- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #125450 üzenetére
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
warcat
veterán
Csak megjegyzem,hogy az EVGA direkt kéri, hogy ha zugboltban(alza egy alja bolt) vagy akárhol vetted, akkor is náluk intézd a garanciát közvetlenül, minden EU-n belül forgalombahozott kártyát követnek szériaszám alapján.
Alzától használt pelenkát se vennék a rossz szomszéd megdobálására, maximálisan, könyékig benne volt a bányászos haszonlesésben, brutális felárazással és bányászkarik "felbontott" tételként való újraeladásával.
Szerk.: egyébként 2018 elején vettem EVGAtól direktben kártyát és 21% TRÉfát számoltak fel, vagy nem érik el az 1 millió eurót Mo-ra vagy pedig benézték anno és azóta sincs javítva.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Źşë'
addikt
válasz tomsolo #125451 üzenetére
hát igen, így már kb uúgy jössz ki mintha idehaza vennéd - picivel talán olcsóbb, de hát a gari ez miatt már nem éri meg
(#125450) FollowTheORI "Egyébként amin jobb hűtés van az a 21xx széria szvsz."
21xx széria?
amúgy nekem annyira fura h nem raktak pl sok 2070re dvit (csak kb 3 típusra), most itt van nekem ez a viszonylag régebbi asus 144hz nv 3d vision2 monitor, a 144hz et meg a 3d-t dobhatnám ki a kukába csak mert a kártyán nincs dvi :/ teleb*szták dp portal, csak tudnám minek...
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
tomsolo
addikt
Félreérted. Az iponos (ami 211) nem ez a verza, hanem a 180 ezres.
Persze nem nehéz, mert FollowTheORI folyamatosan félremagyaráz, kezdve a 180 ezres alatti verziójú bontott alsa ajánlgatással együtt.
EVGA 2070 verzák és árak:
EVGA GeForce RTX 2070 Black GAMING,
08G-P4-1071-KR, 8GB GDDR6, Dual HDB Fans - € 519,99
EVGA GeForce RTX 2070 XC BLACK EDITION GAMING,
08G-P4-1171-KR, 8GB GDDR6, Dual HDB Fans - € 539,99
EVGA GeForce RTX 2070 XC BLACK EDITION GAMING,
08G-P4-2071-KR, 8GB GDDR6, Dual HDB Fans & RGB LED - € 549,99
EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING,
08G-P4-2172-KR, 8GB GDDR6, Dual HDB Fans & RGB LED - € 589,99
EVGA GeForce RTX 2070 XC ULTRA GAMING,
08G-P4-2173-KR, 8GB GDDR6, Dual HDB Fans & RGB LED - € 609,99
EVGA GeForce RTX 2070 FTW3 ULTRA GAMING,
08G-P4-2277-KR, 8GB GDDR6, iCX2 & RGB LED - € 619,99Aki innen vesz, az számoljon rá 19.99 € még a szállításra - és ennyi.
AZ XC-ken már jobb a hűtés, a Black edition meg a legtöbbesetben azt jelenti, hogy nincs rajta karácsonyfa ízzó. A magasabb árúak, ráadásul magasabb alap órajelen mennek.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
-
Źşë'
addikt
válasz warcat #125457 üzenetére
ingyen és bérmentve cserélik, nem számolnak fel semmi szállítási költséget?
(#125456) tomsolo gondolom ott a P4- utáni szám az altípus akkor
olyan 208kra jön ki az XC Ultra verzió szummázva akkor[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
warcat
veterán
válasz micafighter #125459 üzenetére
A beküldést te fizeted, a cserekártya küldését meg ők.
EA: It's in the crate!
-
nagyúr
válasz tomsolo #125456 üzenetére
Nem tudom mit magyaráztam félre... a kártyát itthon kapod meg legolcsóbban. A két 1xxx kb ugyanazt tudja órajelben meg mindenben.
Szóval aki fillérbaszásra megy, annak IS itthon jobban megéri. Másrész regi után az EVGA gari is él ugyanúgy. Szóval még az alzával sem kell törődni, ha nem akarsz.
(#125457) warcat
Igen. Én erre csak annyit mondtam, hogy ez plussz költség neked. Ha nem tetszik és 14 nap elállsz, akkoris (ha egyáltalán van ilyen az EVGA-nál közvetlen is, elvileg van mert EU).
Ha vállalod, ám legyen.Mellesleg ahogy fentebb írták mindkettőre ugyanúgy van EVGA gari.
Minek pöcsölnék külföldi rendeléssel, ha itthon is annyi vagy olcsóbb?
Én csak annyit mondtam.
Meg a bontott se baj, mert ha nem tetszik visszaviszed oszt kész... vagy ha szar akkoris, vagy akkor küldöd EVGA-nak (akár).
De mindenképp egyszerűbb.A másik irány sem félremagyarázás, csak azt mondtam EVGA-tól nem venném amúgy meg a fapados verziót.
Amit mondtam modell, azon normális 3/2.5 slotos hűtés van, talán nem lesz zajos meg meleg annyira.
Pont.Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #125462 üzenetére
konkrétan mit kéne veled csinálni, hogy felfogd nem olcsóbb itthon?
180 vs 211 ez a különbség. Ezt TE kezted megkeverni a _____gyengébb____ bontott, alsa-s szarral. (alsa mint magyar cég LOL)
-
nagyúr
válasz tomsolo #125464 üzenetére
Ki lehet hegyezni arra hogy egy európában nieche márka adott termékét nem kapni ezért olcsóbb kintről... de aki 2070-et akar venni van számos olcsóbb vagy azonos árú jó/hasonló alternatíva.
És nem gyengébb az alzás, ezt mondom... na de mindegy.
Van MSI Armor 178-ért, vadi új... inkább azt venném ennyiért pl.
Szóval igen, arra az egyre jó deal (ha vállalod a külföldi ügyintézést), amúgy meg nem.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Lackki
őstag
-
nagyúr
válasz Lackki #125466 üzenetére
Kb azon a szinten van bőven, mint az EVGA fapados.
Nincs ebben semmi különös.
Sőt ezen a szinten szerintem még a Gagyibájt Windforce is játszik bőven.A jók meg mindegyik gyártónál többe kerülnek 30-40 ezerrel.
Mondjuk most szerintem épp le van rabolva a hazai készlet, majd pár hét múlva újra lesz jobb készlet és valószínűleg jobb árak is begyűrűznek szép lassan.
Odakint már sokkal közelebb vagy MSRP áron futnak az RTX kártyák. Itthon még nem.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tomsolo #125468 üzenetére
Hahahaha...
Egyébként én meglepően olvasom milyen népszerűek ezek az általad említett dolgok itt a PH-n.
Sokan a normál üzleteknél is jobbnak tartják őket...
Mellesleg totál nem tudom honnan jött ez ide...Max azt említeném meg, az Alza legalább korrekt és külön viszi ezeket... a drága iponod meg szépen eladja neked újracsomagolva a bontottat. Ugye ugye...
Vagy szerinted a többi cég amit visszavisznek nem adja el újra?Tőlünk nyugatabbra az open box vétel (árcsökkentve) teljesen bevett valami. Nem köpöd rá senki... csak még itt szokni kell, mert ugye kultúra.
És igen MSI > EVGA
Előbb vennék egy Gaming -et, mint bármelyik hasonló árkategóriájú EVGA... de ugye lentebb is ahogy írtam.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #125469 üzenetére
> Vagy szerinted a többi cég amit visszavisznek nem adja el újra?
refurbished a szó amit erre keresel, a bontott doboz más tészta
170-180k videókártya dobozát nekem ne nyitogassanak vagy ha már ilyen ott rohad a nyakukon akkor nem az official ár felett 2 ezerrel kéne adniuk.
Bontott MSI, alsa-ról, drágábban - ez valóban jól hangzik, fincsi lehet.
-
nagyúr
válasz tomsolo #125470 üzenetére
A... a... a refurbished tök más.
Az egy rossz termék javítása/felújítása.Az MSI amit mondtam nem bontott amúgy.
Igazából a bontottakat el is vitték már.
Mert más nem annyira konzervatív, mint te.De egyébként pár hete sokkal jobb volt a kínálat... nemcsak az Alzán.
Most ilyen átmeneti időszak van...Meg ügye a szokásos bejött a kuponozás... ilyenkor mindig felmennek a hazai árak. "jószokásokhoz híven"
Ez gáz, de ez van.[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #125471 üzenetére
A csodaoldaladon a legcsutkább bontatlan evga - ami 175k-ra jön ki borravalóval - 190.
Menj aludni.
-
nagyúr
válasz tomsolo #125472 üzenetére
Dehogy megyek, még csak most kezdődik az esti élet...
Szerintem tök jól elbeszélgetünk...
Mellesleg ezen felvetésedre már válaszoltam, igaz ezek szerint nem ment át.
(ezért nem kell leragadni az EVGA-nál)Szerintem aki most benéz ide, azt hiszi te EVGA ügynök vagy én meg Alza.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Gari az itthon is necces, csak ki kell fogni egy kamionról pottyant szállítmányt. Magyar boltoknál kevés a haszonkulcs, sok a seftelt áru így vissza vinni nincs hova, javítani legtöbbször nem lehet, így marad a kötözködés a vevővel.
Friss ropogós: eMAG és a garanciaidő felezése
De ez még nagyon szolid volt, úgy lett volna a vicces hogy a szervizben toporog, és fülig mosollyal jön vissza a koma hogy erre már nincs garancia, az ajtó pedig amott van, de óvatosan csukja be távozáskor.Gyártói garinál(RMA ami amerikában az alap és természetes) keresztül kell postázni, de ott nem szaroznak, ha csak nincs direkt kinyírva az áru, akkor azonnal küldik a cserét.
más
Crucial MX500 2.5 500GB SATA3 SSD 23000 forint
Crucial MX500 2.5 1000GB SATA3 SSD 44000 forintmás
Gamepod - Xbox One - A Gears 5 és a PUBG is játszható lesz egérrel-billentyűvel
Sontir Fel (őstag)
ha ez elterjed, akkor koporsó szeg lesz a gameing pc vonalon... legalábbis nálamBird (PH! addikt)
Nemcsak nálad... Sokan váltanak már most is, a nextgen kivégzi majd a pc gaming vonalat, de meg is érdemlik az elszállt vga, ram, stb. áraikkal..[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
nagyúr
válasz cskamacska #125474 üzenetére
Ajjajj... már megint temetik?
A streaming mindent kinyír... tévét, rádiót, pécét, konzolt, mozit...
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz FollowTheORI #125475 üzenetére
Az is benne van, egyik kollégám mondta is (~23 éves a srác), minek vegyen konzolt vagy bármit, telefonon elbohóckodik, ami érdekli meg megnézi Twitch-en vagy Youtube-on.
Telefonok is elég nagy szegmens lelopnak. Ha azt nézzük, hogy ma a kölykök nagy részének milyen telefonja van, nem biztos hogy kap mellé egy xbox-ot, gaming Pc-ért meg biztos nem fognak nyígni.Erre rájött a bányászláz, meg a VGA gyártók kapzsisága.
Elég megnézni most a legújabb vidkarit: RTX 2060. Mi ez? RTX-re nem jó, közép kategóriás kártyának meg 130-ért elég drága mikor a 2 gennel ezelőtti 960-as csak 70 volt, de teljesítményéhez képest az is túl volt árazva.
Akik ott írják, hogy ez már nem jó biznisz és teljesen egyet tudok érteni velük. Még ha konzol+noti kombó vagy csak egy gyengébb gép is jobban megéri jelenleg, mint venni ezeket a túlárazott kártyákat.PC gaming az örök, csak nem mindegy, hogy milyen áron.
-
gyimger
őstag
Múltkor kifejtettem, hogy nem látom magam előtt, hogy bármikor konzolvásárlásra adjam a fejem (PS4-et azért a marék játékért nem veszek és lassan ki is fut a gép), és egy havernak is próbáltam egy közepes PC-t összerakni, de az árakat elnézve inkább elnapoltuk... és vett egy PS3-at.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Źşë'
addikt
válasz Lackki #125466 üzenetére
2070 topikjában eléggé elégedettek a népek vele, állítólag 65fokos a vga ami elég jónak számít 2070ek között (tehát elég faja az msi "armor" hűtése), meg az árát is dicsérik a többi OC's verziókhoz viszonyítva, melyek (sok esetben) nem érik meg a felárukat, ezt youtubon is taglalják sok vidiben hogy az a pár mhz megér e 100$ felárat legjobb esetben - elég széles a paletta, de leginkább a hűtés az ami extra talán mint plusz költség (elhanyagolható 5-10%os OC mellett mivel fullhdra a sima is elég, 4kban meg már kezd kehesedni, oda leginkább egy 2080at ajánlanak minimum - ugye a 2070se éri be a 1080Ti-t, a 2070 valahol a 1080 és 1080Ti között van - annyira szépen szegmentálta nvidia a vga-k teljesítményét, lemerném fogadni hogy ez a legnehezebb ilyenkor - lelimitálni és besuvasztani a teljesítmény rangsorba a különböző típusokat)... én már csak egy 2070Ti re lennék kíváncsi amúgy (már ha tervben van nekik)
[ Szerkesztve ]
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz gyimger #125477 üzenetére
Én pl. erősen elgondolkodtam rajta hogy PS5-öt vegyek-e majd idővel, vagy GeForce 3080-at (a 2xxx széria kimarad, 1080-ról nem érzem az égető vágyat hogy váltsak) - majd az ár eldönti, ha a VGA árába 2,5x belefér a konzol akkor szerintem hanyagolom a témát.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Dilikutya
félisten
válasz micafighter #125479 üzenetére
Szerintem közel sem 0%. Aki már eleve rászokott, hogy azt használja netezésre, youtube-re, filmnézésre(!!!), azok egy része szerintem a játékot is csak ide köti. Aki telefonon, tableten képes életvitelszerűen filmet nézni, annak a játék is belefér. Pedig lehetne jó játékot csinálni telefonra, még az irányítással sem lenne baj.
Ott van pl. a Real Racing 3, szép grafika, vezérelheted giroszkóppal, érintős gombbal. Arcade autóverseny, az PC-n sem okosabb sokszor. Persze az IAP belehány.
Ott a két klasszikus Prince of Persia felújított verziója (Play-en valamiért nem kapható, csak Amazonon), jól irányítható platformer.
Platformereket alapból jól meg lehetne csinálni.De nem, van egy rakás szar nyersanyaggyűjtögetős foskupac, amikbe igazából egy tonna pénzt beletolhatnál, ha érdemi haladást akarsz, egy nagy AAA játék árának többszörösét.
Meg vannak a nagyok lebutított verziói, pl. a Mortal Kombat, Injustice, kb. vicc kategória, de van ezeknek Marvel és Transformers klónja, kb. az a színvonal mint PC-n a gyorsan klikkelős játékok.De az igénytelenek tolják a pénzt ezekbe, igazi, jó játék alig jön mobilra.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Lackki
őstag
65fok gondolom nyitott házzal... nehezen hiszem el, hogy egy zárt rendszernél csak 65fok terhelés alatt. OC szerintem is úgymond felesleges, de a hűtésre az ember inkább áldoz. Ha a gyári paszta 1 év után megadja magát és elkezd melegedni még jobban az senkinek sem jó, mert nem tudod cserélni anélkül, hogy a garit ne bukjad.
Privátot hamarabb észreveszem
-
ayo
veterán
ebből is látszik hogy más generáció vagy. a mai gyerekeket ez full nem érdekli, max téged meg ezt a fórumot
http://jateknaplo.blog.hu
-
Źşë'
addikt
mondjuk esetemben is 0%ban váltja ki, mert a telefon hiába okos én még most is csak többnyire telefonálásra használom, tehát a netezés meg a játék erősen elmarad nálam is (ill. közösségi média használat szintén), ám ha jól emlékszem akkor (egy régebbi) gamestarban olvastam napokban h a telefonra sokkal jobban megéri fejleszteni játékot, ugye mivel olcsóbb és a célközösség is megvan a maga felhasználótáborával akik nap mint nap kockulnak a telefon előtt (félelmetes, de még evéskor is jobban használják ma már a telefont mint pl egy kés/villa kombót)
//
Konami vs. Kodzsima c. cikk igaz nem mai de látok benne rációt még ma is, kiragadva néhány sort:
"Phantom Pain csúnyán keresztbe tett az együttműködésüknek, a helyzet olyannyira elmérgesedett, hogy a dobozról és marketinganyagokról (poszterek, plakátok, bannerek) lekerült Kodzsima neve és cégének logoja. Ettől még persze a játék zseniális lett, de nagyon sokan okolják a gonosz és csúnya kiadót a viszony megromlásáért... Tudni kell, hogy a maximalista Kodzsima fekete lyukként vonzotta magához a pénzt, csak tökéletes munkát volt hajlandó kiadni a kezei közül. A Konami meg mint minden profitorientált cég igyekezett a kiadásokat alacsonyan tartani. A Phantom Pain gyártási költsége elérte a 80 mill dollárt (GTA5 137 dollárból készült el), ami még egy olyan kiadónál is mint a Konami sok vezető nemtetszését váltotta ki. Márpedig ha egy japán vállalatnál valaki összeráncolja a homlokát, abból vagy hasfelmetszés vagy létszámleépítés lesz. Ez azért is érdekes mert a negyedik részt eddig több mint 6 mill példányban értékesítették. Tegyük fel h a 6 mill darab nem mind teljes áron kelt el, de azért még így is erősen nyereséges volt. Az eddigi értékesítéseket látva a Phantom Pain is hasonló eladásokra számíthat, szóval pénzügyileg ebből nagyon jól fog kijönni a Konami. A baj az lehet hogy idő közben sokat változott a piac, megjelentek a mobiljátékok amiket fagyipénzből ki lehet hotzni és folyamatosan termelik az irdatlan bevételeket. A Konami legújabb ilyen fejőstehene a Dragon Collection aminek a fejlesztési költségei még az egymillió dollárt sem érték el. A közösségi médiára épülő játékok tarolnak és ez bizony hatással lesz az óriási költségvetést igénylő játékokra jövőben."kb ugye itt a cikk végén van a hangsúly, de előzmény is fontos ilyen szempontból... igaz nem mai cikk (2015/09), de szvsz még ma is bír realitással az egyre inkább növekvő mobil téma
-
Źşë'
addikt
válasz Lackki #125482 üzenetére
nyitott házzal? hát ezt nem írták az illető usrek (de gondolom nem nyitottal - persze az is fontos hogy milyen maga a ház, ill. milyen benne a légáramlás), pár hsz: 01, 02, 03
ill. tesztek alatt is 65 fokot írnak btw. gaming z is 68fok, és ez OC'ed
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Odáig fajult a világ, hogy két szaros karaktert lusta kiírni egy "újságíró"?!
mill = millió!!!!
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Źşë'
addikt
nem, én voltam lusta kiírni, mivel újságból "tollbamondtam" magamnak, ráadásul még igen korán volt nekem, későn feküdtem, sokat nem is aludtam
(#125489) alcsa helyesírási hibákért nem vállalok felelősséget, főleg félkómásan de azt hittem ennél következetesebbek vagytok azért
-
cskamacska
addikt
Nem kimondottan más generáció, inkább arról van szó hogy most már mindenki játszik videojátékokat.
70-es években a szerencsés / tehetős középkorú ultra nerd-ök, 80-as években a fiatal tehetős nerd-ök, 90-es években a fiatal és fiatal felnőtt középosztály jó része, 2000-es években az összes fiatal és a felnőttek egy része, 2010 óta mindenki játszik, beleértve a 65 éves kisnyugdíjasokat is.Ezzel együtt az igények is az óceán fenekét kezdték súrolni, amit sokan betudtak a konzoloknak, de a konzolok felfutása is tünet és nem ok. Aztán ha már nincsenek elvárások, akkor már random manipulatív marhasággal is megtolták a játékokat, mert a r/latestagecapitalism nem áll meg a f@szerdőnél elébb.
Most jelenleg a mobil játékok ott tartanak, hogy a Fortnite féle manipulatív lútládák a legkisebb rossz(!) amivel a mobilos közönséget lehúzzák.És megtehetik mert a "más generáció" már csak az ópium fűtötte rabszolga játékot ismeri. Csak nehogy háború legyen belőle. Vagy valami permanens disztópia, ahonnan már a smug luxury pc race duma sem lesz olyan őszinte.
Pl az említett streaming az tökéletes erre, annyi sem tiéd a játékból mint eddig, a rentier kultúra tökéletes kiteljesedése. Más kérdés hogy még ehhez is barmok, ha pl Onlive-ot megtámogatták volna, akkor esélyes hogy mára minimum minden magyar megyeszékhelyen lehettek volna szervereik, még a streamelt VR-on is el lehetne gondolkodni. De mivel nem hozta vissza a befektetést Q3-ra, így inkább Live Services Szerencsétlenkednek, miközben az MMO játékokon már buktak eleget.
Nem baj, fognak is még, az nem feltétlen baj, ha a Nagy Testvér még Óceánia megalakításához is gyökér.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
TheNewDawn
addikt
válasz Dilikutya #125481 üzenetére
Az irány ugyan jó, de még közel sem tökéletes. Majd akkor lesz az, ha sikerül kiadni és megjeleníteni a világ 8. legnagyobb csodáját a jeles ( figyelem felkészül csakis felállva ejtsuk ki eme remekbebaszott,ize szabott műfaj nevét) betűlrojal műfajt kiadni telefonon,közte a Fosnajt és a SzarG vel
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz TheNewDawn #125493 üzenetére
Boldoggá teszlek. Mindkettő van Androidra. A PUBG a Google Play-ről is letölthető, a Fortnite meg az Epic oldaláról.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
Amikor azon merengsz, vajon honnan tudják más "GRID 2" játékosok, hogy az első 9 pofátlan cheater...?! Hmmm... Vajon, honnan?
[aktuális Global Challenge egyik futama]
//Súgok: maximum 32-33500 pont szerezhető a futamban. AI terepjárókat kell megelőzni, pontokért.
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
i2k
őstag
válasz maross #125498 üzenetére
Mögöttem is 32500-asok vannak, és ilyenkor bár meg vagyunk számozva, semmit sem jelent, mindenki "második" mindaddig, míg valaki(k) többet nem érnek el nálunk...
...nem cheateltem.
A Caterham kábé rá van ragasztva az aszfaltra - aki ezzel az autóval nem tud ennyit futni, az még kezdő a játékban. Mindenki más röhögve képes rá.micafighter: állítólag, STEAM tesz majd valamit a rendszerrel.
Tartok tőle, hogy csak az újabb fejlesztések profitálnak (ah, egyáltalán) és persze a saját egyre "elhagyatottabb" (witzz!) játékaik...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
Miután végigjátszol egy marha nehéz kihívást a Hitmanben és az első pár játékos a ranglistán 4 másodperc alatt végzett
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest