Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli Durden

    csendes tag

    Szia Pep!
    Nem vagyok PVP oriontált játékos. Sőt. Kifejezetten utálom a PVP-t. Jobban szeretem a Final Fantasy, Dark Souls, Metro Exodus. Batman stb játékokat. Ezekben a játékokban is szeretek felfedezni. A GTA-ban is megpróbálom ezt. Írta Plata, hogy rosszul vezeti a helit. Én is. Akkor versenyezhettünk volna, hogy ki tud több híd alatt vagy alagutakon keresztül repülni :))
    Írtad: Ne vedd személyeskedésnek, de pont a hozzád hasonló mentalitású játékosok szokták elindítani régebben is mindig a legnagyobb flame warokat a crew sessionök chatjén, mikor az egyik PHHU tag 20. ismerőse feltévedt közénk aki ugyanúgy gondolkodik mint te és viccesnek tartotta hogy random elkezdte kilődözni meg felrobbantgatni az embereket vagy a járműveiket. Aztán mikor rászóltunk hogy fejezze be, mert ez nem az a session, még inkább rákezdett vagy legrosszabb esetben még nekiállt arcoskodni, beszólogatni, kurvaanyázni a tagoknak is

    Én ilyet soha nem csináltam. Soha nem is akartam. Végig arról írtam, hogy ne legyen félreértés de te azt írod, hogy aki ugyanúgy gondolkodik mint te és viccesnek tartotta hogy random elkezdte kilődözni meg felrobbantgatni az embereket vagy a járműveiket.
    Ez abszurd rám nézve. Ne ítélj el úgy hogy nem is ismersz.

    Szia Bluuzia!
    Szerinted attól, hogy felrobbantasz, haverok leszünk?
    Valami nagyon nincs rendben nálad.

    Ilyenről soha nem volt szó, én csak azt akartam, hogy legyen csapatos King of the Hill.

    UI.: gondolom a következő lépésed az lesz, hogy ilyen "begyepesedett" emberekkel nem akarsz játszani, ezért minket utálva kilépsz a PHHU-ból.

    Ezt nem értem miért írod. Többször leírtam, hogy szeretem a crewt és ha tudok mindig segítek eladni. Minden nap játszok crew tagokkal és minden rendben szokott lenni.

    Olyan, akit hiába kértünk szép szóval, "ez csak egy játék" szöveggel folytatta. Valamiért nem tudta megemészteni, hogy nem vagyunk vevők a stílusára.

    Szerintem az ilyet rögtön ki kell rúgni.

    Amúgy én ezt az egész írást úgy írtam meg, hogy pár hét alatt megöltem 5 embert és írtam ide egy hozzászólást. Ti engem naponta többször öltök meg. Direkt vagy viccből nem tudom. De érdekes, hogy én a havi 5 ölés miatt meg vagyok bélyegezve, míg ma délután is megöltetek kétszer...

    Én a játékban is ilyen névvel játszok, de Pel könnyen el tud bújni az anonimitásban :DDD

Új hozzászólás Aktív témák