- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ricardo
titán
-
félisten
Na próbáltam visszanézni a fórumot, épp be vannak fosva a képfeltöltők.
Más. A Magic5 Pro tud minden kamerával dng fájlokat menteni? ellentétes információkat találtam róla.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
yanna
addikt
válasz Plazmacucci #117657 üzenetére
Ok, köszi, telefonon néztem, azt hittem valami sok k-s soksokszoros ultra slow.
-
Aryon87
félisten
válasz Plazmacucci #117654 üzenetére
Nem, csak a főkamerát használja pro módban.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz Plazmacucci #117660 üzenetére
Pedig simán adott minden hozzá hogy képes legyen rá. Mate50Pro-m minden kamerával képes RAW-ba menteni.
De a Honornál jobban bosszant, hogy nincs benne a fényfestés opció.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
félisten
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #117667 üzenetére
Nekem egyik sem.
-
félisten
Kipróbáltam a Honort amire rákérdeztem, de otthagytam. Hiába jó a kamera, fele annyit sem nyújt mint telefon akár csak a 21 Ulrához képest. Buta videó lejátszó, buta tarcsázó, buta galéria funkciók. Totál kényelmetlen. Számomra egyértelmű, hogy androidon samsung.
-
gretzky77
veterán
válasz Plazmacucci #117669 üzenetére
Honor Magic 5 Pro? Érdekes vélemény azért, hogy a 21 U-hoz képest is feleannyira jó!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
félisten
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #117669 üzenetére
Az appok, amiket említettél a Google alkalmazásai. Pixelt se vegyél!
Én egyébként a samu alkalmazásoktól kaptam agyérgörcsöt. Mintha egy csapat kisiskolás pattintotta volna össze.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
Kleroo
veterán
válasz Plazmacucci #117675 üzenetére
+1. 15 éve nyúzom a telókat, elég poweruserként, volt mindenem, szifont is beleértve; de a OneUI éra óta a samsung teljeskörű designos brutalisan részletekbe menő, ötletes testreszabhatóságának nincs ellenfele. Egyik sem rossz, de mostanra pláne az ultrákkal egy mármár túlzó szintre ért a samu. (szifon se2020t pl hasznaltam mellette 1 évet, minden részletében kitanulva a szifonos trükköket, de még akkoris nagyon nagyon fapadosnak éreztem a OneUI2 0 S10em mellett)
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz Kleroo #117678 üzenetére
Ja, és utáltam a samsungot....szóval pont hogy ellentétes irányba vagyok elfogult. Mindig custom romok voltak rajta a remek HW és pocsék SW miatt. Sonyericsson, Miui, LG, mind sokkal komplettebb, szebb, jobb rendszerek voltak számomra. Aztán a OneUInál elkapták a dolgot, belekötni se tudok semmibe már. Kíváncsi volnék mik miatt lehet utálni.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
félisten
Jaj én ezt nem akartam itt kirobbantani.
-
addikt
válasz Kleroo #117679 üzenetére
Szerintem is nagyon rendben van a ONE UI..
Az alap droid egyébként jobban tetszik kinézetre, de kicsit fapad.
Jobban tetszik amik arra épülnek, de tesznek hozzá extrákat pl xperia UI/
Oppo/Oneplus, de pl a Honor/Huawei is nagyon rendben van szvsz.
De igazából mind tetszik..Realme GT 6T Eladó..!!!
-
ljoe82
csendes tag
Ezt meg csak úgy itt hagyom...
Vivo X100 Pro 20x -
trebrona
nagyúr
válasz Elit3Zotya #117686 üzenetére
Ha nem iOS-t használnék, OneUI lenne nálam is.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
addikt
-
ljoe82
csendes tag
válasz Elit3Zotya #117689 üzenetére
-
zolikaDB
veterán
A rendszer felépítését nézve mik azok, amik annyira fájnak Samsunghoz képest egy Pixelen?
Egy Galaxy S7 már bőven kényelmes volt nekem, de volt Nexus 7-esem, és ott elég fapad volt a cucc. Értem ez alatt pl. az ébresztő funcióit.
Kalapáltam múltkor egy P30 pro-t mert beállt a földbe, és menteni kellett volna róla pár adatot. Majdnem a hullaszállító vitt el (pedig anno Xiaomi Mi3-on edződtem, ami a dzsunka buherálást illeti).
Szóval, azt mondom, hogy Samsung, és le vagyunk tudva, max iOS, de a Pixel 8 nagyon csikolja a fantáziám...(#117675) Plazmacucci: hajrá, OFF-ba írd le, maximálisan érdekel a dolog. (jelenleg én S10e, OneUI 4-esen vagyok, és hiába nyomkodok itt egy Iphone 5S-t iOS 10-el, sok összehasonlítási alap nincs )
[ Szerkesztve ]
-
ljoe82
csendes tag
válasz trebrona #117692 üzenetére
trebrona: Segíts kérlek kicsit! Mi az elvárás, az hogy képpel osszak meg a tartalmat (legyen egy kisebb méretű kép beillesztve és az legyen a link), vagy az hogy Exif infó nélkül osszam meg a képet? Ezt a két különbséget láttam a Te és Én módszerem közt elsőre.
sifu91: köszi
Sigma7: köszi
Gabes13: Nekünk 1 cica és 1 kutya, fura mód egész jól kijönnek -
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs