- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
válasz Elit3Zotya #117546 üzenetére
Jobb a Sony Végre full automata módban is jó. Persze az ára más kérdés
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
addikt
Nem eladó,(még )
#117549Bazsi84
Sony egy kicsit közelebb áll a valósághoz, de valahol a kettő között van az igazság.
Viszont a zoom képnél, a Sony-nál valami félre ment.#117551novinyul
A többi sem igazán olcsóbb sajnos..#117550sifu91
Ha nem ilyen lenne, már rég nem lenne meg , nem tudom elengedni még most sem.
Valahogy nekem bejön hogy másabb sok mindenben mint a többi, pedig már eldöntöttem hogy akkor visszatérek 13 ultrára, de még várat magára, Pixel 8 pro is miatta lett odázva.
De persze ez sem tökéletes....nagyon nem..Xiaomi 11T Pro
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #117552 üzenetére
Ja, azért a Honort nem cserélném rá.
-
sifu91
aktív tag
-
t1
addikt
válasz Elit3Zotya #117546 üzenetére
Sony nagyon adja.
-
Ricardo
titán
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #117555 üzenetére
Egy gyengepontot tudok felhozni ellene: nincs meg a fényfestés mód.
Ezt leszámítva én is keresem az államat miket alkot. Most hétvégén végre kimentünk egy faxa kirándulásra. Volt egy téma amiről meg akartam bizonyosodni és be is jött. Honor röhögve megcsinálta, a Mate50Pro elvérzett benne és még a P40Pro is leverte.
Adott téma előtérrel, és zoomkamera. Honor és Mate ugye 3.5x optikai, míg a P40Pro 5x optikai. Mate nem volt képes befókuszálni a nyamvadt növényt az adott helyről, míg a másik kettő simán éles képet készített róla...
Néztem is mint ha a szatyorban.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
rizso
addikt
Egy kis érdekesség, iPhone 15 Pro Max kikapcsolt vs bekapcsolt éjszakai mód, kézből:
[kép] [kép] [kép]Egyik este lehet kimegyek állvánnyal, rászánok egy kis időt az alaposabb tesztre. Amennyire "tartottam" az iPhone-tól, most legalább annyira bejön, mind a telefon, mind a fotós képességei.
Holnap előkeresek 1-2 korábbi S21 Ultra vs Xperia 1 IV fotót is, van amit most meglőttem iPhone-nal is, kíváncsi vagyok mit mutat.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
belashx
senior tag
S23 Ultrán OneUI6-on a kameránál van egy új beállítás, és Maximum ill Medium beállítással lefotóztam ugyanazt. Eredménye a ITT látható. Kevesebb szín, kevesebb élesítés. Camera Assistant-nál softening OFF (azt hiszem ).
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Ricardo
titán
-
addikt
-
Ricardo
titán
válasz Elit3Zotya #117568 üzenetére
-
addikt
-
Ricardo
titán
válasz Elit3Zotya #117570 üzenetére
Igazából ez történt.
-
addikt
-
Ricardo
titán
válasz Elit3Zotya #117572 üzenetére
Köszönöm
-
ShadowLac
addikt
válasz belashx #117567 üzenetére
Termeszetesebbek a színek. Ellenőrizd légyszi hogy a kamera asistantban a lágyítás biztos kikapcsolt volt?
Mert a mert kevesebb a mb is.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
belashx
senior tag
válasz ShadowLac #117575 üzenetére
Ezt sajna nem tudom 100%-os bizonyossággal állítani, de az biztos, hogy a poszt irásakor ki volt kapcsolva. Ma csinálok még képeket, és csekkolom/beteszem a mappába.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Roland8622
aktív tag
válasz rizso #117561 üzenetére
De jók. Gcam-nél van valami Astro mód. Sajnos P50 Pro-ra nem tudtam még feltenni ill. annál ilyen erősen nem látszódnak a csillagok éjszakaira állítva.
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Quqesz
nagyúr
Pár kép az android 14 elöttről, kíváncsi leszek mit művelnek az UI6-al....
[Utcakép]
[Tó]
[Vár ladikkal]
[Barlangi vonatozás]
[Panoráma]S21U
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Kleroo
veterán
Biztos volt már.... de kinek mi a tapasztalat AlanWake2vel?
Nekem a 6900Xt sziklaszilárd alulfesz+szolid tuning profilom, amin minden modern AAA vígan szalad... hát kifagyott. És úgy tűnik leginkább a memória OCra allergiás.
Elsőre szomorú volt, hogy itt nincs meg a fix 60, de aztán olvasvatva nem is olyan rossz ez a 40-45 környéke az ersőben, minden maxon(1440p render) RT nélkül.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Quqesz
nagyúr
válasz trebrona #117584 üzenetére
Fuh a csüt-péntek rettentő! Szakadt az eső, üvöltött a szél, csak a hőmérséklet volt elviselhető....szombaton felszakadozott ugyan, de kb 5 fokkal hidegebb volt..... Vasárnap után megint esőt mondtak...mi a rossz időben inkább barlangba mentünk...
-
Quqesz
nagyúr
válasz akooos #117587 üzenetére
2.hete esett az eső már mire mentünk. A tó vize is magas volt, de több patak is keményen zubogott. A Postojna-i barlangnál a folyó 40 cm hijján kiöntött. A Vintgar-i szurdokba akartunk még elnézni, de a sétáló utakon hömpölygött a víz. De sebaj, legalább 1 napunk szép idős volt.
[ Szerkesztve ]
-
belashx
senior tag
válasz ShadowLac #117589 üzenetére
Valahogy így vagyok vele én is.
Egyedül a kivágott képen vélek hasonlót felfedezni. Az egyik "zöldebb".
Az a gyanúm, hogy az első képeknél a Maximum állásnál bekapcsolva maradt a jelentoptimalizáló... (mivel mediumon letiltja automatikusan) A kivágottnál biztosan nem volt bekapcsolva.
Gondolom helyzetfüggő, mennyire nyúl bele.[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
[link] Pixel 8 VS iPhone 15
-
novinyul
veterán
válasz Elit3Zotya #117598 üzenetére
Sajna a gyári nagyon mossa a részleteket. Persze egy tenyér méretű telefontól nem várok el csúcs képeket
Sifu91: Amúgy tényleg nem rossz Gcam-l[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Retro telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest