- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly01
senior tag
válasz Zsoleszhun #104140 üzenetére
Hát nem tudom.. én pont fordítva látom.
Persze az iphone is király, de szerintem itt nem nagyon rúg labdába.
Természetesen a véleményem nem mérvadó.... -
leslien
nagyúr
válasz Plazmacucci #104150 üzenetére
dehogy veszek, bőven elég nekem a Pixel 5... azért amit fentebb írtam ott biztos vagyok benne ,h iPhone lenne a győztes, és sajnos ez van egyelőre Pixel és iPhone viszi a pálmát..
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
félisten
-
leslien
nagyúr
válasz Plazmacucci #104153 üzenetére
ne viccelj...
-
balazs1022
őstag
válasz Elit3Zotya #104137 üzenetére
RAW-ban kell megnézni h mit tudnak. Jpg-bol nem fog kiderülni, hogy melyik jobb hardveresen.
-
xhege
veterán
válasz balazs1022 #104155 üzenetére
Mobilfotózásnál fontosabb szerintem a jpg végeredmény, mert az emberek 99%-a nem fog hozzányúlni, szerkeszteni. Ami kiesik a telefonból az lesz a végleges kép.
-
natë
nagyúr
Nem tudom...én továbbra sem vagyok elalélva a 11 Ultrától. Vannak fotók, ahol tényleg jó, van ahol egy részlettelen mosott placcs ami kijön belőle. Vannak részei a vele készült fotóknak, ahol tiszta blur az egész. Nem egy kiegyesúlyozott darab.
-
addikt
Nem tudom, kamerába nekem az eddigi egyik legjobbnak tűnik.
[link]
De a miui főleg hogy még nem is eurom.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
félisten
Igen a szélei felé homályosodik, de én például nem ezt helyezem előtérbe. Ha mobil kijelzőn meg Facebookon nézegetném a készült képeket akkor mindegy mivel fényképezném. Én azt keresem ahol lefényképezett egy embert, mondjuk a családomat, és ha vissza akarok emlékezni akkor belenagyítok és megnézem az arcokat. És mivel ez a 11 képein a legrészletesebb, mindig erre fogok szavazni. Nem azt kell néznem, hogy a túkontúros, agyonzajszűrt festményszerű arcok milyen bénán néznek ki 1:1 Véleményem szerint ez adja vissza legjobban a régi nyomtatott analóg fényképek hatását.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #104158 üzenetére
Nekem ezen sem jön át Sorry.
-
addikt
-
addikt
-
ShadowLac
addikt
válasz Elit3Zotya #104171 üzenetére
Mi 11 super. nem egy kategória a kettő. Szerintem.
Megmondtak már hogy h....e vagyok a témában de most is azt látom hogy exynos 20 fe teljesen egyszínüre csinálta a sódert.(minden egyes kavics azonos színü)
Mikor s21 exynosos telóm volt ugyan ezt csinálta a gyöngykavicsos térkővel( mondjuk gcammal már jó volt minden kis kavicsnak meg volt a színe, tehát értem a jó szoftver...)
De ott volt nálam a snapis s20 fe is és az megcsinálta úgy a fotot mint a gcammal a s21 exys. De miért??Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
addikt
-
ForRedGlory
félisten
Egy kis Pixel 6 Pro vs. iPhone 13 Pro Max jöhet?
Esti kutyasétáltatás közben, így nulla művészi beállítás nincs. Nagy százalékban gyagyásra van verve az iPhone.
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #104137 üzenetére
Ultra megeszi az iPhonet ezen az összehasonlításon.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ShadowLac
addikt
válasz ForRedGlory #104184 üzenetére
Nem nyílik meg.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
xhege
veterán
válasz ForRedGlory #104187 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz xhege #104188 üzenetére
Akkor majd most. Bocs, valamiért szarakodik a megosztás.
-
leslien
nagyúr
válasz ForRedGlory #104189 üzenetére
itt most nem nyert a Pixel...
-
natë
nagyúr
Jó ez a Huawei P50 Pocket [link] Mármint kamerában.
-
addikt
Mi 11 Ultra
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
t72killer
titán
A heif formátumnak a méreten kívül van bármi előnye, pl pakol-e bele jobb minőséget egy samu telefon?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
addikt
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest