- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Ok,a bevezető videó szokás szerint gáz.
Na és nem skippelhető. -
hegyipapa
senior tag
New Content:
Vehicles:
- Annis 300R - $2,075,000 (Also has Imani Tech options)
- Overflod Entity MT - $2,355,000 (Has HSW options - Next Gen version only)
- BF Surfer Custom - $442,500 - $590,000
- Zirconium Journey II - $592,500 - $790,000
- Declasse Tulip M-100 - $1,658,000Properties:
Multi-story garage costs $2,740,000Missions:
Drug Wars Story Missions:
- Dose 1 - Welcome to the Troupe First
- Dose 2 - Designated Driver First
- Dose 3 - Fatal Incursion First
- Dose 4 - Uncontrolled Substance First
- Dose 5 - Make War not Love First
- Dose 6 - Off the RailsOther Missions:
- The Downtown Cab Co. is now open for business. Begin Taxi Work from here to earn additional income. Successfully completing multiple fares without a break will increase the rewards. -
Plata
félisten
Nincs sei új épület.
Csak süket küldik.
Az NPC-k megvoltak hülyülve.
Nem az úton mennek a kocsik hanem árkon bokron keresutül.
Opressorból figyeltem hogy a vinewood felirat mögötti hegyen mit baromkodnak NPC-k.
A sivatagban is olyan kocsik spawnoltak amiknek a jhelye valahol a ballas területen lett volna.[ Szerkesztve ]
-
-
ProgenXL
őstag
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #92266 üzenetére
Fixed an issue that allowed players to modify bicycles inside the Avenger hát akkor ez kimaradt..
Fixed an issue there the players’ custom Ardent vehicle was not available in Sports Classics Races Broughy boldog lesz
Fixed an issue that resulted in vehicles reaching a higher speed than expected after being damaged rip glicheeez?
Fixed an issue that resulted in weapons hidden inside a Gun Locker reappearing in the player’s inventory naa...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
negyven2
veterán
válasz hegyipapa #92261 üzenetére
Hivatalosan jövő év elején jönnek valamikor...
Early next year, expect Downtown Cab Co. to be looking for new recruits, a traveling Gun Van offering exclusive items, street dealers looking to pay premiums for your product, a new garage with the most vehicle storage yet, and much more.
ProgenXL: a játék (online) indulása óta be lehet vinni őket megjavítani (és ha jól emlékszem még bombát is lehet beléjük tenni).
homerhamm: valószínűleg úgy mint az előző event esetén: karácsony környékén...
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hegyipapa
senior tag
válasz homerhamm #92270 üzenetére
Még nincs, nem sokára :
Declasse Tahoma Coupe (Muscle) – Available for all players to claim for free from December 16 through December 18 as part of The Heists Challenge Reward, then available to purchase for the standard price starting on December 19
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz negyven2 #92273 üzenetére
Épp még nem nőttem ki az office-t egyben csak prize-ride-okkal... De akkor kb egy második évre is megleszek...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
hegti
aktív tag
Los Santos Drug Wars
[trailer]Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Krystal_s
addikt
Los Santos Drug Wars...🤦♀️
Most komolyan ez mi a fene már megint? Láttátok mik vannak benne? Az agyatlan felvezetés is k.fárasztó volt, de azt hittem azért még játszató lesz. Van akinek viccesek ezek a küldetések, a bedrogozott fejlesztőkön kívül?
Miért teszik tönkre a játékot? Annyira érződik, hogy már kínjukban és józanul nem tudnak semmi értelmeset kitalálni. Semmi köze a gta-hoz. Elegem van már. Ráadásul ez a gagyi update után resetelte a beállításaimat.
Azt hittem azért lesz ennyi új hsz, mert szidjátok ezt a ............ , ami ma kijött. -
PeL
addikt
Habár én még nem próbáltam az update óta, de úgy tűnik a Cayo Perico heisten is nehezítettek, elvileg az őrök már riadóztatnak ha megtalálják a halott társaikat. Mivel a minigunos Juggernaut járkál körbe körbe a pályán egy adott útvonalon, az azon lévő őröket már nem lehet gond nélkül lelőni.
https://www.youtube.com/watch?v=rkZjEJJ42N8
(videó alatti hozzászólásokban megint a shark cardokat sejtik a háttérben )
[ Szerkesztve ]
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz hegyipapa #92277 üzenetére
Én meg elfelejtettem, hogy a nighclubbom üres, az Aréna 1 szintje szintén, meg van kb 10-15 helyem ezeken felül is... Impulzus vásárlás is on
-
PeL
addikt
válasz hegyipapa #92287 üzenetére
Saját meglátásom az új Acid Labs-al kapcsoaltban:
Nos, épp most adtam el az először, meg valszeg utoljára is ezt az új cuccot. Annyit kaptam amennyit írtál, tehát ha pénzért veszed bele a supplyt van kb 50.000$ haszon rajta upgrade nélkül, mivel kb 3x kell supplyzni hogy megteljen és 60.000-be kerül a teljes supply. Upgrade mellett hozzávetőlegesen annyit termel mint az MC-s fűgyár, viszont azt csak 2x kell supplyzni úgy hogy a fű pont dupla hasznot hoz még úgy is, ez meg arányaiban még kevesebbet. Tehát mondhatni hogy ebben a formában ez lett a 2. legrosszabb biznisz a játékban az MC-s iratgyár után.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Az egyetlen pozitívum, hogy kevésbé tűnt szívatósnak a full stock eladása mint, kb. 10 perc alatt lezavartam, néha kicsit elbolyongtam a sikátorokban és kerestem merre tudok bejutni a következő ponthoz. Egyszemélyes biznisznek talán elmegy, de szerintem az MC-ket még a jóval hosszabb eladásokkal is jobban megéri csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz123
tag
Az update-el megint hozzányúltak a Cayo-hoz? Csak mert tegnap buktam, betudtam annak, hogy fáradt voltam, plusz régen játszottam vele. Erre ma egymás után 4szer nem sikerült. Kétszer már az irodán túl jártam, amikor beriasztott. Elsőnél a liftet hackeltem, de nem rontottam el. Utána meg konkrétan már a tequilát szedtem és megszólal a riasztó, wtf? Az őröket ugyanott ütöttem/lőttem le, mint eddig (direkt figyeltem, hogy ugyanarra mennek, amerre eddig is, tehát ez nem változott).
Szerk.: ok, most kezdtem visszaolvasni. Faxa, hogy sikerült ezt is elrontani.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz gabesz123 #92298 üzenetére
Ne öld meg az őröket.
Csak azt akit nagyon kell.
Én direkt körbe megyek,vagy lődd fejbe a minigunos genyót.Szemből egy fejessel ölhető.
Már az update előtt vacakoltak az őrök.#92296PeL
Ez az új DLC-s meló úgy ahogy van lófing.
Nem fogok vele foglalkozni,várom a taxis céget hátha az jó lesz,ha nem is hoz sokat legalább szórakoztató.
Nekem az is csalódás hogy az új autóhoz olyan kevés tuning opció jött.
Legalább öt vagy hat éve vártam egy saját lakókocsira.De ez így tré.[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Igen , pont azt a küldetést "csináltam", amikor be vagyunk lőve és minden zavaros, színes, fordítva van, átváltozik a karakter és a vége annyi, hogy teljesítve, mert túléltem. Azon akadtam ki és írtam de, mert annyira le voltam sokkolva, hogy ez tényleg egy feladat volt.
A többi között már volt olyan, ami elmegy. Azért szerettem volna átszerkeszteni az első írásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest