- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz micafighter #124551 üzenetére
Szarazajemdé, mostmárteislátod.
Nyugi nyugi, csak trollkodok....
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
micafighter
nagyúr
válasz Zolás #124552 üzenetére
Igazából nekem mindegy mi miatt nem megy, a lényegen nem változtat Más játéknál nincs gond, nem hiszem hogy a gépemmel lenne gond, alaplapot, processzort, vga-t cseréltem és továbbra se indul a játék, ha csak nem szereti esetleg a RAID0 SSD-t, ugyhogy ennyit még kipróbálok hogy RAID mentes tárhelyről megy-e a játék. De nincs ehhez se kedvem se türelmem hogy én troubleshootoljam a játékukat hogy ugyan legyen már oly kedves elindulni a gépemen
Van egy olyan érzésem amugy a virágbolti verzió az pöccre indulna
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz micafighter #124551 üzenetére
Boot into the BIOS/UIFI settings mode and disable SMT (Simultaneous multithreading). This causes some performance loss (not noticeable for me in ACO) but circumvents the bug that causes constant crashing.
Lord knows WTF Ubi did to cause a Ryzen-only multithreading bug like that.
ezt próbáltad?
[ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
TBT
addikt
Darksiders 3:
Destructoid - 8/10
GameSpot - 4/10
Game Rant - 1/5
GamesRadar - 7/10
Game Informer - 8/10
IGN.com - 7/10
Game Revolution - 2/5"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
micafighter
nagyúr
válasz Lackki #124554 üzenetére
Na mind kiderült a RAID0 SSD-vel volt gondja, áttettem HDD-re és indult elsőre. Köszönöm azért a segítő szándékot
Mondjuk érdekes, hogy vanakinek meg az SMT kikapcsolása a megoldás, vagyis a szálak felét ki kell kapcsolnia, ezzel jelentősen gyengítve a processzorának több szálas teljesítményét, hogy menjen a játék rendesen.
Lehet nekem is ki kell majd kapcsolni 8 szálat hogy menjen, egyenlore a kezdőképernyőig jutottam el, de idáig ez se jött már be
-
Lackki
őstag
válasz micafighter #124556 üzenetére
anomáliák mindig voltak és lesznek
mikor a COD nem ment lanon, csak miután bedugtál egy mikrofont a gépbe...Privátot hamarabb észreveszem
-
i2k
őstag
"Being a smaller game than Darksiders 2 is the least of Darksiders 3‘s problems, though. The game is a nightmare to play through, with an unlikable protagonist, a chugging frame rate, and a mountain of bugs. It’s completely and utterly broken, but even when it works (which is almost never), it amounts to nothing more than a below average hack-and-slash with some decent puzzles. When THQ went out of business, there was worry that a new Darksiders game would never be made, but after the abomination that is Darksiders 3, some fans will be wishing that the franchise stayed dead."
Háááát, ez nem túl biztató (még ha csak egy vélemény is, a sok közül).
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz micafighter #124556 üzenetére
Gyanítom, ugyanaz a szutyok motor dolgozik ebben is, mint a többi részben. Szépek ezek a dinnyemagos procik, csak épp kihasználatlanok játékra. Sőt, még egy i7 sem kell feltétlenül. Bár az pont a HT-ben több az i5-nél talán.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz morfondőr #124560 üzenetére
Azt semmi sem képes.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Uplay-re, Amazonról: 8500 Ft-ért "Assassin's Creed: Origins - GOLD"
-
tomsolo
addikt
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
TBT
addikt
Furcsa, hogy így megosztják a rajongókat...
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
tomsolo
addikt
Sajnos a Darksiders ott rontotta el, hogy - gondolom nyereségpara miatt - 2. részben a halált választották heronak. Na mármost jöhet innen bármi, _minden csak gyengébb_ lehet. (Egyébként a halál is elég szar lett, bár a játék többé kevésbé szórakoztató lett.)
-
-
i2k
őstag
válasz warcat #124566 üzenetére
Ha véresre akarod kaparni a falat, akkor ajánlott vétel.
-
tomsolo
addikt
Jók ezek a mai kártya árak:
Buyer pays: 0.03 €
You receive: 0.01 €
- - - - - - - - - - - - - -
Steam guts: 0.02 €Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
prannk
őstag
Hali.
Melyik az úgymond legjobb program fps,vga, cpu stb értékek mutatására játék közben?
-
i2k
őstag
válasz prannk #124571 üzenetére
MSI Afterburner.
A nagymenők is ezt használják (konfigurálható, hogy mi mutasson, milyen méretben etc.)A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
"Darksiders III - DarkSoulsSiders (Jimpressions)": KLIKK RÁM a videóhoz!
-
_drk
addikt
válasz prannk #124571 üzenetére
https://logout.hu/bejegyzes/raizen_2/pc_s_jatekokban_rendszeradatok_kiiratasa.html
Én ezeket használtam.
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #124577 üzenetére
Minden ront, ami monitorozza a hardvert.
Ellenben, semmi értelme agyalni ezen akkor, amikor manapság a Zemberkék PC-je 4+ magokkal, meg 10/20xx sorozatú zenvidákkal, sok csiga RAM-mal fűti a szobát, a levegőben égetve el a túl-teljesítményt...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TheProb
veterán
bUgBISOFT support a jelek szerint nem egy Steam... 5 napja kértem refundot FC4-re, azóta semmi infó... Így mire visszakapnám a lét, steam-en már nem is lesz akciós... (csak ezért akartam refundot, hogy steam-es legyen meg inkább, ha már ugyan annyi kivételes...)
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
eami
veterán
nem tudja vki mikor lesz valami jó kis steam sale
-
tomsolo
addikt
-
-
tomsolo
addikt
-
i2k
őstag
Fallout 76: Első verzió kiadásának dátuma: 2018. november 14.
Ára (sima): 59,99
Ára (Fallout 76 Tricentennial Edition): 79,99
Ára (Fallout 76 Power Armor Edition): 199,992018. november 22-én:
Meg is kapta az első leárazását -- 33% OFF képében (PC-re, PS4-re és Bogzra) --- 35$ volt.8 (nyolc) napig bírta!
-
micafighter
nagyúr
Sajnos ebben semmi meglepő nincs. Viszont a refundokat most elkezdték visszautasítani, nem steames így ugye nem védi a vásárlókat a steam refund policy, a Bethesda meg elhatja az embereket, ,,ha letöltötted, nem jár refund" címszóval. Gondolom hirtelen sok refund jött és nem tudták mit lépjenek, mindenesetre attol még undorító lépés.
-
FunPro
őstag
válasz micafighter #124592 üzenetére
Erre nem ugrik az EU?
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz micafighter #124592 üzenetére
Na, legalább már tudjuk, hogy miért nem került ki Steamre a játék. Ott a letöltés ténye nem gátolja a refundot. *ba dum tss*
Gondolom azt hitték, hogy csak elszórtan lesznek refund igények, aztán csalódniuk kellett.
Szánalom, tényleg szánalom amit csinálnak. Nem csak ők ... úgy kompletten a játékipar nagyjai:
BlizzActivison már a PR -ra se ad és már megjelenés előtt kakkantják szájba a fanbojokat, a többi meg csak megjelenés után. Ha meg véletlen sikerül összehozniuk valami jófélét, akkor mikrotranzakciókkal tömik tele, hogy fejjék a marhákat.armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
arty
veterán
válasz TheProb #124579 üzenetére
mi akadályoz abban, hogy már most megvedd a steamest? (akár giftként, akár accountra? lehet egyszerre két FC4-ed az ubi accodon is, de ha egyelőre nem szeretnéd, ne indítsd el a steamest, akkor nem regelődik át uplaybe....)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Dilikutya
félisten
Nyilván a Ubisoft nem tudja a refund okát, de annak ismeretében én szó nélkül visszadobnám neki. Tudta, mire veszi, nem is értem, miért a UPlay-est vette, ha Steam-re kell.
-
ZsZso
Közösségépítő
Nekem új volt: Civilization VI: Gathering Storm - First Look: Hungary
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
i2k
őstag
Amazonon még mindig 30 (harminc) dollár: "Assassin's Creed Origins - Gold Edition [Online Game Code]" (Uplay!)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs