- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
válasz Elit3Zotya #122400 üzenetére
Nyilván, nem is írtam az ellenkezőjét.
A mókolásra vonatkozó megjegyzést igazából nem is értem.
Ez csak ízlésbeli kérdés.
A napokban láttam olyan tagot aki erre a Vivora is azonnal GCamot tett, jobban szereti a fényképezőgépes megközelítést.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
natë
nagyúr
Dimensity procik hibátlanul megeszik a gcam-et?
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! A két kép közül szerintetek melyik a jobb?
1:
2:
-
félisten
-
Ixion77
addikt
válasz Babetta-X #122407 üzenetére
A homályosítottnak jobbak a színei.
A másodikon nagyon nyilvánvaló hogy mobillal készült.
De mindkettő ferde - ami a témához nem illik -, valamint a látószög is túl széles szerintem. Van valami kezdő fotósok topikja, vagy hasonló. Régen látogattam, de elég forgalmas, bizonyára meg fogod találni. Ott inkább tudnak komponálási tanácsokat adni."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
natë
nagyúr
Pixel 8a vagy Moto Edge 50 Neo vagy Nothing 2a / Plus? Egy véleményt már hallottam, köszönöm, kíváncsi vagyok többiekre is.
-
Ixion77
addikt
válasz Bossi #122423 üzenetére
Jó, jó, főleg mobilhoz képest, de nincs meg az X100 Zeissnél tapasztalt "hűha" érzés.
Éles, meg színes, de ez már nem akkora csoda mint pár évvel ezelőtt voltak a Pixelek az akkori mezőnyhöz képest.
#122424 natë
Ugyanaz. Lett a Pixeleknek egy közös "Pixel stílusa". A 9 Pro XL persze jobb, de a jelleg ugyanolyan. Fényképezőgépes körökben azt szoktuk mondani hogy egyes objektíveknek van 3D-s, avagy mélységérzete. Na ezeknek a Pixeleknek olyanja nincs. Különösen a szőlős képen látszik hogy mennyire nincs. Szinte gondolkodni kell hogy mi van előrébb és mi hátrébb.Köszi mindkettőtöknek a mintákat!
X100 Ultra EU verziót kérek...
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Drakmusz
addikt
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
félisten
-
ljoe82
csendes tag
válasz bigmasterg #122444 üzenetére
Ezt egyedül a napidroidon olvastam eddig. De nehezen hiszem, hogy az X100 Pro megkapta a fő szenzornak az 50 MP-es IMX989-et és az X200 Pro-ba gyengébbet tennék.
-
natë
nagyúr
válasz Pinyo16689 #122445 üzenetére
Nem lehet összehasonlítani, nem egy liga.
-
bigmasterg
addikt
válasz ljoe82 #122446 üzenetére
gsmarenan azt írják hogy
"The main camera will have a 50 MP Sony IMX921 sensor that is 1/1.56" in size, with an f/1.57 aperture."
ami még kisebb.
Szerk: bár ez lehet a sima, nem a proValahol máshol még olvastam hasonlót, hogy nem 1" lesz. De ne legyen így .
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bigmasterg #122448 üzenetére
Ez a sima szerintem, ez papíron az x100 pro/XFold3 pro alatt van kamerás téren.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Ixion77
addikt
válasz ljoe82 #122446 üzenetére
GSMArena szerint:
The main camera will have a 50 MP Sony IMX921 sensor that is 1/1.56" in size, with an f/1.57 aperture. The ultra-wide-angle snapper will have another 50 MP sensor, but it's going to be the Samsung ISOCELL JN1.Újabb (2 napos) szivárogtatás szerint a telefotó sem az X100 Ultráé lesz: (digitalcameraworld)
a periscope telephoto camera, which Digital Chat Station says will use a 50 megapixel Sony IMX882 sensor. This 1/1.95-inch sensor differs from the 64MP, 1/2-inch OmniVision OV64B sensor used in the X100's telephoto camera, though if the leak is correct, the X200 looks like it'll retain the X100's 70mm, f/2.57 periscope lens, enabling 3x optical zoom.X100 Ultra (gsmarena):
X100 Ultra features a 1-inch type main camera using Sony’s LYT-900 sensor, and an even more impressive 200MP periscope camera leveraging the 1/1.4" ISOCELL HP9 sensor co-developed with Samsung.Elvileg októberben bemutatják, úgyhogy hamarosan kiderül. Ha a szivárogtatások helyesek, akkor közelében sem lesz az X100 Ultrának.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest