- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz kárátékutyá #4151 üzenetére
Két Motorola van a családban, fél és másfél évesek, de semmi bajuk.
(^)(>.<)(^)
-
Vinrael
tag
Amazon UK és Google Store UK webshopokban elég jó áron vannak most most a Google Pixel 8 telefonok.
Pl.: Pixel 8 pro 128 GB 499 GBP, 256 GB verzió 559 GBP
amazonhttps://www.youtube.com/channel/UCGzkAM74dJ_Vo2r73Y1tv2Q
-
nagyúr
Nekem megvan, és Te tudsz szöveget értelmezni?
Németországban 20% az ÁFA, Olaszországban pedig 22%. Nálunk 27%, tehát kevesebbet kell ráfizetni, ha Olaszországból rendelsz, és nem Németországból.
De a legjobb, ha Olaszországból rendelsz Németországba, akkor még olcsóbb is, mint ami ki van írva, mert még kisebb az áfaPleased to meet you - hope you guess my name
-
Puresz
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Pixel 8-as vásàrlásán gondolkozom, és kérnék egy kis segítséget.
A kijelző bubisságáról mit kell tudni, esetleg hogy lehet észrevenni.
A hardveraprón 179ezerért hirdeti az Euro-gsm, ezzel bolttal van valakinek valami tapasztalata?
Köszi a válaszokat! -
K82
őstag
válasz fokukac #4168 üzenetére
Tudok, csak elsőre hirtelen nem esett le mit akarsz kihozni belőle.
ghiottone: sold by Amazon, szállítással 506€ a vége. Vicces h a fekete 128-as 799-ről van leértékelve 479-re, a hazel és pink pedig 549-ről 498.99-re. Ugyanez német oldalról egységesen 852-ről 527/533-ra.
Puresz: ha fontos a garancia, nem sokkal drágábban ott az olasz Amazon, annál jobb garit nemigen fogsz találni. 506€ ugyan nem 179 hanem ~208e Ft, viszont a garancia tutibiztos. A GSM boltos ügyintézés meg kérdéses, lehet szerencséd lesz de az is lehet h nem.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
tomboy0013
veterán
Az új bétával megérkezett a 6.1-es kernel a régebbi Pixelekre is.
-
blendész
tag
Sziasztok!
Pixel 8 Pro-hoz most érkezett meg egy jó értékelésekkel ellátott Amazon eladótól rendelt üvegfólia. (A telefon még úton.)
Kibontva vettem észre, hogy fekete "keret" szegélyezi az üveget. Használtam már pár üvegfóliát, de azokon nem volt. Mi ennek a szerepe? Jó lesz ez nekem?www.meszlenyiandras.com
-
blendész
tag
Köszönöm!
www.meszlenyiandras.com
-
Puresz
csendes tag
válasz kertesz.d95 #4175 üzenetére
Köszi!
Garancia papírt kaptál hozzá? -
kertesz.d95
csendes tag
Ha jól emlékeszem adásvételit kaptam IMEI számmal, elvileg azzal tudom érvényesíteni a garanciát... Eddig egyetlen telefonommal sem volt garanciális gond, ezért nem is nagyon foglalkoztam vele megmondom őszintén.
Akit érdekel, van 4 db hydrogel fóliám pixel 8 pro-ra elrontott rendelés miatt (nekem sima 8 van)
Ha valakinek kell, Szegeden ingyen odaadom. -
Mclovin
senior tag
Sziasztok. Valaki indított innen esetleg garanciális ügyintézést német Amazonról vásárolt készülékkel? Ha igen, mi volt a folyamat? 40 percet chateltem a google supporttal, a végén adtak egy repair linket ahol a magyar irányítószámot nem fogadja el (mivel a 6a hivatalosan nem támogatott készülék itthon).
-
ghiottone
nagyúr
válasz Mclovin #4185 üzenetére
Igen, így jó. Olasz amazon volt, ahol anno nem volt hozzá támogatás a részükről és elküldtek az olasz képviselethez - de az más márka volt. Németek jók ilyen szempontból, vagy kapsz egy újjat, ha értékesítik még, vagy eredeti vételár vissza.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest