Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    Tyú srácok hadd osszam meg a tegnapi élményem, én pár hasznos/tanulságos infohoz jutottam.
    Szóval megvettem múltkor a vulture-t, még mindig nem találtam bele 4A-s powerplantot, de ezen kívül ahogy tudtam felturboztam a 4B-vel. Nem ez a lényeg.
    Elvállaltam a szokásos assassinate pirate lord meg assassinate pirates küldetéseket. Mivel nem nagyon jöttek a hajók supercruise-ban ezért elkezdtem ki-be lépkedni a nav beaconhoz. De itt meg sokszor egyből wingekben van az ellen. Na tegnap is így volt, ráadásul egyből egy 4-es wing. De mivel halálosan untam a supercruiseos egyesével levadászást, gondoltam max kidobok 800e-et az ablakon és szétlőnek de bepróbálkozom. Láttam youtubeon egy fórumtárs FAS videóját amiben feltűnt a rammingelés még mikor megvettem a játékot. Gondoltam most kipróbálom én is, hátha nem támadnak akkor egyből le négyen. A legnagyobb hajó az adder volt (vele volt egy wingben még 3 imperial clipper), ezért őt vettem célba, minden pöttyöt rátoltam systemre és sikerült 2x úgy belemenni hogy 4%-os hullja maradt. Ezután összeszorított seggel kilőttem, majd meglepő könnyedséggel végeztem a 3 clipperrel, pajzsom fele megmaradt a végére.
    Az adderről tudtam hogy kezdő hajó, a clipperről nem tudtam semmit, csak láttam hogy kis fürge hajó, most néztem az adatbázisban hogy 22 milliós hajók ezek!!! Ezek tényleg ennyire gyengék, vagy csak ennyivel erősebb harcban a Vulture? Ilyen novice szintűek voltak amúgy mint ahol én is tartok.
    Másik kérdésem a ramminggel kapcsolatos. Ezentúl szerintem használni fogom akkor is ha kikapok egy nagyobb hajót és 1:1-ben egymással szemben elkezd scannelni 5 méterről. Viszont azt nem tudom hogy ha mission targetről van szó (pl lőjj ki 10 kalózt), és esetleg teljesen elpusztulna egy rammingben akkor beleszámolják-e a listába hogy én tettem el láb alól vagy nem?
    Köszi!

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák