- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigma7
tag
A fentiektől függetlenül, ez nem mai csirke, de az ára is ennek megfelelő:
-
sphe
senior tag
válasz Valaki87 #122345 üzenetére
Ha belefér a keretbe a Xiaomi 14, akkor nagyon tudom ajánlani. Parádés akku (7-9h kijelző idő) power userként is és a 13T - Honor 200 párosnál sokkal jobb "fotósabb" a színvilág. A kezdeti pár napos beállási időn viszont túl kell vele lenni.
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
sphe
senior tag
válasz Pinyo16689 #122355 üzenetére
Láttam már valósághűbbet is, de ez már visszafogottabb (tehát sokkal jobb), mint amiket fentebb másik Honor tulaj linkelt. Ami igen tetszik benne viszont, az a Honor nagy dinamikája.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok, Samsung A52s 5G-ről S22/S22+-ra váltás képminőségben mennyire lenne előrelépés, esetleg van aki hasonló váltást tett és vannak összehasonlító fotói?
(Próbáltam keresni, de az S22-re csupa ultra összevetést dobott ki, de az nincs tervben)Korábban Redmi Note 10S-em volt, arról váltottam az A52s-re, részletességben, felbontásban éreztem némi előrelépést, ugyanakkor a Samsung képeknél a kék csatorna kissé túl van vezérelve.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz novinyul #122359 üzenetére
Az már nem fér a keretbe , használt, de még garis lenne a cél kb. 100k-ig mennék el ilyen feltétellel, ha van Xiaomi vonalon előrelépés és nem nagy batár teló, az is érdekelhet
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
sphe
senior tag
válasz Mercutio_ #122358 üzenetére
Szerintem nem nagy. Az S néha tud kenni a képeken rendesen vagy túltolni a szaturációt és sajnos nemcsak a kékeken, de gcammel talán jobb lehet az eredmény (de az is hűvös színvilág). Esetleg Pixel 5, az nagyon jól el volt találva. Feleségemnek céges A52 van, igen jó képeket lő ennyi pénzért
-
félisten
-
sphe
senior tag
válasz Plazmacucci #122363 üzenetére
Értem mit mondasz. Azért nem ajánlottam, mert a Pixel 6 -tal általánosságban jelentősen több és dealbreaking más (hálózati, üzemidő, szoftveres bug, fagyás) probléma adódott mely nagyon sok Pixelest frusztrált. Persze a hirdetett termék lehet a szerencsés eresztés.
Szerk.: plusz ahogy látom, Mercutio kisebb telefont keres.
[ Szerkesztve ]
-
sphe
senior tag
10s és a52 között fotós téren van rendesen különbség.
-
Thom!
veterán
[link]
S10e vs. S24 -
Ixion77
addikt
válasz Thom! #122367 üzenetére
Végignéztem belenagyítás nélkül 4K monitoron, anélkül hogy tudtam volna melyik melyik, aztán a jegyzetemet beazonosítottam:
Virágos: A G970S jobb, főleg az alacsonyabb zajszint miatt. Aztán láttam hogy az S24 valamiért sokkal magasabb ISO-t használt. Nem kellett volna.
Szilvák: Az S24 jelentősen élesebb. A másik bal széle annyira homályos, mintha objektívhibás lenne.
Erkélyről kilátás: A G970 képe itt kifejezetten gusztustalan. A fáknak semmi mélysége nincsen, a sötét levelek is ugyanolyan világosak mint a világosak. Az S24 itt sokkal jobb.
Széleslátószögű víztorony: Ízlés kérdése. A G970 fakó, és a fák pocsékok. Az S24 lényegesen kontrasztosabb, talán kicsit túlságosan is. De akkor is inkább az S24-et kérném.
Normál víztorony: Ugyanúgy ízlésfüggő mint az előző. Az egyik tompa, a másik túlszaturált. Ha nem hánynék a fák kinézetétől, akkor talán az S10-et választanám.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Zola007
veterán
válasz Drakmusz #122374 üzenetére
miért pont erre a modra esett a választás a Gcam esetén?
én is most nézek valamit a gyári app helyett Honor90-reMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
*RLaci*
addikt
Google Pixel 9 Pro
-
addikt
-
Drakmusz
addikt
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Kösz a brainstromingot , bár továbbra sem látom a fényt az alagút végén
Igen, A52s-nél jobb képminőséget nyújtó, nem nagyobb és nem kevesebb üzemidőt tudó dualsim készüléket szeretnék, használt garis árban max 100k-ig tudok elmenni.
-
sphe
senior tag
-
addikt
-
natë
nagyúr
-
Drakmusz
addikt
Semmi extra.
Nagyjából olyan a különbség mint a Pixel 8/9 viszonylatában.
Ha ide is megérkeznek az új Almával készített fotók, akkor majd megy a végeláthatatlan képelemzés, hogy mennyivel jobb mint az elődje.
Hogy őszinte legyek, unalmassá vált ez az egész.
Más.
Van egy jó, mindent verő Vivo fotóm, az előbb töltöttem le.
Vivo X100 Ultrahttps://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
bigmasterg
addikt
válasz Drakmusz #122385 üzenetére
Most megnéztem nagyban, nem tudom ezt a helyzetet melyik telefon oldotta volna meg jobban.
Rossz fényben profi géppel is lehet rossz / nem kiemelkedő képet készíteni.Kerestem gyorsan éjszakai képet, nem sok van, ezek pl 23:30körül, minimál fénynél készült képek. Nyilván összehasonlításnak ezek sem ideálisak, mert nem csináltam másik telefonnal ugyanakkor képet.
mindkettő zoom lencse:
Vivo X100 Ultra -
Ixion77
addikt
válasz bigmasterg #122387 üzenetére
Szerintem nagyon jók ezek. Oké, színeket tekintve a második egy giccsparádé, de ízlések és pofonok. Azzal együtt is úgy gondolom, hogy ha az új Pixel XL ilyet tudna (vagy az X100U hivatalos forgalomban lenne nálunk), akkor már tudnám melyik lesz a következő telefonom.
-
sphe
senior tag
Egy kicsit megtolta a narancs árnyalatot, főleg a vízcsapon látszik, és a kékek is erősek, de nem vészes. A közvilágítás se volt az élen.
-
Drakmusz
addikt
Nem erről van szó.
A jelenlegi mezőnyben az egyik legorganikusabb jpeg motor a Vivoban van.
Ez történik gyenge fényben, a statikus témákat megoldja, minden más elpusztul.
Nekem egyébként mindegy hogy melyik jobb vagy rosszabb, nem ezért fotózok mobillal.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Mercutio_
félisten
Marad a gcam próba első körben.
Pixel 6 több okból se jöhet szóba: dualsim hiánya (céges és saját sim is flottás, így nincs esim lehetőség), max. 1 nap üzemidő, melegedő proci, lassú töltésEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
balazs1022
őstag
válasz balazs1022 #122395 üzenetére
-
natë
nagyúr
válasz balazs1022 #122395 üzenetére
Ez fincsi.
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #122392 üzenetére
Most került ki majdnem 6 óra hosszás telefon kamera összehasonlító teszt youtubera.
Időre link éjszakai részhez.
Pinned kommentben vannak timestampek az ugráláshoz.Vivo x100 Ultra vs Sony Xperia 1 VI vs Xiaomi 14 Ultra vs Samsung s24 Ultra vs Pixel 9 Pro XL vs Oppo Find x7 Ultra
-
Ixion77
addikt
válasz bigmasterg #122392 üzenetére
Meg főképp ott a Zeiss mód. Ezek nem azzal készültek, ugye?
-
addikt
Szerintem más telefon sem tudta volna jobban megoldani a szitut, talán mókolva hasonlót 1 hét szenvedés árán.
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest