Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bali79

    tag

    válasz #57764352 #1396 üzenetére

    ÁZSIA, AMERIKA ÉS EURÓPA ÖSSZEKAPCSOLÁSA TENGERMÉLYI KÁBELHÁLÓZAT SEGÍTSÉGÉVEL

    (KÉP: Kína-USA, Japán-USA, vízalatti optikai kábelhálózatépítési projektek)

    Az NTT három interkontinentális kábelhálózat-építési projektben is aktívan részt vesz. A Kína és az USA közötti vízalatti optikai kábelhálózatot 1999 végén tervezik üzembe helyezni, célja, hogy kielégítse az egyre fokozottabban jelentkező nemzetközi telekommunikációs igényeket a többek között Japánt, USÁt, Kínát, Koreát és Taiwant is magába foglaló csendes-óceáni térségben. A Japánt és az USÁt összekötő vízalatti hálózat, melyet 2000 második negyedévében kívánnak üzembe helyezni, Japánt Hawaiion keresztül fogja összekötni az Amerikai kontinenssel. Végül a Japán és Európa, illetve a Japán és USA közötti megnövekedett multimédiás információforgalom által gerjesztett fokozott igények kielégítésére egy, az Amerikai kontinenst az Egyesült Királysággal, Franciaországgal, Hollandiával, Németországgal és Dániával összekötő TAT-14 típusú kábelhálózatot kívánnak építeni, melynek üzembe helyezése várhatóan 2000 negyedik negyedévében történhet meg.
    Az NTT Amerikában a kommunikációs ipar számos területére terjesztette ki tevékenységét. 1994-ben irányítási szerepet szerzett a NEXTELben, mely lépéssel a saját helyzetét erősítette a mobilkommunikációs piacon, 1997-ben megvásárolta a Teligent 10.5%-át, s ezzel a kábelnélküli kommunikáció területén jutott kedvezőbb pozícióba, nemrégiben pedig a Varioban jutott olyan mértékű részesedéshez, amely lehetővé teszi számára, hogy vezetői szinten vegyen részt a globális és helyi, amerikai IP szolgáltatásban. Az NTT Európában és Dél-Amerikában szintén több irodát nyitott, melyeken keresztül számos üzleti tevékenységet végez ezekben a régiókban.

    ARCSTAR: ÚJ STANDARD A GLOBÁLIS TELEKOMMUNIKÁCIÓ TERÜLETÉN

    Az Arcstar - amely név az NTT globális kommunikációs rendszerének együttesét takarja - a legmodernebb hálózati megoldásokat kínálja, elsősorban a globális ATM területén. Ez az NTT által kifejlesztett egyedülálló ATM technológia 120Mbps sebességű multimédiás kommunikációt tesz lehetővé.
    Az USÁban az egyik vezető szolgáltató az Arcstar globális ATM szolgáltatását választotta a Pacific Rim ATM hálózatának kialakításához. Az egyéb alapvető hálózati szolgáltatások között megtalálható a 24 órás, 16kbps és 45Mbps között változtatható sávszélességű kapcsolat, amely az állandó elérhetőség és a nagy kommunikációs sebesség kombinációja.
    Az NTT Frame Relay szolgáltatása gazdaságos teljesítményt, az emeltszintű globális üzleti hálózati szolgáltatás pedig megbízható fixsebességű kapcsolatot biztosít alacsony költségek mellett. Az IP gerinchálózati szolgáltatás lehetővé teszi kisméretű, gazdaságos virtuális magánhálózatok (VPN) felállítását, az NTT faxszolgáltatása pedig a fax-fax, fax-email, email-fax típusú adatátvitelt biztosítja magas színvonalon, mindezt megfizethető áron. Egyállomású globális hálózata és integrált rendszerei segítségével az NTT – Arcstar néven – minden szükséges feltételt biztosít Ázsia infokomminikációs iparának fejlesztéséhez.



    A vastagon szedettekben nem vagyok biztos, mert magyarul sem tudnám elmondani, én nem lenni informatikus ugyanis.

    Mindenre van félmegoldás!

Új hozzászólás Aktív témák