- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz novinyul #118748 üzenetére
Szerintem ezen már túlléptek. Konkrétan dolgozni természetesen nem jók(nem fogsz vele strobistkodni, vagy sportfotózni, illetve eleve a "lassú" működés is kizáró ok) De hobbysta/egyszerűbb dolgokhoz igencsak elkezdték kiváltani a komolyabb kompaktokat is. A gyári sima képek is elég jók, van használható nagy felbontás, használható valós raw, a kamu bokeh szuper szintre fejlődött, videoban pláne a szifon elég kemény szintre képes...
Fotós topicba bedobtam egy D810+utazózoom vs s23u képet, és hümmögtek rá rendesen, hogy rohadt telók de közel értek.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Atomgeszi
veterán
válasz Kleroo #118751 üzenetére
Én egy Canon EOS 600D-t kaptam tesztre.. Igaz volt már vele százezer kép készítve , de nem tudtam jó képeket csinálni. Gondolom már teljesen elhasználódott, mert youtuben azért nagyon is szeretik ezt a készüléket.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
irgum
addikt
-
Quqesz
nagyúr
No akkor bátorkodok feltenni a kérdést
Teló cserén gondolkozom, fotós képességgel melyik kb a jobb:
- xiaomi 13
-pixel 7pro
-iphone 13-14
-nothing phone 2
-s23 vmelyik
-van még amiben érdemes gondolkodni pl vívo? A rendszer nem érdekel, sok évnyi droid után ipadozok...egyik sem zakkant még(van itthon miui, droid, iOS)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Thom!
veterán
Pixel 8 vs. i15
-
Helltak
őstag
válasz Quqesz #118755 üzenetére
Nálam 5 napja egy Vivo X90 Pro van és imádom a telefont. Rendszer remek, igaz 4-5 nap kell neki, mire beáll az üzemidő, de remekül testreszabható és gyors.
Kamerában meg konkrétan minden funkció benne van, ami lehetséges és a felét sem használja ki egy átlag user.
Ha fontos a nagy zoom átfogás, akkor mondjuk nem ez a nyerő, de a fő kamera és a 2x portré (4x zoom-ig) nagyon ott van a szeren. Nekem kisgyerekek miatt ez a kettő a prioritás.
Minden komolyabbra ott vannak a fényképezőgépeim.
Képalkotása szép és természetes, nincsen agyon szűrve a zaj és annyi túlélésítés sem.Az utóbbi 8 hónapban volt nálam mindenféle telefon, P7/P8 Pro, Honor Magic5 Pro, Xiaomi 13 Pro és S23 Ultra is.
Ezt a példányt Alzánál vettem újszerű állapotban 260k-ért, újonnan 320k körül van.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 12
-
addikt
-
sifu91
aktív tag
-
Thom!
veterán
válasz Elit3Zotya #118763 üzenetére
az 50MP szörnyű
-
Thom!
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
válasz Thom! #118766 üzenetére
Utolsó képen night sightal a pixel kicsit homályos lett rosszabb mint éjszakai mód nélkül
Ellenben az iphone éjszakai móddal jobb képet csinált mint normál módbanValószínűleg bemozdulhatott a kezem pixelnel, ezért sem használok éjszakai módot szeretem a természetesebb képeket állvány akkor viszont brutális amit tud a pixel főleg a dupla expozícióval
-
Thom!
veterán
[link] Honor Magic 6 Pro
Brutális lettFöszenzor 28mm indul nem 23/24mm mint többi idióta gyártónál
-
félisten
-
addikt
válasz Thom! #118768 üzenetére
Zoom kamerára kíváncsi vagyok nagyon, nagy szenzor, nagy felbontás jó képfeldolgozó, 5x-ig nagyon jó lesz szvsz.
#118769Plazmacucci
Mostanság már több gyártó is hozza vissza, igaz csak szenzor zoom formájába a 28mm.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
kutkut
addikt
válasz Thom! #118760 üzenetére
Köszi! Itt már jobban kijön a különbség, szerintem nagyon jó ötlet volt ez a köztes felbontás. Kíváncsi vagyok, a Google rak-e ilyet a Pixelekre, mert amíg 12 vs 12 MP-en kb. csak ízlésbeli különbségeket láttam a két teló között, addig itt már sokkal jobban tetszik az i15. Az esti képeken jobbnak tartom a Pixelt.
Meizu MX3 32GB
-
addikt
-
bbendre
őstag
Igen. Valahogy. Ez engem is meglep. Leginkább, hogy a Pixel 4es sárga WB visszajött
Tényleg, megyek sielni. Egy Pixel4-et terveztem idén vinni mint Pixel. Az utolsó két utazásra egy Pixel 6 és 7 Pro kisért
Mit ajánlotok mit vigyek magammal idén ami nem a félmilla+ kategória, de jó képeket is készít?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
sifu91
aktív tag
-
addikt
-
leslien
nagyúr
válasz Elit3Zotya #118778 üzenetére
milyen 24mp ről beszélsz
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
soko70
aktív tag
válasz Elit3Zotya #118772 üzenetére
Szerintem raktam fel ide [link] 24MP képeket. Összehasonlítva a 15PM-el amit szintén 24MP-vel van fent. A többi vegyes. Az érdekes, hogy 15PM-nek van egy sárgás alap? Lehet nem oké.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Én váltottam S23-ról Pixel 8-ra, és azért nem P8P-ra, mert egyszerűen akkora telefon nekem már nem kényelmes.
Értem én, hogy a Pro, Max, Ultra modellek minden telefonnál a jobbak, de az a méret, súly, netán hajlított kijelző (Ultra) nálam hátrány.
A 2x-es szenzorzoom azért gondolom tud hozni normális portémódot?!
Mit jelent az, hogy loseless szenzor zoom? (az optikait kb értem, a digitálist is, ez meg még nem került képbe nálam) -
félisten
válasz zolikaDB #118783 üzenetére
Az, hogy a szenzor mondjuk 48 mpx és 12-es képeket lő alapból. A 2x zoom még mindig mondjuk csak 24 mpx-elnnyi adat az 50-ből, így nincs adatveszteség a nagyítás során. De csalóka, mert a 12 mpx-hez képest valamivel gyengébb lesz a minősége. Ha 48 mpx módban zoomolsz, akkor ér valódi veszteség.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #118786 üzenetére
Az a durva, hogy pl. a Honor szenzorzoomja jobb, mint az optikai 3,5x .
-
Thom!
veterán
S24 ExpertRAW tudja 24MP, de nincs azon a szinten mint az Iphone.
Valószínűleg bele lesz integrálva a gyári appban de jelenleg nem kozisztens teljesítmény nyújt. -
félisten
-
Thom!
veterán
válasz Plazmacucci #118790 üzenetére
jpg-be is tud
-
félisten
-
Thom!
veterán
válasz Plazmacucci #118792 üzenetére
az más kérdés
-
félisten
-
natë
nagyúr
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs