Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • woker

    aktív tag

    válasz duvi #5020 üzenetére

    Egy kis korrekció azért nem ártana: az galaxistérképen (amiről ugye beszéltem korábban) beállítható, hogy mennyi rakományt cipelsz és úgy tervezi az útvonalat, gond csak akkor van ha az útvonaltervező maximumánál (ez 100 fényév állítólag) hosszabb utat tervezel ráadásul a példád csak akkor használható ha a szomszéd rendszerbe mész különben már a kiinduló és célrendszer közötti távolságot mutatja ami semmit nem ér a tervezés szempontjából mivel a köztes rendszerek közötti távolságot már nem mutatja.
    Továbbá az érthetőség kedvéért: az outfitting panelen a következő jump range-eket mutatja: üres azaz 0 rakomány (unladen), aktuális (current) és maximális tömeggel az adott konfigurációban (laden).
    A jump range-et igazából csak 2 dolog befolyásol közvetlenül: az FSD minősége és a hajód össztömege a power plantnak és power distributornak egyáltalán nem befolyásolja a hatásfokát a hajó tömege (legfeljebb csak ők befolyásolják a hajó össztömegét). A power couplingnak meg konkrétan 0 köze van hozzá mivel az csak azt befolyásolja, hogy mennyi energia áll rendelkezésre a 3 alrendszerben és, hogy azok milyen gyorsan töltenek.

Új hozzászólás Aktív témák