Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsek

    tag

    válasz schawo #3983 üzenetére

    Majdnem három óra játék után azt mondom, hogy igen, jó lesz, mivel elég magasra tudom állítani a székem :)

    A felszállás már megy (1 óra tanulást igényelt :D), a lövöldözés is, úgy ahogy, viszont a leszállás... hát azzal bajok vannak, plusz az fsd kilépést se tudom még kiszámolni (:D), de összességében nagyon tetszik a játék és a joy is :)

    Bug, amit tapasztaltam: a célpont kijelölése gomb nem mindig működött a basic attack(?!) tutorialban, amin csak a restart segített.

    Sztem ez nem bug, de a galaxy mapen nem tudom, hogyan lehet kijelölni a célt :D Nyomom bal és jobb klikkel is, de csak a jelenlegi helyemre tudok targetolni. Ehelyette a jobb oldali panelen választottam ki a desztinációt.

    Az x45-el kapcsolatban még... leszedtem egy bindet, de azóta változtattam rajta kicsit, mert pl. nekem jobban kézre áll, ha az FSD a Fire D-n van, a landig gear pedig a pinie switch + Fire C-n. A legnehezebb a leszállásnál a két rotary switch tekergetése (alapból ezekkel emelkedek, oldalazok)

    Tipp esetleg a leszálláshoz, a kiosztáshoz?

    (ahogy jönnek a tutorialok biztos változtatok még rajta, de már csak olyat, mint a bányászathoz, vagy szkenhez szükséges modulok bekapcsolása)

    http://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/05/477633_pbon7yd7bnw7wfre_nvnkvyd.jpg

    [ Szerkesztve ]

    "Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche

Új hozzászólás Aktív témák