- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProgenXL
őstag
Egy autó ami végre tényleg jól néz ki. Az ára picit magasnak tűnik de a mai viszonylatban nem az. Tök jó.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
addikt
válasz ProgenXL #52401 üzenetére
Az Ocelot-ok valamiért elég drágák. A Lynx is iszonyat drága ahhoz képest, hogy kb. a 6-700ezres autókkal van egy ligában. De nekem is tetszik, majd gyűjtögetek rá.
Most jól láttam, hogy a bunker eladásra van +25%? Nyomni kell akkor nagyon.
A másik jól láttam kérdés pedig, hogy jól láttam ,hogy az insu custom is tudja húzni az AA trailert? Nem láttam még itt említve.
Amúgy az Oppressor volt már leárazva? Ha nem, akkor várok még vele kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz HussarF #52402 üzenetére
Ugy hogy jobb mint a ... (na jo nem.bosszantalak )
Igen tudja az insurgent pickup custom is huzni az aa utanfutot.
Nem volt meg learazva a motor."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
szTotyy
őstag
Az új Ocelot tényleg jól néz ki, főleg, hogy rengeteg lehetőség van variálni a külsejét. Még a motort is lehet cserélni V12 vagy V8-ra. Pont jó lenne szépségversenyre, csak elég drága.
-
Segal
veterán
válasz Heller2 #52405 üzenetére
Akkor lehet egyetlen kor erejeig visszanyitom a bunkert de aztan gyorsan zarom is vissza
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ggerikee
újonc
Sziasztok, szeretnék csatlakozni a crewhoz, 139-es szintű vagyok, PC-n, _UCIL_-lal, és rengeteg magyar emberrel játszom. SC nevem: ggerikee
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz ggerikee #52409 üzenetére
Ha ismered Ucilt az mar kizaro ok
Olvasd el a Crew szabalyzatot. Ha egyetertesz vele akkor elfogadjak a jelentkezed."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
cyberkind
félisten
A modokat valaki próbálta a honosítással használni? Nálam a kettő együtt nem megy, úgyhogy a honosítás megy a kukába.
[ Szerkesztve ]
-
Dark Wander
tag
Mi a különbség az olcsóbb toronyház és a "update interior" toronyházak közt? (az áron kívül)
-
Segal
veterán
válasz Dark Wander #52413 üzenetére
Utobbiakba at tudod alakitani a belsot.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Heller2
aktív tag
válasz freeknight #52407 üzenetére
Nekem mondod, reggel elnyomtam a full bunkert, erre 10 után élesítették a duplázós dolgot
[ Szerkesztve ]
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Kiskokó
veterán
Ez mi a büdös kis fa....om????
Kidobott Onlineból ezzel és azóta nem enged vissza....
Gep restart, router, modem restart nem használt.Valakinek valami ötlet?
De jó mennék el nem leszek 2 napig, mondom gyorsan eladom a bunkert ha már dupla... erre megbaxxxx a rockszaarrrRákerestem, azt irják szerver baj... de minden szerver Up....
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Találtam egy videót baszki....
[link]Rohadjon meg én ezt most meg nem csinálom he.... bassza meg hogy pont most szivat meg.
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #52417 üzenetére
Buktuk is miattad este a yachtot
Win reinstal votma?
Remelem estig sikerul megoldanod mert hianyozna a yachtod"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kiskokó
veterán
Hallod nemtom mi a franc van de felkúrt nagyon... baszik jó lenni de én most nem baszakodok többet vele.
Ha jó lenne se lennék este mert megyek el 2 napra. Azért akartam indulás előtt egy gyors bunker eladást me PP de hát eza kur....
Na mind1 majd péntek este talan szopok vele ha lesz kedvem.
csaoWinreiinstal nem volt egy ideje de nem is kell, hálistennek stabil nincs semmi baja. kb 5évente ha ujra rakom..
[ Szerkesztve ]
-
ucli
senior tag
válasz Kiskokó #52418 üzenetére
Múltkor velem is ez volt, sokáig szórakoztam vele majd e-mailt cseréltem.
Nem tudom, hogy mi oldotta meg végül, de most én sem az eredeti e-mailomat használom,hanem egy másikat.
Nem az ördögöt szeretném a falra festeni, de szerintem próbáld meg te is átcserélni, próba cseresznye, hátha működni fog.A videóhoz: az csak a story módos adatvesztést oldja meg.
-
addikt
Én tegnap bebuktam a large warehouse eladást. Titan-os eladás volt, 10 kidobási pont. Az utolsó 2-nél bebuggolt, hiába repültem át felette, nem dobta fel, hogy jobb nyíllal dobhatom az árut. Pár perc szenvedés után, gondoltam akkor elég az áru 80%-ának az ára és eldobtam a gépet. Erre kiírta, hogy az összes 111 ládám megsemmisült, semmi pénzt nem kaptam. A RS-nek írtam ticketet, amire azt írták vissza, hogy resetelni szeretnék a helyi profil adatokat, töröljem le a dokumentumok között a Social Club mappát. Ekkor majd újra letölti indításkor a játék. Valaki csinált már ilyet, ez tényleg ér valamit? Visszaáll majd az eladás előtti állapot vagy wtf? Ha most a sz.r bugjuk miatt bebuktam egy nagy raktárat, akkor etessék me a játékukkal azt, akit akarnak...
-
Segal
veterán
válasz HussarF #52423 üzenetére
Ird a kovetkezo ticketet de meg veletlenul se hivatkozz az elozore. Ez ilyen tipikus lerazas a reszukrol. Ha normalis ugyintot fogsz ki jovairjak a kovetkezo belepesednel a penzt.
Saabe: Remelem nem Dubaiba mesz szopni
Na mindegy akkor majd par nap mulva pp-zunk"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Met
nagyúr
Tegnap vettem kokó gyárat, el is indítottam a termelést.
Ma kezdtem egy MC-t hogy megnézzem a gyárat, persze 0 termelés mivel nem voltam online.
De MC-ből nem tudtam kilépni hogy CEO-t kezdjek.
Amíg megy a gyár addig nem tudok kilépni vagy ez valami bug?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Segal
veterán
válasz HussarF #52433 üzenetére
Szerintem az MC-s tárgyalóra gondolt.
-
addikt
Na, a 3. ticketre ez a válasz jött:
Hello AlienPu239,
We were able to verify your claim and have provided you with GTA$2,200,000 for the loss. Thanks for your patience.
Best regards,
Moses M.
Rockstar SupportTier 1-es volt amúgy. Közben a 2. ticketben ez állt:
We are very sorry to inform you that we cannot provide refund.
Érdekes.
-
addikt
válasz CactuS #52437 üzenetére
Egyébként a legérdekesebb, hogy tényszerűen semmivel nem tudtam alátámasztani, hogy az eset megtörtént velem. Nem volt screenshotom, nem volt videóm. A 2,2 milla is igazából csak egy kb. összeg, amit mondtam. Utána, mikor megnéztem, akkor láttam, hogy 2'220'000 GTA$ egy teljes nagyraktár készletének értéke. Ugyanaz az érzésem, mint régebben is volt, amikor ilyen esetbe kerültem. Nem a tényleges veszteség alapján kompenzálnak, nem annak néznek utána, hanem ha beírod, hogy mennyit buktál, kb. random számot, akkor ha elég kitartó vagy, akkor odaadják.
Persze azt írták, hogy kivizsgálták az esetet, de furcsa. Sokkal inkább úgy tűnik, mintha csak bemondásra menne. Lehet, hogy ha nem lenne semmi, csak elkezdene valaki ticketet írogatni, akkor is kapna pénzt? Ami a lényeg, hogy rendesnek és korrektnek kell lenni velük. Sztem a sokezer ticketből, amit naponta kapnak, 10-ből 9 anyázásból áll- Lehet, hogy ha valaki normális hangnemben ír, már félsiker. Egyébként az összes supportos Tier 1-es volt, akivel beszéltem. Na mindegy, bemásolom a levelezést, csak úgy okulásul:1.
Dear RS Support,I was playing the game and was trying to sell my large special cargo warehouse (111 crates, full). It was a plane drop-off mission, 10 drop-offs with a Titan. After 8 (out of 10) drop-offs an error occured, and the drop signal did not pop up. I was flying through above the two remaining drop-off areas but nothing happend and i couldn't drop out the cargo. (It was not the first time I encountered this glitch but it never caused me this huge loss and I did not contact you.) Since I couldn't do anything in this annoying situation I abandoned the plane. It has been destroyed and the mission was over with the message that all my crates have been destroyed. The stock worth about 2.2 million GTA$. Many of my work has become pointless thanks to this glitch, so I would like to ask you to solve this unfair situation.
Thanks,
AlienPu239Hello AlienPu239,
Thank you for contacting Rockstar Support.
We are sorry to hear that you were unable to deliver the Crates due to the drop off points not appearing. We understand the inconvenience you may have faced and would like to investigate this. We request you to kindly replay the mission and help us with a video showing that you are not able to deliver the Crates to the drop off points, covering all the four corners of the screen and clearly displaying your nickname, so we can investigate.
If the video is too long to upload to this ticket, you could add an unlisted video to YouTube and provide us with a direct link.
If you have any other questions or concerns, please feel free to respond and let us know.
Best regards,
Gracie G.
Rockstar Support2.
Dear Gracie,Thank you for your reply. Unfortunately I cannot replay the mission as all my stored crates got lost. I can find numerous videos with the same glitch on youtube e.g. this, this or this (from 7:18).
This happened to me around 22:00 (Central European Time) yesterday. I did not record my gameplay at that time so I cannot provide an own video about that. I think this is unfortunately a quite common glitch and happens many times. I lost 2 220 000 GTA$ due to it. Very disappointing situation lose so many of my time because of this glitch.Best regards,
We apologize as you are experiencing issues with your game. We are very sorry to inform you that we cannot provide refund. However, In an attempt to resolve these issues, we would like to try resetting the local user profile settings for the game. You do not have to worry about losing any progress, as this simply clears some temporary files associated with the game.
Please perform the following troubleshooting steps:
In your PC's "Documents" folder (C:\Users\YourUserName\Documents by default), delete or rename the "Social Club" folder. The files will be redownloaded the next time you start the game.
If this does not resolve the issue, or if you have any other questions or concerns, please feel free to contact us again.Kind regards,
Kral M.
Rockstar Support3.
Dear Kral,I deleted the mentioned folder, but the issue has not been resolved. I could not complete the sell mission for the 111 crates from the warehouse due to the presented glitch. On the top of all that, I lost the crates because of the failed mission. I hope you understand that after some 8 hours of delivering and 670 000 of GTA$ spending on them I feel very unfair to lose all because of a game error. I would like to get compensation because I don't feel like I should spend my time with GTA Online if I can randomly lose big on glitches and cannot advance despite my efforts. Otherwise I wish you good luck with your game but I leave the community, I don't need such disillusive experiences in my free time.
Best regards,
We were able to verify your claim and have provided you with GTA$2,200,000 for the loss. Thanks for your patience.
Best regards,
Moses M.
Rockstar SupportAztán még volt egy köszönöm a segítségüket - Örülünk, hogy megoldódott levélváltás...
-
Segal
veterán
válasz HussarF #52438 üzenetére
Szerintem azért minimálisba utána néznek (van e egyáltalán ládád, volt e aznap eladásod stb.) de az tuti hogy annyit adnak amennyit kérsz nem fáradoznak a kalkulációkkal.
Amikor tőlem elloptak a modderek kb 33,4 millió dollárt akkor sem kezdtem el kiszámolni a pontos összeget pedig képeke alapján ki tudtam volna dollárra pontosan (Rockstar is mert küldtem nekik előtte-utána képet is) de én kerekítettem (inkább felfelé ugye) és 34 milliót írtam. Annyit is kaptam vissza.tehát gyakorlatilag (majdnem) ingyen meg tudtam még venni a Duke O'Death kocsit"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
veterán
Ha eddig nem felhőbe mentettem, hanem gépre akkor sehogy nem tudom visszahozni a mentésemet? Mert a socialclub oldalán úgy mutatja, ahogy a játékot abba hagytam viszont amikor belépek egyből új Storyt akar kezdeni... Erre van megoldás, vagy így jártam?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
beef
őstag
Valaki belefutott már Win 10 Pro/64 (1703) esetén, telepítéskor "Unable to detect the Windows Media Feature Pack on your system." ?
Az általa hiányolt WMFP telepítve van, nem N/KN-es win.
Korábbi (1607) verzióval működött. -
-
Met
nagyúr
Mostanában miért nem a kuruma a lehívható personal vehicle? Hol lehet beállítani hogy az legyen az alapértelmezett?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok