kicsit és addig nem rakom le amíg nincs meg a 20...
Felhúzás 145kg. Megpróbálom az első kettőt gurtni nélkül fordított fogással had' szokjam, (hátha nem szakad le a bicepszem) Az utolsó sorozat gurtni mert kell a 6 ismétlés
Ezután képlékeny. Ha nem lesznek a csarnokban akkor sétáló kitörés, ha lesznek akkor split squat.
Meg pár sorozat merev lábas.Has talán..
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
celf
őstag
válasz Woodslave #103687 üzenetére
mozzarella+ zab?
sztem nagyon dope
kar, h draga a mozzi.a linken egyenlore en telefonon egy cikk halmazt latok egymason, de erdekel a tema kifejezetten.
en is megfigyeltem hasonlot magamon edzes utan. (durranas eltunik)amugy elvileg van az az osszefugges, h novekedesi hormon csokkenti az inzulin erzekenyseget, nem meglepo, hogy forditva is van kapcsolat. de majd elolvasom ha lesz idom.
nekem amugy nagyon jol mukodik az edzes utani azonnali eves, meg a teremben, dobozbol.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
grammra ahogy ez az oldal adja
van egy alap kajám ami ki van számolva (jó mondjuk marad zsír a serpenyőben rizs a lábasban ) ezen kívül lecsúszik ez-az de nem sok (mittomén két kocka csoki, egy fél csésze menzaleves) ezt nem trackelem, mert nem tudom. Próbálom kiszűrni majd teljesen, majd meglátjuk.
ma a tervezett kajám 1700 kalória, erre jöhet majd még amit fent írtam.
Most célom azért a heti fél kiló átlagban lemenjen...
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Ma megvolt kar nap.
Bic-Tric, szuperszettben, ez volt az uccsó, jövő héttől áttérek az egy izomcsoport 4 gyakorlat és egy max-ra.
Egy darabig hanyagolom SZsz., nem volt rossz érzem a karomba a roncsolást de miután megpihen nem érzem annyira atta volna.風林火山
-
Shingen
addikt
[mutatta meg szétgyúrt izmait
Na...........風林火山
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz Woodslave #103698 üzenetére
Na elkezdtem olvasni az első részt, hát ez valami iszonyat fárasztó, elsőre nekem úgy tűnik hogy valami sértődött magányos forma akinek régen nem volt pénze tápkiegekre, de csak semmi előítélet, olvasom tovább a többit is
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Zola007
veterán
válasz gaborn1 #103732 üzenetére
Ne légy olyan csőlátású. Nem kell mindenhez fej
[link][ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GoTReX
őstag
Nem adom az álszentet énis elgondolkoztam milyen lehet egy idő után rápróbálni valami kémiára,de utóbbi napokban lenézek terembe látom hogy nagyon beindultak a dolgok. Mellből nyomás ~40kg-ba nyolcadik már nem megy,de koktélokról már szó van..... Szálkásan bedurranva érkezéssel. Vastagodom ,úgy érzem jó úton haladok,de ez a szárazság kicsit letöri a szarvam. Lehet én vagyok roszhiszemű,és a háton vállmagasságban vörös pattanáshalmaz ,nedvedzőnek tűnő bőrrel is apai ágon örökletes cumó. Jön a nyár vagy mivan?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
-
ooooobi
senior tag
-
GoTReX
őstag
válasz darkarthur #103741 üzenetére
Nyilván,de azért szarabbnak érzed az eredményeid.
-
Woodslave
félisten
amúgy atta.
guggolás 102kg. 3-3-7. Majd 72kg 20 ismétlés
deadlift 145kg 3-3-6. Nem használtam gurtnit. Elég jó volt.Aztán split squat és merev lábas szuperszett (a merevlábasat annyira nem csipázza a derekam valszeg xarul csinálom figyelnem kell jobban)
Has.Lehet lesz teremfelújítás... Faxa tuti a legjobb formámban kap majd el és nem lesz terem egy hónapig másik teremben meg ugye felhúzni nem tudok, meg dugig van aztán meg drágább lesz és tele lesz idiótával de jobban nem fogok tudni edzeni..
-
nitro16
senior tag
válasz GoTReX #103739 üzenetére
Ezt nem külön rád értve hanem általánosságban.
Sokan úgy akarnak illetve kokszolnak, hogy még a rendes tápanyagot se képesek bevinni, mellette esetlegesen a tápkiegeket. És olcsón akarják megúszni a kokszolást is, abból is szúrni nem mer, ezért inkább vesz valami "szemes takarmányt a terem látens dílerétől". Alapvetően nem egy olcsó sport ez, és ha az alapok nincsenek meg akkor teljesen felesleges ilyenre adnia az embernek a fejét. Meg sokan azt hiszik egy kúrától mindjárt össze jön az állom fizikum.
Végig kell nézni sorban a tényezőket.
-Kaja részen napi megfelelő mennyiségű/minőségű tápanyag bevitel.
(Ez határozza meg, hogy miként fog változni a tested.)-Genetika, hogy mik a határaid és milyen gyorsan jutsz el oda illetve mennyi munkával.
(Széles vállöv,Kiss ízületek, izmok tapadása/formája,izomrostok aránya, gyógyszerekre való reagálás stb.)-Edzés
(Megfelelő tudás, helyes kivitelezés, stb)-Táplálékkiegészítők
(Ezek adnak egy kis pluszt ha az előző 3 rész rendbe van)És akkor itt jönnek be a gyógyszerek.
Minden szernek megvan a sajátos hatásmechanizmusa, mit mivel érdemes/kell kombinálni, áthidalás, mellékhatások, helyreállítás itt(hormonok,máj,vese,pajzsmirigy,esetleg IR ezekre mind vanak külön-külön módszerek.)Képbe lenni mikor melyik termékcsalád ami "viszonylag" megbízható, hogy ne legyen aluldózisolt/vagy csak nagyon minimálisan, ne gyulladjon/ ne kelljen vágni.
Képes vagy-e szúrni magad, heti 5-6-7-8-9x, megfelelő sterilitás/ beadási helyek ismerete. A hormon hatására a mentalitásod is megváltozhat, és rá tudsz kapni hamar ha kipróbálod szokták is mondani "egy kúra nincs csak első".
És akkor jön az bármikor történhet bármi, soha nem tudhatod mire, hogy reagálsz vagy nálad milyen mellékhatás jelentkezik ami esetleg másnál nem/ vagy nem ilyen mértékben jelentkezik.
Szóval nagyon meg kell fontolni, kinek mi éri meg és milyen áldozatot képes ezért bevállalni.
De minden elérhető amúgy, csak árat kell fizetni érte. Ki többet fizet, ki kevesebbet.
Az illúzió ebben csak az, hogy nincs ára, nem az, hogy nem elérhető.[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
válasz nitro16 #103747 üzenetére
Igen ezeket sok helyen olvastam. Feltehetően ezek a pizza hátak is a pult alól/egyetemi havertól/ gyúrós sráctól aki nagy helyről származó olcsóbb hígfos kategória és hormonális levezetés hiányának egyik mellékhatása lehet. Amúgy mindig is kíváncsi voltam egy ilyen szituációra hogy egy 20 év körüli srác (én huszas éveim végén járok) hogy kerül így bele/hozzá a cumókhoz. Én pár éve csinálom rendszeresen az edzést és a velejáró dolgokat ,kajára ,edzésre ,pihenésre és egészségre figyelve,de még sosem volt ilyen konkrét helyzet hogy beajánlottak volna . Ilyeneket nem számolok hogy hatajtós szekrény vállon vereget hogy neked már csak egy jó deca kúra kéne azt jól megdurrantana bazzeg javallatokat Furcsa érdekes mostoha testvére ennek a sportnak ez,és ugyanakkor rohadt kiábrándító is ,mert a 65kilós Instagram hősök fizikuma is szárazságban nem hozható naturálon,és ezt már nem is számolhatjuk kirívónak. Érdekes amúgy hogy nem tudnám megmondani miben ,de nagytöbbségben látható ha bejátszik valami , akár egy vézna embernél is. Én a szárazságban látom a magyarázatot, de lehet ezzel mellélövök. Okosok majd megmondják.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz GoTReX #103748 üzenetére
Most már nem olyan szembetűnő ha valaki árul, mert régebben hangoztatták a terembe is hallatod oda mész és vásárolsz mert akkor nem volt büntetett a terjesztés most meg büntetik. Tápkieg boltosok is régen talán még most is szoktak pult alól "mást is eladni". Nevesebb magyar versenyzők, illetve az is megy, hogy valamelyik termékcsaládnak a legyártója megkeresi ingyen vagy sokkal olcsóbban add neki cumót cserébe azt kell mondja, hogy ezt vegyék mert ez a legjobb ami van és akkor abból is van 2 fajta széria. Versenyző megkapja a fullost, a kezdő meg egy alúldózisolt "szart" és még annak is örül mert valamit még is csak érez. Hatalmas biznisz, egyik legnagyobb tagot aki csempészet az országba 2 évvel ezelőtt fogták el a vámon mert feldobta a lefizetett embere, csávó ottmaradt egy kamionra való cuccal ami közel 200 milliós érték volt. Volt olyan magyar gyógyszertári eladó aki a növit adta ki bárkinek, és annál említettem már a múltkor, hogy ott az eladást vissza ellenőrzik. Csaj valami 9milliókat nyúlt le havonta, aztán elkapták és karperec... ilyen ez. Olyan mint a "party drogok" az is büntetett még is minden discoban jelen van.
Időnként szoktam hallani amikor egyik mondja a másiknak most ez megy meg az osztja a hülye haverjának a szöveget mintha tudná mi,hogy aztán neki sincs gőze róla. Ilyenkor jót szoktam röhögni magamban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest