-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
Mondjuk hála az égnek nálunk kb csak az első 1-2 napban volt nagy ujdonság. Azóta nem piszkálják. Viszont ha már sötétítés....
Én agyalok rajta hogy egy plusz fóliát rakatok B oszloptól hátrafelé mert gyakorlatilag az nem lát be az autóba aki nem akar. Kb 50-ből megúszom annyit meg megér nekem. A csomagtérrolós mizéria meg még zajlik a Forddal, de hogy mikor lesz belőle érdemi előrelépés azt passzolomRadi8tor
Nagyon eltalálták ezeket az FL-es Focusokat. Az FL előttiek is tetszenek de csak ST Line felszereltségben. Az alap kiviteleknek az orr része erősen megszokást igénylő számomra[ Szerkesztve ]
-
merqree
őstag
válasz radi8tor #49938 üzenetére
Szia,
Még csak addig jutottam, hogy van a "Predi" mester, aki a tudora sok mindennek. Találtam leírást, ami picit népmesébe illő (mindent háromszor kell megcsinálni ), még azt sem próbáltam ki.
Ha Te személyesen ebben tudsz segíteni - anyagi haszonszerzés céljából is akár - akkor találkozhatunk a menetközbeni zárás témája miatt -
DeFranco
nagyúr
-
merqree
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz merqree #49954 üzenetére
Dehogy kérek érte semmit. Ha eljössz Óbudára akkor megoldhatjuk grátiszban. Ha nekem kell mennem az más tészta.
Én is megcsináltam ezt az auto lock-ot, meg kikapcsoltam az idegesítő biztonsági öv visszajelző képet amit minden indításnál le kell okézni. De ha van gyerkőc a kocsiban, akkor azért az hasznos lehet.
Ki lehet még kapcsolni a sávtartót hogy minden indításnál bekapcsoljon, illetve a biztonsági öv bimbammolást. (ez utóbbi kettő megy minden kábeles hókuszpókusz nélkül)Aztán ezen felül lehet még jailbreakelni Sync3-at hogy egyedi beállításokat tudjon kezelni.
Ott pl én megcsináltam, hogy a hátsó kamerát be lehessen kapcsolni menet közben, illetve tolatásnál se írja azt a buta feliratot a kép aljára:⭐ Stella
-
Mike81
senior tag
válasz DeFranco #49955 üzenetére
Tudom hogy jó dolog. Mert eddig mindegyik autónkat utólag fóliáztattuk. A mostani volt az első hogy gyárilag kértük rá de emlékeim szerint régebben a gyáriak sokkal jobban sötétitttek. Van radar és kamera is de természetesen amúgy is alap hogy figyel az ember Engem zavar hogy simán belátni, a csomagtartóba még inkább szerintem. A rolóból meg vagy lesz valami vagy nem de már lassan 1 éve megy a vacakolás vele. Van már bejáratott helyem ahol a fóliázást szuperül megcsinálják . Tvasszal szerintem egyeztetek is velük időpontot hogy egy napra leteszem náluk az autót.
-
Mike81
senior tag
válasz merqree #49956 üzenetére
Ja igen az még nekünk is van pluszban. De hogy aztán lesz e horog is abban nem vagyok biztos. De mondjuk bicaj tárolónak csak kellene főleg hogy a tetős megoldástól jobban félek mint a vonóhorgostól.
radi8tor
Az ablakokról diskurálunk de a fényezést is érdemes védeni. Nekem is A oszlop tetejéig fóliázva van, és pluszban azbegész autó kapott kerámia bevonatot 7 év garival. A fóliára pedig 5 év van talán ha jól emlékszem. Viszont a fólia miatt évente be kell gurulni a sráchoz hogy körbenézze vagy esetleg probléma esetén orvosólja a hibát. Nem volt kevés pénz de így megérte szerintem.[ Szerkesztve ]
-
merqree
őstag
válasz Mike81 #49962 üzenetére
Kérdeztem, az állam leesett, hogy majd félmilliót kértek volna vonóhorogra. Azt javasolták, hogy vigyem szakszervizbe, és ott "gombokért", felrakják, és újra vizsgáztatják.
Nekem is a gyerekek cuccai miatt lenne jó, de csak szépen sorban.
Pl ennek a kocsinak rettenetesen kicsi a csomagtere, főleg 7 üléssel, így nézegetem a kereszttartókat és dobozokat. Régen jókat olvastam a HAKR márkáról, mára alig találtam belőle megoldást SMaxra. De még kutakodom... -
Mike81
senior tag
válasz merqree #49963 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből
Tény hogy világ életben S-Maxot akartunk venni.de pont a szűkösebb lábtér és csomagtér miatt inkább a Galaxy mellett döntöttünk. Nem bántuk meg. A lányom eléggé zsiráf gondozó méretü de hátul teljesen jól.el van. 1 hét nyaralásra 6-an csomagokkal elmentünk úgy hogy az ablak pereméig voltunk csomagokkal. A felhajtott ülés mögé egy nagyobb börönd befér élével. Szóval eddig jól vizsgázott nálunk. Nyílvan később ha kell akkor lesz box is. -
Mauzes
addikt
válasz cappa72 #49969 üzenetére
Na igen, erre vigyázni kell. Nekem a kislányom azzal szórakozik, hogy rosszalkodásból megnyomja a csomagtartó gombot, ami elektromosan kinyílik... Szerencsére nagy a garázs és már default úgy állok meg, hogy oké legyen.
A láblógatós funckió amúgy korábban a legnagyobb felesleges extrának tűnt, aztán meglepően gyakran használom, és néha nagyon tudok örülni neki, hogy cipelés közben nem kell trükköznöm a nálam lévő dolgokkal, se letenni. Mondjuk sok pénzt valószínűleg ma sem adnék érte, de nekem benne volt az autóban.
-
merqree
őstag
válasz Mauzes #49970 üzenetére
Ma reggel zavart el a feleségem a Lidlbe babaházat venni, gondoltam beszaladok, és kézben elhozom. Aztán amikor megemeltem, akkor éreztem, hogy ez nem 1-2 kg. És még kellett vennem hozzá kiegészítőket, és így mentem ki a kocsi felé... Szép látvány lehettem, de sikerült kézzel kinyitni a csomagtér ajtót...
-
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Akkus téma lenne...
Azt tudjuk, hogy a Ford 1999-2002 évektől bevezette és már az intelligens töltési módot/intelligens generátorokat alkalmazza az autóiban, és ezért az autóihoz az ezüst-calcium akkukat írja elő.
Létezhet az, hogy a Varta silver dynamic akkuk azok mégsem szeretik igazán ezt a töltési módot? Történetesen a családban két Ford is van. A Varták (mind a kettő autóban) alig három év elteltével megadták magukat. A negyedik telet már nem bírták ki. Hiába írtak rá 600A és a 750 A indító áramot.
Előtte a Ford silver-calcium akkuk (tudtommal azokat is a Varta gyártja) azok könnyedén elmentek 8 évet/ nyolc telet, lecserélve inkább csak azért lettek, mert még elmentek volna, biztos ami biztos alapon, mert a nyolc év...A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Mike81
senior tag
válasz merqree #49965 üzenetére
Igen tudom. Mi már az utolsó megrendelők között voltunk tavaly februárban. Utánunk egy ideig még volt aztan nem lehetett rendelni aztán kis időre megint lehetett. Így ment ez hónapokig. Aztán a végefelé össze kapták magukat. Akkor lehetett folyamatosan rendelni még egy kis ideig.
-
Mike81
senior tag
válasz radi8tor #49973 üzenetére
"Ott kell állnod 1 méteren belül a kulccsal hogy keyless módon nyílhasson"
Érdekes ez a dolog mert amikor mosom az autót rendre bezár meg kinyit ha a kulcs a zsebemben van. Ez azért találom érdekesnek mert a mosó ahová járok ott a kamion mosós részlegbe szoktam állni mert a többi szűk. Alig férek el a pisztolyal a kocsi mellett. De a teherautós szekcióban meg elég hosszú a szára a pisztolynak bőven 1m-el távolabb állok és mégis ki be zárogatja magát. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mike81 #49977 üzenetére
Lehet hogy 110 cm kell neki A lényeg hogy ha nálad a kulcs akkor csinálja csak.
KétHárom lehetőséged van:
- mosás előtt Sync menüben kikapcsolod a keyless entry-t
- bent hagyod a kocsiban a kulcsot (ez esetben nem zárja rá)
- leszarod és mosol ígyÉn a motoros tükröket kapcsoltam ki - azt mondták az be tud krepálni ha sokat van járatva. Csak akkor hajtom be ha keskeny utcában állok meg.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Mike81
senior tag
válasz radi8tor #49978 üzenetére
En a B és C opciót szoktam alkalmazni. A tükör kikapcsolást én is preferálnám ha menüből menne mert én is úgy tudom hogy hajlamos letérdelni a technika. Ugyanakkor meg ahol álltalában szoktam parkolni út szélén ott eléggé kiszokták centizni a parkoló autókat. Így az sem lenne olcsóbb ha valaki leviszi a drága tükröt. Szóval ez ilyen 22 csapdája szerintem
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Ki mennyire fújja a Kuga kerekeit? Én mindet 2,3-ra, de most rakattam fel a gumit és ott elölre 2,6-ot toltak.
-
gabor9991
őstag
Akkus topikban van ezzel kapcsolatban tapasztalat, hogy az ismertebb gyártók termékei rendkívül rövid ideig bírják esetenként.
Úgy rémlik a varta is ilyen illetve az olcsóbb bosch és exide is.
De például az electric power akku nálam most 2.5 év után döglődik az előző meg bírt 6 évet.Az azt megelőző motorcraft meg 2 év alatt ment tönkre. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #49989 üzenetére
Ezt a hibát elkövettem az első akkucserénél MK1 Fókánál. Mikor kidobtam, mert tropa lett akkor vettem észre, hogy nem gondozásmentes és lehetett volna bőven tölteni bele...
⭐ Stella
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Ford focus 2010 facelifthez nincs valakinek Budapesten elfekvőben h7 foglalata? Gyáriban lehet rendelni de 1 hét mire megjön. Az enyém pedig szétolvadt és elég sokat járok este az autóval. Vagy esetleg nincs valakinek ötlete helyettesítő termékre? Akárhogy vadászok nem találok semmit a neten. kb 30 bontót is felhívtam sehol sem lehet kapni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz merqree #49991 üzenetére
Igen én is így voltam vele, amíg nem láttam a panaszkodó üzeneteket a csoportban. Eleinte csak akadozik, majd ledarálja a műanyag fogaskereket csukás közben.
Mondjuk ha nem csukod be ugyanúgy koszolódhat a fogasléc, csak mondjuk a zsír nem kopik le róla olyan gyorsan. Lehet ez a titok nyitja.⭐ Stella
-
nagyúr
válasz radi8tor #49978 üzenetére
Én a motoros tükröket kapcsoltam ki - azt mondták az be tud krepálni ha sokat van járatva. Csak akkor hajtom be ha keskeny utcában állok meg.
Szintúgy. De néha meg kell mozgatni, hogy ne rohadjon be. (Heti 1x kipróbálom, műxik-e még)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- DIGI kábel TV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.