- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz Agyzuzo #125549 üzenetére
Igen, pont ezért örülök hogy a gold mellett döntöttem. Nekem nem csak a curse of the pharaoh, hanem a másik DLC, a the hidden ones is kiemelkedő volt, pedig nagyon nem vártam volna az ubitol.viszont míg Odesseynel nagyon dicsérik az alapjátékot, a DLC ket annál kevésbé. Tényleg az a kérdés csak, hogy mennyivel lesz olcsóbb az Odessey júniusban a mostani 24 helyett. Ha tudnám hogy 20 nal nem lesz kevesebb, akkor biztosan nem várnék.persze ez tudom költői kérdés.
-
ayo
veterán
már most használhatatlanok. van olyan xbox játék pl, ami azért nem indul el, mert update-elted a rendszert és még sok hasonló. Switch-nél nekem ez pont nagy előny mert azért pár kivételt eltekintve a single játékokat berakod és megy, ráadásul nem lemezen, hanem cartridge-en van.
pár éve rendesen beindultak pont emiatt a kisebb cégek, hogy kevés példányszámban, de kiadnak a gépekre fizikai változatokat, pl. limitedrungames. na azok pont emiatt sokat fognak érni, mert sok játékból nincs fizikai kiadás, főleg nem olyan, hogy berakod és megy - többek között ezért is szeretem a régi cartridge alapú retro cuccokat
bakelit se halt ki, csak ott is kis példányszámban gyártanak a fanoknak, gyűjtőknek. majd biztos izgalmas lesz 50-100 év múlva vadászni egy-egy játék működőképes verzióját :/
http://jateknaplo.blog.hu
-
tomsolo
addikt
Switchen minden évben elgondolkodok, de ha már 3 jó címet feltudnék sorolni akkor már rég megvettem volna.
Sajna a Mario világa engem mindenestől hidegen hagy, - 2 dben még szerettem Gameboyon - Pokemon detto, marad Metroid de az még mindig nincs kész. Anno a wii-nél is ezért toporogtam, hiába volt egy rahedli cím a végén, ha összesn volt jó 10 cím akkor sokat mondok.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
cskamacska
addikt
Fizikai cuccok elveszejtése valamilyen szinten azért törvényszerű volt.
Azzal hogy a Sony túlárazott Blúréj vacka maradt meg az olcsó Toshiba HD-DVD ellenében, már magában meghatározta hogy a lemezeknek vége mint a botnak. Konzolba még bele lehetett dobni dömping áron, de PC-n a BL sehova nem jutott, baromi drága hozzá a meghajtó(most egy évtized elteltével is 20000 forint ), lemezek szintúgy, egyszerűen nincs értelmes adathordozó amin lehetne terjeszteni a játékokat.És itt megjegyezném 10 év távlatából, PPeter vesztett, dezz úrnak lett igaza, és ennek örömére meg is b@szhatja az egész optikai adattároló piacot úgy ahogy van, a Sony fanatikussága által fűtve. Ha a film kiadók nem ragadtak volna úgy a múltban, mint a zenekiadók tették ezt 15 éve(és amúgy nem fosnának téglákat a Netflix előretörését látva ), akkor már csak a konzolok, meg ritkán céges mentésre használnák spéci formátumként a Blu-Rayt.
PPeter (PH! kedvence)
Ha a DVD Forum pár hónap alatt integrálja a DVD-s licence-ek közé a HD DVD-t, akkor egy év múlva minden újonnan megjelenő optikai eszköz mellesleg HD DVD-t is tud majd olvasni.Lehetett volna ez emígy is, de nem lett, hát így is jártunk.
Illetve a HDD méretek és árak is beleálltak a földbe, itt most 2019 legelején kb 2TB merevlemez méret ami nagyjából átlagos lehet, notikban ennyi se, már csak azért sem, mert kisebb SSD kerül csak az egy szem 2,5 colos helyre.
Ugye elmélkedtem anno, hogy én magam sem tudnám nagyon hova dugni a DRM mentes játékokat, 2,25 terabájtnyi tárterületemből talán 150-200GB van szabadon most, de ebben benne van hogy ment a refund Far Cry 5-re, és az SSD-n mindig kell némi szabad helynek lennie(ha nem is a 3D NAND-ot féltjük, hát az SLC gyorsítótár méret is a szabad helytől függ, teli meghajtó mindenképp belassul).
És akkor vissza is kanyarodtunk hogy a Steam még mindig az arany középút, jól össze van rakva(benne a legnormálisabb aktivációs és vásárlási lista ami digitális klienseknél elérhető), kielégíti a fizikai hordozók hiányából eredő űrt, de azért nem viszi túlzásba a DRM-et sem.DRM mentes Steam játékok jól példázzák, de a Steam.dll feltörése sem ér már egy harmad rangú cracker csoportba való belépőt sem.
A konzolok online felületének nyomorultságával nem tudok mit kezdeni, fel nem foghatom miért nem rázzák, rázták már 10 éve gatyába. Uplay-t és Origint szokás szidni a bénázásaikért, de azok, sőt, a Games for Windows Live! is platinát fingó csodacsacsi a Sony, és különösen a Nintendo trágyahalmaihoz képest.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #125553 üzenetére
keveset mondtál, nem sokat rengeteg jó cucc van erre is ahogy a többi konzolra, de ez ízlés dolga, na meg hogy mennyire ismered az adott library-t - én mai napig találok Wii-re valami baromi jó cuccot, amiről soha se hallottam
(#125554) cskamacska: switch-en is ezért szopóznak sokan, mert drága a a kártya és ezért mindig arra a legdrágább minden...
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
na jó de mik azok a hű de nagy címek amiért érdemes switchet venni?
egy évig gyűjtöttem wiire a játékokat - csipes volt ofc - de a végén még a torrent időt is sajnáltam rá, így elbúcsúztunk (egyébként 3ds-ről sokkal több/nagyobb élmény maradt meg mint a wiiről, csak hát ott is nehéz volt a választék)
-
Agyzuzo
addikt
válasz tomsolo #125556 üzenetére
Én a Wii U-mmal vagyok úgy, hogy eszemben sincs Switch-re váltani róla, minden Wii cuccal kompatibilis + ami Switch-en úgymond húzócím az Wii U-ról lett átportolva, virtuális konzol ugyanúgy van rá, szóval a Switch nekem elég nagy hit and miss, Úgy látom a Switch másról sem szól csak rohadt drágán kiadják rá az ezeréves indie címeket amik nagy része tényleg bundliból szökött.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
vorosmarti
senior tag
válasz Agyzuzo #125557 üzenetére
Úgy látom a Switch másról sem szól csak rohadt drágán kiadják rá az ezeréves indie címeket amik nagy része tényleg bundliból szökött.
És tegyük hozzá, hogy akinek előtte nem volt Nintendo konzolja, annak egyáltalán nem hiányoznak azok az exkluzív játékok, amelyek egyébként vitathatlanul nagyszerűek. Mondjuk engem a Zelda vszinűleg berántana, de sztem ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
a "már most használhatatlanok" erős túlzás - biztos van ilyen is, majd ma este jól kipróbálok párat!
tippre/valószínűleg hasonló arányban lehetnek a boxos v1.0 lemezek használhatatlanok, mint a swicses cart-ok (ahol sokszor szintén nincs ott a játék fele a carton...), cserébe az N-től simán várható, hogy pár év mulva lelövi az egész hálózatot (álá Wii, ~12 év és gameover lett...), míg boxon az ígéret szerint lesz visszakompatibilitás, ergo a lájv egységesebb marad (és maradnak rajta a régi cuccok).limitedrungames frankóság, csak olyan kicsi a példnyszám, hogy sokszor kb esélytelen vagy hozzájutni a játékokhoz... később pedig a jobb cuccok azonnal többszörösébe kerülnek, mint day1.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
_drk
addikt
válasz vorosmarti #125558 üzenetére
A Zeldán kívül én is csak tátott szájjal nézem milyen játékok ezek 2019-ben.
Az Ubit divat szidni ugyan azért a játékokért de akkor a Mario meg a többi? Ráadásul ezek úgy néznek ki mint az Indie címek. A több éve lejárt címek újra kiadására? (Skyrim,Doom,stb..)
Jó persze, gyereknek meg retrózásra tökéletes, de azért ilyen dárga és gyenge konzolt venni szerintem sok.
Plusz mondják is hogy kézi konzolnak nagy.(#125554) cskamacska
A fizikai adathordozást, régi címekkel való szenvedést és a jogok miatt már most fel se lelhető játékok/filmek miatt, a "virágbolt" az egyetlen megoldás jelenleg. De ott nagyon szépen megvannak csinálva.Igaz ez csak PC-t érinti, régi konzollal támogató háttér nélkül nem tudom mi lesz.A Playstation Store amúgy folyamatosan fejlődik, annyira nem is szar már, igaz a Steam mellett el is bújhat.
Vagy pár éve láttam havernál, na akkor még tényleg nagyon szar volt, ahhoz képest már ég és föld.
De ők jelenleg az aktuális dolgokra fókuszálnak: Jelenlegi akciók egyből ott vannak, Pre-Order és éppen megjelent újabb nagyobb AAA címek is ott vannak egyből.
A műgyűjtők meg le vannak tojva![ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
Xbox egy példa volt, szinte mindenhol van sajnos ilyen és egyre több, erre értettem, hogy már most vannak használhatatlanok. GOG persze sokat javított ezen PC-n, de azért nekik sincs meg minden. Sokan ezért szeretik, ha kijön egy tökéletes emulátor, mert akkor azzal biztosítva van a platform.
Nintendóra elvből nem veszek olyanokat, aminek csak egy része van a kártyán és MS-ben se bízok, csak abban ami a kezemben van
Limitedet sajnos 1 day veszem én is emiatt.
-
-
Źşë'
addikt
-
Agyzuzo
addikt
Rohadt beteg rész lett, vannak benne olyanok amiktől a falat kapartam (pl. ha beszélni kell egy NPC-vel akkor az tuti hogy odateleportál hirtelen a semmiből egy medve vagy farkas és egyből lefekteti, de rendszeresen előfordult és agyfaszt kaptam tőle), de valami miatt mégis muszáj volt kimaxolni, raktam bele 25 órát és a Vietnámos meg a Marsos DLC-k is tetszettek (a Zombis nem, az egy ökörség). A 4. rész nekem olyan semmilyen volt, ez inkább a 3. rész szintjét hozza (mondjuk 90%-ban).
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tomsolo
addikt
hopp, megjelent Steamen a The Hong Kong Massacre
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #125567 üzenetére
Nem-rossz-nem-rossz...
Ráadásul, nincs benne multisfasság.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #125556 üzenetére
na ez lemaradt tegnap sorry:
Neked sztem nincs miért, ahogy kiveszem. Igazából a konzol adta lehetőség miatt veszik a legtöbben és nem az exkluzív játékok miatt. ha téged a hibrid téma nem villanyoz fel és van mondjuk más konzolod v PC-d, akkor sztem full felejtős. Én bírom a témát, meg gyűjtöm is a fizikai dolgokat és az már nekem eleve izgalmas, hogy meg tudok venni cartridge-en kedvenc címeket plusz hogy bármilyen helyzetben tudok játszani velük, ha ezek nem lennének, akkor megint sírna a szemem, mint a U idején.A számok alapján viszont látszik, hogy sok embert érdekel a dolog, mivel most csak a Nintendónak van ilyen konzolja. Ezért is jön rá ennyi régi cucc is, indie, meg thirdparty és Wii U portok, mert az előző gen full bukás volt és nem jött ki rá semmi plusz a minőségi játékok meg jók voltak U-n, csak hát senki se játszott vele, tehát van most mit behozni -portolt játékok is amúgy 25-50%-kal jobban mennek most.
Szerintem 1-2 év kell még, hogy akár neked is megérje, de ez nekem is egy gond, hogy a Nintendo nem nagyon erőlteti meg magát és elvan az indie / thirdparty címekkel.ja és a The Hong Kong Massacre nagyon jó cucc, én is vártam már, majd nyári sale-ben lehet ránézek.
-
arty
veterán
megbocsájthatatlan, hogy PONT a Super Mario 3D World nem jött ki szviccsre...
számomra a wiiU húzócíme, bár az idióta kontroller + kevés musthave exklu miatt inkább emu-n nyomom
egyébként azt nem értem, ha a fizikai hordozó számodra is ennyire vonzó, miért nem ps4en játszol, miért a pécé??
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
ayo
veterán
Illene annak is kijönni, hiszen azzal is kevesen tolták. A mostani Mario u is 50%-kal jobb eladásokat produkált és a 3D World meg tényleg jobb cucc. A kontrollert utálom én is. 3 órát ha bírt, alig volt kihasználva, többnyire full fölöslegesen fogyasztotta az akksit és nem lehetett kikapcsolni, szinte minden játéknál tölteni kellett :S nem volt nehéz váltani Switch-re. pár U portot meg inkább azon nyomtam ki, még jó hogy nem volt mindenre időm
90-es évek óta Nintendóm van és PC. Ez így mindig ki tudta egészíteni egymást. A PS nagyon jó cucc, de idő hiányában mindig inkább lebeszélem magam róla - bár a hardver árak és a szar portok sokat segítenek mostanság, hogy az AAA címekért a PS-en gondolkozzam, de eddig mindig sikerült lebeszélni magam. Sony gyűjtésbe belekezdeni egy vagyon lenne és már így is hely hiánnyal küszködök sokszor, arról nem is beszélve hogy igazából, ahogy a többi topiklakónak nekem se új játék, hanem egy új élet kéne,hogy mindenre legyen idő. sajnos túl nyitott vagyok mindenre
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
-
Agyzuzo
addikt
Szinte sose használom, 0day Pro Controller user vagyok ezért sose értettem mi ez a nagy sírás ezen állandóan. Amikor meg hozzá kellett nyúlni party játékoknál nem zavart. A Switch nekem ugyanaz, más a formája egy kicsit oszt jónapot.
-
tomsolo
addikt
PS4 től a ritkaramaty minőségű hardver tart vissza, van elég porszívó, vízforraló a lakásba nem kell még egy ilyen zenegép. Ha rágondolok mindig elképzelem hogy veszek egyet és rögtön szétmoddolom - ez még érdekelne - , de hát az élet véges.
-
ayo
veterán
válasz Agyzuzo #125577 üzenetére
csak kár hogy arra építették az egész konzolt, ahogy te is mondod, egy nagy kuka és pont emiatt az egész koncepció :/ viszont wii cuccokra és arra maradék u játékra mai napig használom én is, persze amíg végre nem portolják switch-re az összes kedvencemet - kétlem
neked lehet ugyanaz, mert gondolom csak tv előtt tolnád. kezdetben én is ezt terveztem, azóta viszont már minden bűnös pózban toltam nekem nagyon sokat dobott ez a funkciója, ami a fiatalkoromra emlékeztet: bárhol bármikor bárkivel
haverok is nagyon szeretik, jó sok spontán street fighter bajnokságot rendeztünk a múltévben és nekem is kellemes volt sokszor, hogy repülőn vagy simán kint a szabadban is tudtam folytatni a "nagygépes" játékot. ha persze ezeket nem használod ki akkor tényleg semmi értelme venni U után. max a 3-5 év után, amikor olcsóbb lesz meg lesz rá elég játék hogy érdekeljen.(#125578) tomsolo: ja az para, de amikor fostos MKX port volt, meg VGA para, akkor valahogy jobban kijöttem volna egy PS-sel, mint PC szenvedéssel. mondjuk baromira örülök amúgy hogy pl. Nioh, Nier, Ni No Kuni 2 és persze a többi N betűs játék kijött PC-re viszonylag elfogadható verzióban, remélem az évben hasonlóan el lesz kényeztetve a PC - imádkozom az MK11-ért
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Lehet maradi vagyok de nekem a konzol = TV előtt és bömböljön a házimoziból a Márió (na nem a mulatós ). A Switch-et ezért nem tudtam hova tenni, mert ilyen hibrid 3DS cucc, de ha portable kell akkor már inkább 3DS és inkább lehetett volna a Switch egy beefy, Wii+WiiU lemezeket is beolvasó cucc felgyúrt hardverrel. De így hogy gyakorlatilag minden húzócím megvan mind Wii-re, mind Wii U-ra (összesen ha 10 olyan van ami jó lenne ha meglenne de olyan rohadt drága hogy már elengedtem ezt a témát), semmi ingerenciát nem éreztem a Switch-re. Viszont nagyon kíváncsi vagyok mivel fognak előrukkolni legközelebb.
-
tomsolo
addikt
Nem hiszem hogy többet fog kérni mint az Injustice 2, az Unreal motor már elég jól optimalizált dolgokat enged ki magából. Előbbi pl sokkal szebb kicsivel többért, míg utóbbi(MKX) nem hoz annyit mint kér.
Persze ha tolnád az Injustice 2-t akkor tudnád.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Agyzuzo #125580 üzenetére
nekem is ez volt az alap. sírtam, hogy miért nem lett inkább egy erősebb gép, ami nem hibrid mint ez, mert hogy korrekt asztali konzolt akartam. eleinte csak tv-n nyomtam, hiszen minek nézzem kicsiben, ha nézhetem nagyban
később nem volt mindig időm leülni gép elé, ezért tabletop használtam, csináltam gépen dolgokat, chateltem Steamen vagy akár írogattam ide és közben pl. vártam hogy Street Fighterben jöjjön online valaki rankedben - verekedős cuccokban amúgy is sokszor perceket kell várni.
utána nyáron jött a meleg, irány ki a szabadba...játszani. de kedvencem mikor Ikeában nagy sor volt és leültünk a gyerekváróban egy kis asztalhoz és ott nyomtuk a mario kartot sok kellemes pillanatom volt vele már, de amúgy nem hordozom, mint mondjuk egy 3DS-t, csak ha eleve gaming van tervezve. mint koncepció szerintem nagyon jó lett, mert tényleg nincs olyan helyzet hogy nem tudnád elővenni - igen igen, szintén fiatalkori önmagama következő dolog engem is érdekel, eleve ott a 3DS vonal, amivel most senki se tudja mi lesz, mikor áll meg, lesz-e helyette valami stb. A köv nagy gépen gondolom a cartridge dolog megmarad és a Switch játékokat tudni fogja, tehát majd akár neked is érdemes lehet váltani. bár lehet csak egy sima Switch update lesz, vagy mondjuk csak a joy-con-t v maga a gépet kell lecserélni, elvégre "moduláris" konzol.
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #125581 üzenetére
MK11 UE4 már, nem UE3 és sajnos ezt most nem azok a pro arcok portolják, akik az MKXL-t, hanem egy újabb csapat...izgi mi?
(#125584) tomsolo: rajta leszek MK11 előtt mindenképp meg akarom tolni, hogy értsem ezeket a kustomize cuccokat
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
-
Dilikutya
félisten
Nekem az XboX 360 kontrollere jobban bejön, ennek a D-padja egy harcias Mortal Kombat party után csak szétcseszi a hüvelykujjam. Szerencse, hogy PC-re jó a 360 még sokáig, mivel a gombok is ugyanúgy vannak.
Ehhez egyébként még kell az adapter PC esetén, nem?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ayo
veterán
válasz Dilikutya #125589 üzenetére
nem, sima BT kell és megy, de amúgy ezen kb. minden jobb mint az a sima első kiadásos xbox one kontrollereken, de talán az egyik legnagyobb előnye hogy egy mezei BT-vel megy.
nekem soha se fájt az ujjam tőle, pedig nyomtam neki rendesen[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz Agyzuzo #125577 üzenetére
"nintendós" vagy és nem tűnt fel, mennyi játékban kényszerít az N a gagyor alapkontrollerre?!
a mario 3d worldben KÖTELEZŐEN a gamepaddal tolod (1P), ahogyan mondjuk anno wii-n a super mariot se tudtad a klasszik/pro kontrollerrel tolni, mindenképp az arcodba erőltették a wiimótot (hadonássz, rángass, fújkálj - egy platofmerben! gombnyomkodás... ugyan, hol van az már, az nem fun )
és ez szviccsen is folytatódik, szóval a jövőben sem úszod meg
---
(#125586) tomsolo
mostani slim/pro már egész jó, HA nem éjjel játszol, minimumra vett tévéhangerő mellett
(persze időnként, bizonyos helyezetkben a mostani is el tud szállni, de már közel sem a vállalhatatlan kategória (meg persze nem is NÉMA sose!))
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Engem nem zavar, persze ahol lehet Pro Controllerrel nyomom, de nem dőlök a kardomba ha a gamepaddel kell - bazi nagy lapát kezem van, elfér. Engem inkább csak az zavar mikor nem tudom kilőni a képernyőt és pikk-pakk leszívja az aksit (pedig cseréltem már nagyobbra). De amikkel sokat toltam (Bayonetta, Zeldák) ott pont tök irreleváns a gamepad, indítom, képernyő off, lerakom és szeva.
-
arty
veterán
válasz Agyzuzo #125592 üzenetére
revidiálnom kell magam, 1P lehet tolni "prókontrollerrel" is
de ugye én gyerekekkel játszottam - négyesben - és ott kellett egy képernyősgémpedes
de hogy minek??"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
gyantaszuz
aktív tag
Ha már kontroller. Ezek az ebayen 3ezer Ft-os x360 like kontrollerek mennyire használhatóak? Van valami tapasztalat? Életem értelmével havi 2-3 nem túl komoly injustice/mk partira kellene.
-
csaba951
veterán
válasz gyantaszuz #125596 üzenetére
Felejtős! Vegyél olyat amit linkeltem!
Legyen maximálisan kompatibilis, legyen strapabíró, legyen kényelmes. Na a 3000 Ft-os kontroller ezeket mind nem tudja. -
Dilikutya
félisten
Tapasztalat, hogy a nem túl komoly MK party-n is kap a kontroller keményen. Az első vereségig laza vagy, utána elkezded gyilkolni a gombokat, hogy előjöjjenek a minél durvább kombók, és életed értelméből kibelezett fejetlen félbevágott felnyársalt torzót csinálhass.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Agyzuzo
addikt
No-no. Inkább használtan vmi Boxost.
[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
válasz Dilikutya #125598 üzenetére
Ráadásul ilyenkor a gyengébbik nem tagjai olyan kombókat és kivégzéseket hoznak elő amit életedben nem láttál és ha megkérded hogy csinálta a válasz az, hogy nem tudja, ő csak össze-vissza nyomkodta a gombokat. Egyrészt ilyenkor ő se bánik finoman a kontrollerrel ad neki rendesen valamint kb a harmadik ilyen vereség után neked is szükséged van a strapabíróbb változatra
Origin/Steam/UPlay: yozsee
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest