Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • w333

    félisten

    Akkor leírom hogy mi a vélemény és mi történik itt ! :)

    Onnan kezdődött az egész hogy a topik átment egy olyan stílusba hogy "kinek jobb a kamerája" versenybe pedig ez nagyon nem erről szólt régen !

    Majd jöttek a jobbnál jobb Gcam képek és ez sokaknak nem tetszett pl. a Huawei használóknak mert nekik nem működik, majd elkezdtek olyan emberek is RAW -t készíteni akik azelőtt még soha , hogy miért ? hogy megmutassák nekik mennyivel jobb képeik vannak (gondolom megint csak a versengés miatt)

    Ez idáig még oké addig amíg már kicsit átestek a ló túloldalára és a fizikai határokat feszegetve elkezdtek "túlszerkesztett" képeket feltölteni, ez ugye pedig szemet szúrt mindenki másnak és innen indult el az egész vita !

    Na most ott tartunk hogy csak gyári kamera alkalmazással lehet ide feltölteni képeket, ezzel szerintem nagyon sokan saját maguk alatt vágták ki a fát, de erre idővel majd ők is rájönnek !

    Az a baj hogy sokan nem tudják itt elfogadni a kritikát és teljesen mindegy hogy milyen telefonról beszélünk, én elvagyok a gyári kamera alkalmazással elfogadom hogy nem tökéletes és a kritikát is mert ebből tanul az ember, de akkor kérek mindenkit hogy ez ti is fogadjátok el és ne hisztizzetek !

    Köszönöm a közösség nevében is, igazából csak ennyit akartam :R

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

Új hozzászólás Aktív témák