Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • woker

    aktív tag

    válasz duvi #5030 üzenetére

    Azért írtam a kiegészítést mert a megfogalmazásod félreérthető mivel írtál üres meg maximális hatótávot de a maximális hatótávod az azzal egyenértékű amikor üres a hajód. Ezért írtam az angol kifejezést is mivel az unladen azt jelenti, hogy üres míg a laden pedig azt, hogy megrakodva ;)
    Az útvonaltervezés meg egyszerű mint ahogy írtam is: beállítod a galaxistérképen a rakomány mennyiségét és megmondod neki, hogy hova vigyen és ennyi (esetleg még lehet állítani, hogy a leggyorsabb útvonalon vigyen vagy a leggazdaságosabban). 100 fényéven felül meg lehet próbálkozni a külső útvonaltervezőkkel (pl. [link1] vagy [link2] az utóbbit használja talán a voiceattack is).
    A nagyobb ugrótáv elérése érdekében nem csak azt a 3 modult kell fejleszteni hanem az összeset könnyebbre kell cserélni, nincs kivétel. Csak a tömeg számít, tökmindegy, hogy a fegyverzeten, az erőművön vagy a raktér elhagyásán spórolod meg legfeljebb egyes moduloknál jelentősebb lesz a különbség mert eleve nagyobb tömegű volt az alap modell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák